Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • In@
    11. Svibanj 2017. 13:38

Anin zaista mi je zao, al sve mi koje smo u ovome moramo vjerovati i ne gubiti nadu... Zato hrabro naprijed.

11. Svibanj 2017. 14:14

Anin sto reci...Znam da nema rijeci utjehe...
    Jako mi je zao..odtuguj isplaci i smisljaj planove za dalje..sto nam drugo preostaje...

waithing

• Anin
    11. Svibanj 2017. 14:33

Idemo dalje naravno kao i uvijek..sretno cure svima 

• JelenaZG
    11. Svibanj 2017. 19:10

Anin, samo hrabro dalje....
    Dolores123, hvala na informacija vezanim uz Ovalep. Ja sam danas bila na aspiraciji, dobiveno je 10 oocita. Dosad ih je uvijek bilo tako, oko 10-ak, mislim da je to optimalno. Ne mogu dočekat da zovem sutra za oplodnju i preksutra za diobu 

JelenaZG

12. Svibanj 2017. 10:01

JelenaZG

Anin, samo hrabro dalje….
    Dolores123, hvala na informacija vezanim uz Ovalep. Ja sam danas bila na aspiraciji, dobiveno je 10 oocita. Dosad ih je uvijek bilo tako, oko 10-ak, mislim da je to optimalno. Ne mogu dočekat da zovem sutra za oplodnju i preksutra za diobu

Sretno , lijep broj oocita, neka bude što više zametaka

waithing

• JelenaZG
    12. Svibanj 2017. 11:43

hvala waithing......evo 8 ih se oplodilo...sutra ću znati kako ide dioba i kad imam tranfer

JelenaZG

12. Svibanj 2017. 11:56

JelenaZG

hvala waithing……evo 8 ih se oplodilo…sutra ću znati kako ide dioba i kad imam tranfer

Sureeer, za sad ide odličnooo

waithing

• In@
    12. Svibanj 2017. 12:39

JelenaZG to je super... Ja sam danas bila na uzv imam 4 folikula, kaze da je zadovoljan i da je to to, jer sa mojim AMH nije ni ocekivao vise. Sad me stavio na tablete pa cemo vidjeti u pon sto dalje.

• JelenaZG
    12. Svibanj 2017. 12:51

Hvala cure, iako kvantiteta ponekad ne znači i kvaliteta.....vidjet ćemo kako će se razvijati. 
    In@, lijepo je imati i 4 dobra folikula s obzirom na tvoju rezervu jajnih stanica. Na kojoj si terapiji?

JelenaZG

• In@
    12. Svibanj 2017. 14:38

JelenaZG

Hvala cure, iako kvantiteta ponekad ne znači i kvaliteta…..vidjet ćemo kako će se razvijati.
    In@, lijepo je imati i 4 dobra folikula s obzirom na tvoju rezervu jajnih stanica. Na kojoj si terapiji?

Bila sam na gonalima 4 dana po 300iu, danas me stavio na clomifen i estrofem do pon, pa je rekao da cemo vjerojatno opet na gonal samo manju dozu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.