Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    10. Svibanj 2017. 10:09

Anin, tako je i meni bilo. Malo pika malo ne pa je bila pozitivna beta. Nemoj unaprijed razmišljati, znaš da je to sve sada relativno i da su simptomi svakakvi i nikakvi i da nema pravila. Drž se pozitivno 😚

• Anin
    10. Svibanj 2017. 10:59

Znam cure da je sve individualno..i kroz postupke vec "naucis" osluskivat svoje tijelo(barem tako mislim)...drzim se jos za slamku spasa ali.. 😣 Vidjet cemo sutra, nema nam druge. Test se bojim napravit jer ni nece bit jutarnja mokraca, a i mozda je beta premalena pa da ne padam u trans prije vremena. 

10. Svibanj 2017. 19:31

Anin sretno sutra! Ne sjecam se da li si napisala, u najgorem slučaju; imaš li još smrzlića ili

waithing

• In@
    10. Svibanj 2017. 19:52

Bok cure, 
    Evo i ja sam krenula na svoj prvi postupak, nakon dvije godine pokusavanja prirodno, a skoro god dana vec hodamo po dr trazeci uzrok neuspjeha, al sreca to smo saznali i morali se odluciti na IVF. Odlucili smo se za dr Lucingera i evo 3. dan primam gonale... Pa se molim i nadam najboljem... Ima li tko iskustva sa dr Lucingerom ili bilo koji koristan savjet? 

Sophie
    10. Svibanj 2017. 22:23

In@, u odličnim si rukama! Moj zadnji, prvi i jedini postupak je bio kod njega. Nažalost loše je završio prije deset dana u 9 tt,  ali sve sto se njega tiče napravljeno je izvanredno. 
    Sretno 😊

• Anin
    11. Svibanj 2017. 07:56

waithing

Anin sretno sutra! Ne sjecam se da li si napisala, u najgorem slučaju; imaš li još smrzlića ili

Hvala waithing...krv izvadena i sada Boze budi mi na pomoci 😅 ne nemam smrzlica 😥

• Anin
    11. Svibanj 2017. 07:57

Sophie

In@, u odličnim si rukama! Moj zadnji, prvi i jedini postupak je bio kod njega. Nažalost loše je završio prije deset dana u 9 tt, ali sve sto se njega tiče napravljeno je izvanredno.
    Sretno 😊

Sophie zasto zadnji?? 

• Anin
    11. Svibanj 2017. 08:34

In@

Bok cure,
    Evo i ja sam krenula na svoj prvi postupak, nakon dvije godine pokusavanja prirodno, a skoro god dana vec hodamo po dr trazeci uzrok neuspjeha, al sreca to smo saznali i morali se odluciti na IVF. Odlucili smo se za dr Lucingera i evo 3. dan primam gonale… Pa se molim i nadam najboljem… Ima li tko iskustva sa dr Lucingerom ili bilo koji koristan savjet?

In@ dobro na dosla i sto prije osla 😄 sretno 

Sophie
    11. Svibanj 2017. 09:59

Anin, mislim zadnji kaj je bio...sljedeći tek u planu 
    Stigli rezultati bete? 
    Jooooj držim ti fige

• Anin
    11. Svibanj 2017. 10:11

Sophie

Anin, mislim zadnji kaj je bio…sljedeći tek u planu
    Stigli rezultati bete?
    Jooooj držim ti fige

Joj nisu jos...valjda sam 200 puta pogledala mail. Aha, onda sam ja krivo shvatila..vec te htjela spotati 😅 javim se 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.