Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2017. 21:10

Anin

waithing

Anin

Waithing ako imalo brines za histeroskopiju nemoj. Ja išla isti dan doma, poslije ne boli apsolutno ništa, ja išla operirat septum, doslovno kao vakum kiretaža(prošla i jednu i drugu pa pouzdana informacija)

Imala sam i ja 'čast' ici na vakumsku kiretazu prije skoro mjesec dana a sutra idem vidjeti hocu li morati ponovno ici😣, na kontrolnom ultrazvuku nakon kiretaze su vidjeli nekakak ehogeni odjek sto god to bilo…Nije boljela kiretaza ..u biti pa prespavala sam ju😥😥… ma ne bojim se nego ne znam u biti ni sama sta vise napraviti ili ne napraviti..vise manje sve (krvne)pretrage sam napravila sve ok jos mi histeroskopija i biopsija endometrija ostaje..imala sam cetiri transfera nula bodova i sad peti transfer konacno trudnoca no nije dugo trajala u sestom tjednu spontani…
    U kojoj si bolnici?

Da citala sam tvoju situaciju i navijam da nemoras ponovo prolazit kiretazu jer si se dosta napatila. U vinogradskoj sam, cekam betu pa cemo vidjet sta i gdje dalje. Nazalost u takvoj smo situaciji da same sebi moramo biti doktori i ne "tapkat" na mjestu. Drzim ti fige za dalje 😚

Hvala..nadam se da neces morat privatniku da te beta ugodno iznenadi..
    Da i ja sam bila prvo u vinogradakoj..stvarno im je lista preeduga...nije u drugim bolnicama tako..na vv nikakva 'lista za lijekove' ne postoji...
    Sretno i tebi i da..ni ja ne mislim odustat..vjerujem da ce jednom uspjeti..netko ima prije srece netko kasnije..no na kraju ne uspiju jedino oni koji odustanu..mozda da mogu prirodno odustat trudna tj.da se mogu tome ikad u zivotu nadati bi odustala..ovako...nema predaje(bar sam trenutno u toj fazi..ima ih svakakvih😅😅😅)

waithing

Zoja31
    08. Svibanj 2017. 21:24

Joj waithing kad citam ovo o odustajanju kao da slusam sebe. Ja sam nakon proslog postupka rekla nikad vise a eto skupis snage ibguras dalje. Ne da ne odustajem nego sam vec isplanirala i onaj zimski postupak 😂😂😂

• Anin
    08. Svibanj 2017. 21:53

Ma kakvo odustajanje(pere me neka pozitiva, no vidjet cemo sta me ceka u cetvr 😂) ...kod mene ne dolazi u obzir vv jer imam po 15 js i bila jednom na zivo tj kao sa nekim koktelom i nikada vise!! Mozda zvuci "razmazeno" ali ta bol ajme ajme meni-definitivno mi to nije humano nimalo. 

• Anin
    08. Svibanj 2017. 22:03

Da vas ne buni, isla sam privatniku na 2 ivf-a i 1 fet(nebi ga javno prozivala, no nitko ga na forumu ovdje ni nije spomenuo tako da cure koje ste kod Lucija,Radoncica i Svorca ne brinite) i dobila preko muzevog dobrog prijatelja preporuku za dr Bolancu pa smo krenuli od njega...imam pravo na jos jedan stimulirani ali predugo mi je cekat. Ali saljem svemiru pozitivu da je ovaj put to to 😂😂😂 ma prolupala sam skroz

08. Svibanj 2017. 22:06

Anin

Ma kakvo odustajanje(pere me neka pozitiva, no vidjet cemo sta me ceka u cetvr 😂) …kod mene ne dolazi u obzir vv jer imam po 15 js i bila jednom na zivo tj kao sa nekim koktelom i nikada vise!! Mozda zvuci "razmazeno" ali ta bol ajme ajme meni-definitivno mi to nije humano nimalo.

vidis meni nije bilo strasno..imala sam 13 stanica i puuno folikula(tocan broj ni ne znam mislim sigurno oko 15-ak folikula i bockanja).
    No ja sam i uz njihov koktel prije popila dva rapidola i dva normabela, sta je sigurno sigurno je😅😅😅

waithing

• Anin
    08. Svibanj 2017. 22:12

Hahahaha...da ti si to pametnije izvela nego ja, bila pocetnik i vjerovala da ce maaaalo bolit kada ono mila moja majko!! Ja bez opce uopce nezelim razgovarat..i na svakoj dalje aspiraciji sam govorila: ja jos ne spavam, ja jos ne spavam 😂😂😂 

08. Svibanj 2017. 22:12

Zoja31

Joj waithingkad citam ovo o odustajanju kao da slusam sebe. Ja sam nakon proslog postupka rekla nikad vise a eto skupis snage ibguras dalje. Ne da ne odustajem nego sam vec isplanirala i onaj zimski postupak 😂😂😂

😅😅😅 ma kakvo odustajanje ajde, pa gle mene i tjesi se, tebi je  tek treci postupak bio😂
    Jooj curke jesmo li jadne, ali a sta cemo, valjda cemo i mi jednom imat i trudnicke muke a ne samo ove trudilacke  😱

waithing

08. Svibanj 2017. 22:16

Anin

Hahahaha…da ti si to pametnije izvela nego ja, bila pocetnik i vjerovala da ce maaaalo bolit kada ono mila moja majko!! Ja bez opce uopce nezelim razgovarat..i na svakoj dalje aspiraciji sam govorila: ja jos ne spavam, ja jos ne spavam 😂😂😂

😅😅😅 Meni je to curka jedna rekla da si pojacam sama dozu da je taj koktel sveta vodica😄.
    Mozda je ok za nekog tko ima par stanica a ovako...ja sam se pripremila za svaki slucaj😀

waithing

• Anin
    08. Svibanj 2017. 22:19

Ajme 😂😂 sveta vodica, kako si me nasmijala!!! 

Sophie
    08. Svibanj 2017. 22:27

Bas ste se raspisale, ajde super 😊
    Hvala vam za ohrabrenja i pozitivu..
    Ja isto imam plan tamo oko ljeta ponovno samo dok jos psihu sredim jer sam trenutno totalno za ništa. 
    Znam zbilja puno cura oko sebe sto su prošle spontane, ali kad se sjetim svoje dijagnoze (preniska rezerva, previsok fsh-30,2) i onda cijelog tog puta oko postupka gdje smo čudom dobili 6js i 3 embrija pitam se koje se turbo čudo mora dogoditi da se to ponovi...i onda jos održi...uf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.