Anin zaista mi je zao, al sve mi koje smo u ovome moramo vjerovati i ne gubiti nadu... Zato hrabro naprijed.
Anin sto reci...Znam da nema rijeci utjehe...
Jako mi je zao..odtuguj isplaci i smisljaj planove za dalje..sto nam drugo preostaje...
waithing
Anin, samo hrabro dalje....
Dolores123, hvala na informacija vezanim uz Ovalep. Ja sam danas bila na aspiraciji, dobiveno je 10 oocita. Dosad ih je uvijek bilo tako, oko 10-ak, mislim da je to optimalno. Ne mogu dočekat da zovem sutra za oplodnju i preksutra za diobu
JelenaZG
Anin, samo hrabro dalje….
Dolores123, hvala na informacija vezanim uz Ovalep. Ja sam danas bila na aspiraciji, dobiveno je 10 oocita. Dosad ih je uvijek bilo tako, oko 10-ak, mislim da je to optimalno. Ne mogu dočekat da zovem sutra za oplodnju i preksutra za diobu
Sretno , lijep broj oocita, neka bude što više zametaka
waithing
hvala waithing......evo 8 ih se oplodilo...sutra ću znati kako ide dioba i kad imam tranfer
JelenaZG
hvala waithing……evo 8 ih se oplodilo…sutra ću znati kako ide dioba i kad imam tranfer
Sureeer, za sad ide odličnooo
waithing
JelenaZG to je super... Ja sam danas bila na uzv imam 4 folikula, kaze da je zadovoljan i da je to to, jer sa mojim AMH nije ni ocekivao vise. Sad me stavio na tablete pa cemo vidjeti u pon sto dalje.
Hvala cure, iako kvantiteta ponekad ne znači i kvaliteta.....vidjet ćemo kako će se razvijati.
In@, lijepo je imati i 4 dobra folikula s obzirom na tvoju rezervu jajnih stanica. Na kojoj si terapiji?
JelenaZG
Hvala cure, iako kvantiteta ponekad ne znači i kvaliteta…..vidjet ćemo kako će se razvijati.
In@, lijepo je imati i 4 dobra folikula s obzirom na tvoju rezervu jajnih stanica. Na kojoj si terapiji?
Bila sam na gonalima 4 dana po 300iu, danas me stavio na clomifen i estrofem do pon, pa je rekao da cemo vjerojatno opet na gonal samo manju dozu...
Sortiraj odgovore
Najstariji