Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anin
    08. Svibanj 2017. 18:26

Pozdrav cure, evo jos jedne trudilice...iza sebe imam pet ivf-a i prošli tjedan bila na trecem Fet-u tako da sam pravi veteran u ovoj prici  ukratko, kod mene je sve uredu, a dijagnoza muza je oligozoospermia. Prosli od spontanih, biokemijskih, laparaskopije, histeroskopije...ima tu svega. Zelim nam svima prvenstveno puno puno strpljenja, volje ali i srece.
    Sophie saljem veliki zagrljaj iako znam da utjehe tu nema, drzi se  

08. Svibanj 2017. 18:41

Zoja31

Waithing drzim fige da je kod tebe sutra situacija cista i da ces izbjeci barem ponovnu kiretazu. Kada ti planiras ponovno krenuti? Nisam zapamtila dali imas smrzlica ili?

Imam još jednog smrzlića, a za ponovni transfer zavisi kako sutra bude,,ako ne budem morala ponovno na kiretažu mislila sam negdje krajem sedmog početak osmog...
    Koji su tvoji planovi za dalje, do kad odmaraš?

waithing

08. Svibanj 2017. 18:45

Anin

Pozdrav cure, evo jos jedne trudilice…iza sebe imam pet ivf-a i prošli tjedan bila na trecem Fet-u tako da sam pravi veteran uovoj prici ukratko, kod mene je sve uredu, a dijagnoza muza je oligozoospermia. Prosli od spontanih, biokemijskih, laparaskopije, histeroskopije…ima tu svega. Zelim nam svima prvenstveno puno puno strpljenja, volje ali i srece.
    Sophie saljem veliki zagrljaj iako znam da utjehe tu nema, drzi se

Glupo je reći dobrodošla no,,,Dakle, netko me ovdje i prestigao,,,ja imam pet transfera,,laparaskopiju, kiretažu,,a razmišljam i o histeroskopiji...

waithing

Zoja31
    08. Svibanj 2017. 18:45

Waithing moj plan je isto kraj 8.mj. Rekao mi je dok ili sad u 6.mj ili kraj 8.mj zbog renoviranja klinike i godisnjeg. Ali u biti mi i pase ova duza pauza. Ako ne uspije ni ovaj put onda planiram jos u 12.mj ponovit.

• Anin
    08. Svibanj 2017. 18:53

Waithing ako imalo brines za histeroskopiju nemoj. Ja išla isti dan doma, poslije ne boli apsolutno ništa, ja išla operirat septum, doslovno kao vakum kiretaža(prošla i jednu i drugu pa pouzdana informacija)

s0102
    08. Svibanj 2017. 19:07

Sophie

Pozdrav drage žene,
    Moja trudnoća je završila prije tjedan dana u devetom tjednu, prestalo kucati srce… dolazim polako ali teško K sebi i iako mi se čini daleko razmišljam o novom postupku. Išli smo privatno a sada bi u neku bolnicu. Iako mi dosta poznatih ide u petrovu zanima me kakva su vaša iskustva općenito u ZG?

Sophie… jako mi je zao... zelim ti svu srecu za dalje...😙

Zoja31
    08. Svibanj 2017. 19:57

Anin kao sto kaze waithing nazalost dobrodosla i sto prije otisla na trudnicki podforum. Ja primjecujem da se ovdje slaze ljetna ekipa, ja, waithing, s0102...neka nam ljeto donese vise srece.

08. Svibanj 2017. 20:15

Anin

Waithing ako imalo brines za histeroskopiju nemoj. Ja išla isti dan doma, poslije ne boli apsolutno ništa, ja išla operirat septum, doslovno kao vakum kiretaža(prošla i jednu i drugu pa pouzdana informacija)

Imala sam i ja 'čast' ici na vakumsku kiretazu prije skoro mjesec dana a sutra idem vidjeti hocu li morati ponovno ici😣, na kontrolnom ultrazvuku nakon kiretaze su vidjeli nekakak ehogeni odjek sto god to bilo...Nije boljela kiretaza ..u biti pa prespavala sam ju😥😥... ma ne bojim se nego ne znam u biti ni sama sta vise napraviti ili ne napraviti..vise manje sve (krvne)pretrage sam napravila sve ok jos mi histeroskopija i biopsija endometrija ostaje..imala sam cetiri transfera nula bodova i sad peti transfer konacno trudnoca no nije dugo trajala u sestom tjednu spontani...
    U kojoj si bolnici?

waithing

• Anin
    08. Svibanj 2017. 20:47

Zoja31

Anin kao sto kaze waithing nazalost dobrodosla i sto prije otisla na trudnicki podforum. Ja primjecujem da se ovdje slaze ljetna ekipa, ja, waithing, s0102…neka nam ljeto donese vise srece.

Hvala Zoja takoder svima zelim da sto prije odleprsamo sa ove teme...ja eto u postupcima pune 4 godine i imala sve faze hmmm ajmo rec krize i ne nemislim odustat, imam vjere zato samo JAKO cure. Procitala da si bila u vinogradskoj..i ja sam trenutno tamo ubiti odradila Fet i u cetvr vadim betu po sedmi put. Ako sada ne upali(a moraaaaa) idem dalje privatniku, jer njihova lista cekanja za ljekove je zaista preduga. 

• Anin
    08. Svibanj 2017. 20:51

waithing

Anin

Imala sam i ja 'čast' ici na vakumsku kiretazu prije skoro mjesec dana a sutra idem vidjeti hocu li morati ponovno ici😣, na kontrolnom ultrazvuku nakon kiretaze su vidjeli nekakak ehogeni odjek sto god to bilo…Nije boljela kiretaza ..u biti pa prespavala sam ju😥😥… ma ne bojim se nego ne znam u biti ni sama sta vise napraviti ili ne napraviti..vise manje sve (krvne)pretrage sam napravila sve ok jos mi histeroskopija i biopsija endometrija ostaje..imala sam cetiri transfera nula bodova i sad peti transfer konacno trudnoca no nije dugo trajala u sestom tjednu spontani…
    U kojoj si bolnici?

Da citala sam tvoju situaciju i navijam da nemoras ponovo prolazit kiretazu jer si se dosta napatila. U vinogradskoj sam, cekam betu pa cemo vidjet sta i gdje dalje. Nazalost u takvoj smo situaciji da same sebi moramo biti doktori i ne "tapkat" na mjestu. Drzim ti fige za dalje 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.