Da nazalost slazem se sa waithing..mi koje smo vec prosle puno vise toga znamo da nije dovoljno vidjeti plus na testu i jednu betu. Nazalost jako je bitno da ona 48h nakon bude dupla, moze biti veca ali manje od duplo ne. Ako nije dupla za 48h nazalost ne mirisi na dobro. Moja prijateljica se tako patila 14 dana i na kraju svejedno kiretaza. Waithing zaista ti zelim svu srecu :)
Da zoja sve ja to znam i sad samo molim boga da prodjem bez kiretaze… i ja bi voljela da mogu pozitivno razmisljat no jaako je bitno minimalno duplanje bete barem za ove nize..ocito s ovim preko 1000nije takav slucaj…
Neznam sta bih rekla..sve je to tako velik stres i strah kroz koji prolazimo..drzi mi se Waithing😕 valjda ce sve bit u redu😙😙
Bas tako...strah i stres...mislis pozitivan test...super...prva beta pozitivna-super...
E onda strah i stresss...
No ne mogu nista promjeniti..bit ce kako mora biti...
Ako nije dobar embrij bolje da sad stanr s razvojem nego kasnije...
waithing
Waiting,
Nisam stigla bas sve popratiti, ali zao mi je sto se beta nije poduplala. Iz osobnog iskustva znam da nepravilno duplanje bete nije dobro, pogotovo u mojoj neuspjeloj 3 T sam cesto vadila betu, tj kad sam lezala u bolnici i kod mog nepravilnog duplanja je bio spontani.
Potpuno te razumijem, posto znas puno o svemu ovome, i mozda bolje da se ne uvjeravas da ce biti sve ok, jer se kasniie razocaras, makar, naravno uvijek postoji nekakva skrivena nada.
Ja ti svakako zelim da si ti ta pojedinka kojoj je T super zavrsila makar se beta ne dupla pravilno.
Inace, beta bi se trebala duplati svakih 36 do 48 h, da bi pokazivala da se T uredno razvija.
Sretnooo u svakom slucaju ! Nadam se da ce ovaj put ipak uspjeti !
Doloress,
Cestitam !!!!!!
Dolores kakve si ti simptome nakon transfera imala?
Prva 2 dana neko bockanje na lijevoj strani, pa onda par dana ko da cu procurit svaki cas.Ispuhala sam se sva, jedino me grudi malo bole.Ja ti sve to prepisujem ovim lijekovima.Jako mi je zao waithing, nisam znala da to moze biti tako, ali eto iskreno se nadam da ce se i njoj sreca osmjehnuti nakon toliko pokusaja i da ce sve biti u redu.
Mina0709
Super, čestitam.
Trnovit je taj nas put..strah me se veselit dok nevidim betu i to duplanje...bas smo jadne😥 al hvala ti☺valjda ce sve bit ok☺
Mina0709
Ja sam upravo pobacala svoje testove..a mislila sam sloziti lijepu pricu od one sjene do tamnog testa i lijepe bete...
cijelu noc preplakala da mi glava puuca...
Cure zelim vam svu srecu puno pozitivnih i lijepo poduplanih beta a ja se odjavljujem odavde ..bar za sad..
Moram malo mozak staviti ma off... koliko ce to bit moguce...
Sretno svima...
I nije svima trnovit put...nemojte da vas moj los primjer obeshrabri jer sad samo vidim da s vas sve preplasila umjesto da uzivate.
SRETNO CURE!!!😚😚😚
waithing
Draga waithing nisi ti nas nista preplasila. Nazalost cure koje idu prvi put misle kako je to sve idilicno a daleko je od toga. A i ne informiraju se dovoljno pa isto tako ne znaju da nije dovoljna jedna beta. Treba tu ipak malo vise, najprije bih rekla srece. Al opet tko nama kriv sta smo vec veteranke u tome pa znamo sve cake. Zelim ti srecu draga i javi se u petak sa lijepim vijestima 😘.
Svima sa pozitivnim testovima puno srece.
Sortiraj odgovore
Najstariji