Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    29. Ožujak 2017. 12:25

Ana2711

Curke, meni je beta bila na 11dnt 192, a dva dana nakon toga 652..treći puta nisam vadila jer je rekao mpo dr da je to odlično duplanje i da ne treba.. što ne znači da vaše nije dobro, sigurno će se još poduplati.. sretno Dolores čestitam!! držim fige za veeeliku betu

Hvala Ana.Nadam se da bude.Ali sad me ove panicarke plase s tim duplanjem i opce me strah ici vadit.. 
    Waithing, molim te nemoj panicariti jer plasis i mene, sve je ok.Dosla si do pozitivnog testa i bete i sad samo razmisljaj o prvom uzv, a pusti betu...

29. Ožujak 2017. 12:30

Oprostite ako sam ispala panicarka nisam vas htjela uplasiti no evo zvala gore..duplanje nije dobro nista u petak ponoviti pa cemo vise znati tad a do tad strogo mirovanje. Toliko od mene panicarke
     Pusa bok

waithing

• Dolores123
    29. Ožujak 2017. 12:34

waithing

Oprostite ako sam ispala panicarka nisam vas htjela uplasiti no evo zvala gore..duplanje nije dobro nista u petak ponoviti pa cemo vise znati tad a do tad strogo mirovanje. Toliko od mene panicarke
    Pusa bok

Joj sorry, nisam te mislila uvrijediti s time.OPROSTI!

29. Ožujak 2017. 12:39

Dolores123

waithing

Pusa bok

Sve ok nisi me uvrijedila ..no nazalost previse o ovom svemu znam tako da...nije dovoljan popisan plus i prva pozitivna beta...nekome je no ocito ja nisam te srece...
    Sretno svima i neka vam se bete lijepo duplaju jer nazalost to je bitno...

waithing

• Dolores123
    29. Ožujak 2017. 12:46

waithing

Dolores123

waithing

Pusa bok

Sve ok nisi me uvrijedila ..no nazalost previse o ovom svemu znam tako da…nije dovoljan popisan plus i prva pozitivna beta…nekome je no ocito ja nisam te srece…
    Sretno svima i neka vam se bete lijepo duplaju jer nazalost to je bitno…

A glej ja sam odmah rekla da dok ne vidim betu ne veselim se, tako da..ni to nista ne znaci jer se moze svasta dogoditi.Ma sve ce biti u redu, vidjet ces.Samo odmaraj sad kako su rekli i beta ce biti za 200% veca.ja sam svasta nasla na interentu pa pola toga su gluposti.Ne veli svaki doktor bezveze: nemojte citati, to su neistine.

29. Ožujak 2017. 12:54

Dolores123

waithing

Dolores123

waithing

Pusa bok

Sve ok nisi me uvrijedila ..no nazalost previse o ovom svemu znam tako da…nije dovoljan popisan plus i prva pozitivna beta…nekome je no ocito ja nisam te srece…

A glej ja sam odmah rekla da dok ne vidim betu ne veselim se, tako da..ni to nista ne znaci jer se moze svasta dogoditi.Ma sve ce biti u redu, vidjet ces.Samo odmaraj sad kako su rekli i beta ce biti za 200% veca.ja sam svasta nasla na interentu pa pola toga su gluposti.Ne veli svaki doktor bezveze: nemojte citati, to su neistine.

Da no meni je doktorica rekla sad strogo mirovanje zbog mogucnosti vanmaternicne ili spontanog i da u slucaju krvarenja odem na hitnu..tako da..nisam to procitala na internetu..a kako bude...
    Cekati petak i to je to...

waithing

29. Ožujak 2017. 13:18

waithing

Dolores123

waithing

Pusa bok

Ja drugi put nisam isla vaditi betu jer mi je dr rekla da nema potrebe, da je rekla da moram naravno da bih isla. Ovako me je radije narucila na uzv jer je taman bilo vrijeme da se moglo nesto vidjet :) kako kome ocito 

Zoja31
    29. Ožujak 2017. 13:31

Da nazalost slazem se sa waithing..mi koje smo vec prosle puno vise toga znamo da nije dovoljno vidjeti plus na testu i jednu betu. Nazalost jako je bitno da ona 48h nakon bude dupla, moze biti veca ali manje od duplo ne. Ako nije dupla za 48h nazalost ne mirisi na dobro. Moja prijateljica se tako patila 14 dana i na kraju svejedno kiretaza. Waithing zaista ti zelim svu srecu :)

29. Ožujak 2017. 13:35

Zoja31

Da nazalost slazem se sa waithing..mi koje smo vec prosle puno vise toga znamo da nije dovoljno vidjeti plus na testu i jednu betu. Nazalost jako je bitno da ona 48h nakon bude dupla, moze biti veca ali manje od duplo ne. Ako nije dupla za 48h nazalost ne mirisi na dobro. Moja prijateljica se tako patila 14 dana i na kraju svejedno kiretaza. Waithing zaista ti zelim svu srecu :)

Da zoja sve ja to znam i sad samo molim boga da prodjem bez kiretaze... i ja bi voljela da mogu pozitivno razmisljat no jaako je bitno minimalno duplanje bete barem za ove nize..ocito s ovim preko 1000nije takav slucaj...

waithing

Zoja31
    29. Ožujak 2017. 13:58

Da, jbg nazalost nije sreca jedna pozitivna beta. Kod manjih bi trebala biti dupla. Obzirom da je tvoja bila oko 160 minimum je trebala biti 320. Ali drzim fige za dalje i da sve prode bez kiretaze. U ovom svem ludilu uvijek si mislim nek radije u startu beta bude nula pa znam na cemu sam nego ovako i onda jos kiretaza. Drzim ti fige draga :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.