Skvorc ima ugovor s HZZO za IVF. Placas prve konzultacije 300kn, prvi ultrazvuk 250kn. Ja dalje nisam jos stigla pa ti ne mogu sa sigurnoscu reci, ali znam da se folikulometrije placaju, a ostalo u IVF je 'besplatno' odnosno placa HZZO, a i inseminacije i HSG nema pokriveno HZZO pa se to placa. Ne znam cijenu folikulometrije, ali ima cjenik na webu. Betaplus konzultacije 500kn, folikulometrije pisu na webu na cjeniku. Betaplus sam procitala na nekom forumu naplacuje FET, ali to uzimam sa rezervom jer nemam info iz prve ruke. Sve ostalo u betaplus bi trebalo biti isto kao Skvorc (ne cijene, nego sto se sve placa, sto ne)
joj hvala svima. Ništa budem zvala i pitala. :)
Eto na sta sam spala..da se veselim praznoj maternici😥😥😅😅😅..smanjili se kriteriji😂
Joooj jadna li sam ne znam ni sama vise otkud mi snage i jos da se sprdam s tim..
Da mi je netko ovo rekao prije god.dana rekla bih da je lud... a ono luda ja😄😄😄
waithing
Waithing hvala bogu da je tako. Sta da ti kazem, dobro je dok se jos mozemo sprdat same sa sobom znaci da jos imamo snage za borbu.
Waithing ajde nek je to definitivno iza tebe, doduše fizički!
Drž se 😚
Evo curke ja gotova, sve je u redu maternica prazna
Super... sada si barem mirna da je to iza tebe... i hrabro dalje 😉
Jutro cure...ja mislim da je opet biokemijska, do jucer popodne me malo pikalo, zigalo..sada apsolutno nista. Nekako kao da je otislo 😥 pa slomit cu se na pola od ovoga vise.
Jutro cure…ja mislim da je opet biokemijska, do jucer popodne me malo pikalo, zigalo..sada apsolutno nista. Nekako kao da je otislo 😥 pa slomit cu se na pola od ovoga vise.
Ojoj...no ja sa simptomima ne znam tj.ja nikad nisam imala simptome nikakve a ni sad kad sam zbilja zatrudnila..samo sam 10-i dan imala pritisak kao pred mengu i malo krvarila i bila uvjerena da M dolazi..to je trajalo taj 10-i dan par sat i poslije nista...niti prije tog dana ma nista...osjecala sam se totalno prazno i ispuhano...No i to je kod svakoga drugacije, ti si vec imala biokemijskih i spontani pa...
No evo sutra je 'vec' cetvrtak pa ces bar znati na cem si...nadam se da ce te beta konacno lijepo iznenaditi i da ce ostati tako....😥😊
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji