Vezano za slucaj od waithing,kakve veze ima ako se ne dupla? Pa beta je ok, zar nije bitno da ne pada?
Ne..za betu je bitno da se pravilno dupla…nema veze sto raste…u prosjeku se svakih 48sati treba uduplati
Trebala bi se minimalno bar uduplati za normalnu trudnocu....
waithing
Daj ne panicarite.Vi ste trudne.Ja sam procitala da povecanje do 60% se smatra normalnim.Trudne ste i sve je ok!!!!
Daj ne panicarite.Vi ste trudne.Ja sam procitala da povecanje do 60% se smatra normalnim.Trudne ste i sve je ok!!!!
Hehe...hvaala dolores😘😚😚
waithing
Curke, meni je beta bila na 11dnt 192, a dva dana nakon toga 652..treći puta nisam vadila jer je rekao mpo dr da je to odlično duplanje i da ne treba.. što ne znači da vaše nije dobro, sigurno će se još poduplati.. sretno
Dolores čestitam!! držim fige za veeeliku betu
Curke, meni je beta bila na 11dnt 192, a dva dana nakon toga 652..treći puta nisam vadila jer je rekao mpo dr da je to odlično duplanje i da ne treba.. što ne znači da vaše nije dobro, sigurno će se još poduplati.. sretnoDolores čestitam!! držim fige za veeeliku betu
Ma znam ja da mi nije dobro duplanje...
No nema druge u petak cu vise znati..jos dva dana mucenja...
waithing
Cure koje su od vas imale implantacijsko krvarenje nakon transfera možete napisati kakvo je bilo i na koji dan se dogodilo?
Curke, meni je beta bila na 11dnt 192, a dva dana nakon toga 652..treći puta nisam vadila jer je rekao mpo dr da je to odlično duplanje i da ne treba.. što ne znači da vaše nije dobro, sigurno će se još poduplati.. sretnoDolores čestitam!! držim fige za veeeliku betu
Ma znam ja da mi nije dobro duplanje…
No nema druge u petak cu vise znati..jos dva dana mucenjs
Biti će sve super, samo misli pozitivno..
Evo stigla druga beta
Ni moja nije dupla 😓
U ponedjeljak 1249, danas 2382
Čekam da vidim sto će dr reci..
Ne trebam ponavljat betu 😊 Dr kaže da su kod većih beta normalna odstupanja! Pregled u subotu..
Laknulo mi, živa sam se isprepadala😅
Ja moju betu uopce nisam ni ponavljala. Apsolutno glupo gubljenje vremena ( 3 sata cekanja u guzvi, znaci ubitacno). Prvi put kad sam vadila betu je 2 tjedna od transfera, bila pozitivna, rekla sam da drugu necu vadit jer nema smisla jer ionak tak sam za tjedan dana se bolje narucila na uzv ( to je 3 tjedna od transfera tocno, ako se primilo MORA se vidjeti GV). Na uzv se onda vidi dal ima nesto ili ne, znaci bez obzira na betu. Ovako sam u miru zivjela 7 dana da sam sigurno trudna. Vidim da bih se sigurno pojela da nije uduplo ili jos gore da pocne padat. :)
Ja moju betu uopce nisam ni ponavljala. Apsolutno glupo gubljenje vremena ( 3 sata cekanja u guzvi, znaci ubitacno). Prvi put kad sam vadila betu je 2 tjedna od transfera, bila pozitivna, rekla sam da drugu necu vadit jer nema smisla jer ionak tak sam za tjedan dana se bolje narucila na uzv ( to je 3 tjedna od transfera tocno, ako se primilo MORA se vidjeti GV). Na uzv se onda vidi dal ima nesto ili ne, znaci bez obzira na betu. Ovako sam u miru zivjela 7 dana da sam sigurno trudna. Vidim da bih se sigurno pojela da nije uduplo ili jos gore da pocne padat. :)
Pa ne znam u koju bolnicu si isla no mi na vv moramo ponavljati betu i javiti koliko se dupla pa tek tad dogovor za ultrazvuk...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji