No mene prije tog nije nista ni probadalo nit su mi grudi natecene ..jedva bolne na dodir i to je to…tek od jucer me tu i tamo probode kao pred mengu….
I sad umirem opet od straha kakve ce bit beta sutra
Da ste vi mene vidjele dok sam isla po taj nalaz…kao da idem na strjeljanje sam se osjecala…
Uzela papir i okrenula ga naopako da ne vidim brojke…izasla u hodnik i ja sam DOSLOVNO cula kako mi srce lupa kao da ce iskociti…
Kad sam se ohrabrila pogledat u nalaz pocela sam drhtat i plakat
Mislim da ljudi oko mene su mislili da ova bas nije normalna😅😅😅
Waithing kad si ti imala menstruaciju?
01.03. … a transfer 17.03.
Ja 4.3.a transfer 21..pa nekak mi rano da su menstrualni bolovi?pa jel?joj samo prebacivam film heh…sorry sto te gnjavim😕😘
Ma ne gnjavis ni malo….sve znam….ti sad vrtis 1001scenarij sto bi moglo bit a ja vrtim svoj o duplanju bete…jadne mi stvarno ua ovo brdo zivaca treba a kazu-moras se opustiti😯
Uffg ufff
Ako ce ti sta pomoci…ovo je moj 'slucaj'od sestog dana tranfera stapici…meni je ovo sad peti transfer i ja nikad nisam imala nikakvu sjenu ni sjenicu na testu…sve crtice su se pokazale tek kroz desetak minuta….
Hehe..hvala na slici😊ja jutros u pol 5 popiskila i vidim nista nema..i bacim nakon 5 min..i mislim si jucer bilo(6dnt)a danas nema..onda ga izvadim iz smeca vidim i kontrolna neka blijeda..muz se digo na posao a ja u plac😕onda reko to ocito svaki test pokazuje sjenu😕bar kod mene..ma joj...bas cu vidjet sutra ujutro..a betu cu vadit u petak 10dnt..jer ako nema nista isla bi u ponedjeljak radit..eto nek mi Bog pomogne da bude beta,a tebi da se lijepo dupla☺
Mina0709
Da , mora ti beta nesto pokazati 10-i dan...
Hvala..sretno i tebi
waithing
Na Svetom Duhu sam.
Hvala vam na podrsci i dobrim zeljama.
Naravno da vas sve pratim i dalje i navijam za vas! 💕
E bas mi je zao.Kad si ti bila na transferu?
Razumijem vaše razmišljanje,ali isto tako moram priznati da me ovo pokušavanje psihički već umorilo i da bi mi dobro došlo da o tome ne razmišljam 6mj ,naravno ako se dogodi prirodno nitko sretniji od mene.Mislim da je to fer od mene prema svima, a fer je i prema meni da se malo odmorim od pokušavanja.
Nisam popratila... si vec dugo u postupcima?
Evo ja sam sad na pauzi... 3 mj... i vjeruj mi ni dan nije prosao da nisam pomislila na mpo.. da nisam pogledala forum... da nisam razmisljala o tome... ako se mozes iskljuciti... to ti je super... ja mislim da se moze odmoriti tek u trenutku kada zakljucis da si gotova skroz sa mpo... i sa svim pokusavanjima... pa ako se nakon toga desi beba svima sve super.. ☺☺
Razumijem vaše razmišljanje,ali isto tako moram priznati da me ovo pokušavanje psihički već umorilo i da bi mi dobro došlo da o tome ne razmišljam 6mj ,naravno ako se dogodi prirodno nitko sretniji od mene.Mislim da je to fer od mene prema svima, a fer je i prema meni da se malo odmorim od pokušavanja.
Nisam popratila… si vec dugo u postupcima?
Evo ja sam sad na pauzi… 3 mj… i vjeruj mi ni dan nije prosao da nisam pomislila na mpo.. da nisam pogledala forum… da nisam razmisljala o tome… ako se mozes iskljuciti… to ti je super… ja mislim da se moze odmoriti tek u trenutku kada zakljucis da si gotova skroz sa mpo… i sa svim pokusavanjima… pa ako se nakon toga desi beba svima sve super.. ☺☺
Bas tako..super ako ces moci sest mjeseci se iskljuciti i ne misliti mpo...ja mislim da u ovih god
dana kako sam u ovom nije prosao dan da ne mislim o tome...Voljela bih da nije tako da se mogu odmorit od raznoraznih scenarija..no nejde mi bas...😯
waithing
Evo ja sam sad na pauzi… 3 mj… i vjeruj mi ni dan nije prosao da nisam pomislila na mpo.. da nisam pogledala forum… da nisam razmisljala o tome… ako se mozes iskljuciti… to ti je super… ja mislim da se moze odmoriti tek u trenutku kada zakljucis da si gotova skroz sa mpo… i sa svim pokusavanjima… pa ako se nakon toga desi beba svima sve super.. ☺☺
Tek bi trebala ući u postupak,trebala sam ovaj mjesec napravit hssg ,ali neću stići ,pa ću onda slijedeći. Mogu se isključiti jer osjećam da sam postala opsjednuta sa tim i čini mi se da kad bi se samo opustila da bi stvari sjele na svoje mjesto.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bas tako..super ako ces moci sest mjeseci se iskljuciti i ne misliti mpo…ja mislim da u ovih god
dana kako sam u ovom nije prosao dan da ne mislim o tome…Voljela bih da nije tako da se mogu odmorit od raznoraznih scenarija..no nejde mi bas…😯
Ja sam osoba koja voli planirati i onda kad se planovi ne ostvare kako sam željela osjećam se izgubljeno jer sam dala sve od sebe ,ali nekad treba valjda i otpustiti stvari i dozvoliti da se Bog pobrine o svemu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Tek bi trebala ući u postupak,trebala sam ovaj mjesec napravit hssg ,ali neću stići ,pa ću onda slijedeći. Mogu se isključiti jer osjećam da sam postala opsjednuta sa tim i čini mi se da kad bi se samo opustila da bi stvari sjele na svoje mjesto.
Sama znas sto ti je najbolje....
Iskreno... u tvojoj fazi se ja nisam nicime zamarala... samo sam obavljala sto je trebalo... i niti nisam razmisljala previse o svemu...
Ako ti je vec sada tako... bolje da se iskljucis... i ne razmisljas... i kao sto si rekla opustis.... mozda sve bude ok i ne osjetis cari mpo....☺☺ to ti i zelim...
Uvijek ima vremena za mpo... pretpostavljam da niti nemas puno godina... ☺
Bas tako..super ako ces moci sest mjeseci se iskljuciti i ne misliti mpo…ja mislim da u ovih god
dana kako sam u ovom nije prosao dan da ne mislim o tome…Voljela bih da nije tako da se mogu odmorit od raznoraznih scenarija..no nejde mi bas…😯
Ja sam osoba koja voli planirati i onda kad se planovi ne ostvare kako sam željela osjećam se izgubljeno jer sam dala sve od sebe ,ali nekad treba valjda i otpustiti stvari i dozvoliti da se Bog pobrine o svemu.
Da...tesko je u ovom nesto planirati...ja sam prestala planirati nakon prvog neuspjesnog transfera jer je sve kao bilo super i obecavajuce...
Najbitnije je napraviti onako kako smatras da je najbolje za tebe..ako nisi spremna-sacekaj kada ces to biti...Zelim ti svu srecu i da na mpo ne moras ni ici!
waithing
Dolores 14.03 je bio transfer.
Ti si koji dan iza mene na punkciju isla, ja sam 9.3
Sortiraj odgovore
Najstariji