Cure, moj test je pozitivan!!! I lijepo se vidi.Necu se jos uvijek veseliti dok ne vidim betu..idem u petak.
Bravo Dolores! Cestitam!
Dakle,kako vidim opet ne mogu nista planirati.
Dolores čestitam!!!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Dakle,kako vidim opet ne mogu nista planirati.
Dolores čestitam!!!
Eh da...tako nekako ti ispada u ovom ...
Sve ces vidjeti kad krenes sa folikulometrijama...
Sretno!😊
waithing
Cure, moj test je pozitivan!!! I lijepo se vidi.Necu se jos uvijek veseliti dok ne vidim betu..idem u petak.
Lijepoo.. super ☺
Hvala vam cure.Ali prerano je za cestitke dok nema bete.
Super😊cestitam☺koji ti je dan?cek jesi jucer radila isto test?
Mina0709
Danas 12 dnt.Jesam radila jucer ali sam ga ostavila i zaspala tako da sam danas ponovila i pratila vrijeme.U biti ja ti radim vec od 9 dana svaki dan cisto da vidim razlike.Opsjednutost.Sad vise necu raditi, potrosila sam sve.☺
To je super početak!! Sretno dalje s betom, samo pozitivno razmišljaj!! 😊😊😊
Danas 12 dnt.Jesam radila jucer ali sam ga ostavila i zaspala tako da sam danas ponovila i pratila vrijeme.U biti ja ti radim vec od 9 dana svaki dan cisto da vidim razlike.Opsjednutost.Sad vise necu raditi, potrosila sam sve.☺
Hehe pricaj mi o opsjednutosti time..i sama ih radim..i jutros sam i nakon 7-8min pojavila se opet crta al skroz svijetla pa si mislim da je to ocito tako i da nema kod mene nista..betu cu u petak radit 10dnt..
Mina0709
Curke moja beta je 290..danas mi 12dnt
Prije dva dana je bila 160...ne zn sto misliti povecala se je ali ne duplo...uglavnom jos dva dana mucenja u petak ponavljam
Ovo je za poludittttt
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji