Bok cure,
Evo i ja sam krenula na svoj prvi postupak, nakon dvije godine pokusavanja prirodno, a skoro god dana vec hodamo po dr trazeci uzrok neuspjeha, al sreca to smo saznali i morali se odluciti na IVF. Odlucili smo se za dr Lucingera i evo 3. dan primam gonale… Pa se molim i nadam najboljem… Ima li tko iskustva sa dr Lucingerom ili bilo koji koristan savjet?
Ja krecem kod njega krajem mjeseca... slijedeci tj idem na dogovor... bila sam jednom i bas me se dojmio...
Ja sam krenula kod njega, bila sam na dosta razgovora i savjetovanja, on me se najvise dojmio i jedini mi se cinio kao da zna sto radi i sto ocekuje... U njegovim sam rukama pa cemo vidjeti, sutra ponovno idem na pregled pa cemo vidjeti kako se stanje razvija, za sad imam 3 folikula on se nada da bi mogao dobiti jos 2...
Ja sam krenula kod njega, bila sam na dosta razgovora i savjetovanja, on me se najvise dojmio i jedini mi se cinio kao da zna sto radi i sto ocekuje… U njegovim sam rukama pa cemo vidjeti, sutra ponovno idem na pregled pa cemo vidjeti kako se stanje razvija, za sad imam 3 folikula on se nada da bi mogao dobiti jos 2…
Pitanje jedno... ides svaki dan na mjerenje ili....
Cure javljam..beta nula. Umjesto naprijed mi nazad..
Zao mi je jako... ali treba skupiti snage za dalje... sretno
Anin zao mi je.
S0102 puno srece ti zelim. Neka ti Luci donese radost, javljaj novosti 💜💙
Ja sam krenula kod njega, bila sam na dosta razgovora i savjetovanja, on me se najvise dojmio i jedini mi se cinio kao da zna sto radi i sto ocekuje… U njegovim sam rukama pa cemo vidjeti, sutra ponovno idem na pregled pa cemo vidjeti kako se stanje razvija, za sad imam 3 folikula on se nada da bi mogao dobiti jos 2…
Pitanje jedno… ides svaki dan na mjerenje ili….
Bila sam 3. dan na pregledu i odmah mi je dao gonal koji primam svaki dan po 300iu, a svako drugi dan sam na pregledu za sad...
Sortiraj odgovore
Najstariji