Joj cure svaka cast svakoj od vas koja je to prosla na zivo. Ja ne mogu, iako ozbiljno razmisljam o Luciju 😂😂😂. Iz te sale netko bi izasao ziv il ja il on al zelja za bebacem je prejaka oa eto mozda i kod njega zavrsim. Anin taj privatnik kod kojeg si bila nisi bila zadovoljna? Ovdje je barem dozvoljeno o svemu pa eto upozori nas. Ja sam eto osobno puno puta pljuvala Tomica, obzirom da si u vg ako si imala kontakta sa njim znas sve... Ja sam nazalost sa njim imala uzasno iskustvo i mislim da bi i o tim stvarima trebale pisati a ne ih samo hvaliti.
Bas ste se raspisale, ajde super 😊
Hvala vam za ohrabrenja i pozitivu..
Ja isto imam plan tamo oko ljeta ponovno samo dok jos psihu sredim jer sam trenutno totalno za ništa.
Znam zbilja puno cura oko sebe sto su prošle spontane, ali kad se sjetim svoje dijagnoze (preniska rezerva, previsok fsh-30,2) i onda cijelog tog puta oko postupka gdje smo čudom dobili 6js i 3 embrija pitam se koje se turbo čudo mora dogoditi da se to ponovi…i onda jos održi…uf
Ma bravo!! Treba vremena, ali zaista. Ja imala spontani u 5 tt i trebalo mi je par mjeseci da dodem k sebi tako da te u potpunosti razumijem. Odtuguj, isplaci i dalje..ionako sta nam drugo preostaje. Kod mene uvijek neki problem prije postupka, uvijek odgadanje pa me to baca u bed ali eto me i dalje nakon 4 godine. Drzi se 😚 mozes to-zena si
Joj cure svaka cast svakoj od vas koja je to prosla na zivo. Ja ne mogu, iako ozbiljno razmisljam o Luciju 😂😂😂. Iz te sale netko bi izasao ziv il ja il on al zelja za bebacem je prejaka oa eto mozda i kod njega zavrsim. Anin taj privatnik kod kojeg si bila nisi bila zadovoljna? Ovdje je barem dozvoljeno o svemu pa eto upozori nas. Ja sam eto osobno puno puta pljuvala Tomica, obzirom da si u vg ako si imala kontakta sa njim znas sve… Ja sam nazalost sa njim imala uzasno iskustvo i mislim da bi i o tim stvarima trebale pisati a ne ih samo hvaliti.
Nisam imala niti losa niti dobra iskustva sa Tomicem, onako nekako mi doktor bezveze. Sta se tice mog privatnika (ivf poliklinika) nisam imala turbo losa iskustva..ima vise faktora zasto smo od njega otisli. Platili anesteziloga a ja riknula od bolova,financije se istrosile i tada si vise nismo mogli priustit:mlada si i zdrava bit ce, sva neka obecanja za daljnje pretrage na kraju nikada nista, pa tromboza(mama mi prebolila trombozu noge) na sta je rekao da ja nemam simptome tromboze??? U vg me odmah poslali i sada se pikam fragminom 5000 i.j. itd...sve se nakupilo i odlucili okrenut se drugoj ploci. No oni su strucnjaci u tom poslu i zaista ga ne krivim, no jednostavno se nismo nasli.
Ako sada ne upali ovaj Fet na popisu ljekova cu bit valjda 2019 😂😂 Luci je navodno odlican u tome, ali prpa me na najjace te aspiracije. Sada kao ima neke injekcije koje daje u cerviks i curke mi rekle da smanji bol(a one imale svega 4-5 js) i dosta njih zavrsi sa hiperom, a ja zbog velikog broja js uvijek sam na granici tako da zaista vise nisam pametna. Financijski smo se full naoruzali samo nezz sta da radim.
Ako sada ne upali ovaj Fet na popisu ljekova cu bit valjda 2019 😂😂 Luci je navodno odlican u tome, ali prpa me na najjace te aspiracije. Sada kao ima neke injekcije koje daje u cerviks i curke mi rekle da smanji bol(a one imale svega 4-5 js) i dosta njih zavrsi sa hiperom, a ja zbog velikog broja js uvijek sam na granici tako da zaista vise nisam pametna. Financijski smo se full naoruzali samo nezz sta da radim.
Cula sam dosta pohvala i za Radončića, a kod njega moze i opca anestezija...sto se tice tromboze isto sam tako prosla, jedva nazicala uputnicu jer mi mama ima duboku vensku trombozu i isto su mi rekli da ako ju moja mama ima da ne znaci da cu ju i ja dobiti, pa znam da ne znaci ali ono predostroznosti radi..i nakon pretraga takodjer sam zavrsila na fragminu(mthfr i pai heterozigot)...
Ne znam ni sama sto ti pametno reci, i ja imam pravo na jos jedan postupak i ako ne uspije ni iduci fet ni taj jos jedan postupak ici cu privatno a dvoumim se izmedju lucija i radincica, luci je da takav dosta cura zavrsi u hiperu i bas ga filaa hormonima i ne obazire se previse na pretrage no ima stvarno dobre rezultate, za anesteziju se ne brinem pripremila bi se kao na vv😅😅😅....za radoncica sam isto cula dosta dobre komentare i on ide u problematiku nalaza dok se luci s tim ne zamara...
Ali ima i drugih drzavnih bolnica gdje ima i anestezije bez liste za lijekove pa mozda da se raspitas za taj jos jedan postupak prije privatnika..ne znam...
Ja cu prvo iskoristit na sto imam pravo pa onda ako ne uspije prijeci na odluku kod koga privatno😥😥😥
waithing
Jutro cure ☀️
Vec sam bila pisala i opet cu vam reci da od sveg srca preporučujem Lučingera. Sad mi se plače kad se sjetim kakav je čovjek i koliko znanja, vjere i svega daje u cijeli postupak. Dostupan uvijek. Što se Punkcije tiče bolilo je ko sam vrag i nemam pojma kak sam to izdržala, al jesam i opet bi. Puno veće boli čovjeku se kroz život dogode.
Novac će možda biti razlog da slj put ne odemo kod njega i zbog toga mi je zao; al vidjet cemo. Kako mora
bit će
Kod mene je vrlo zanimljivo da se svaki put primi..aliiii svaki put osim jednog feta di je beta bila cista nula...i bio jedan spontani i sve ostale biokemijske. Za Lucingera sam zaista cula dobre stvari takoder i za Radoncica ali ipak nije mi za zezat se i stalno bit u hiperu a nazalost vidim da i same znate da je to kod njega jako cesti slucaj. A waithing kao sto si rekla Radoncic ide u problematiku i to mi se full svida zato vise naginjem prema njemu...ma joooj sta ja pricam, jucer rekla muzu da je Luci sljedeci izbor 😅😅 a eto 10 sati kasnije sam za Radoncica..cari biranja mpo doktora. Sophie slazem se da covjek izdrzi cuda(jer ono sta sam prosla sve ove godine nije mi bilo ni u peti) ponekad me sram sta toliko inzistiram opcu ali ponavljam bila na zivo, doslovno padala u nesvjest-i dalje tvrdim da je nehuman nacin. Aliiiii ja imam mrvu u busi pa ajmo cekat taj famozni cetvrtak mozda sam te srece 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji