Cure koje su od vas imale implementacijsko krvarenje nakon transfera možete napisati kakvo je bilo i na koji dan se dogodilo?
Hvala vam cure.Ali prerano je za cestitke dok nema bete.
Super😊cestitam☺koji ti je dan?cek jesi jucer radila isto test?
Danas 12 dnt.Jesam radila jucer ali sam ga ostavila i zaspala tako da sam danas ponovila i pratila vrijeme.U biti ja ti radim vec od 9 dana svaki dan cisto da vidim razlike.Opsjednutost.Sad vise necu raditi, potrosila sam sve.☺
Hehe pricaj mi o opsjednutosti time..i sama ih radim..i jutros sam i nakon 7-8min pojavila se opet crta al skroz svijetla pa si mislim da je to ocito tako i da nema kod mene nista..betu cu u petak radit 10dnt..
I mebi su ti prva 2 testa bila skroz svjetla.Jel se moze dogoditi da je test pozitivan a beta 0?
Curke moja beta je 290..danas mi 12dnt
Prije dva dana je bila 160…ne zn sto misliti povecala se je ali ne duplo…uglavnom jos dva dana mucenja u petak ponavljam
Ovo je za poludittttt
Držim fige da sve bude dobro kao što i bude 😊Možda si malo ranije bila danas nego u pon?
Ja čekam nalaz.... 😓😬
Cure, moj test je pozitivan!!! I lijepo se vidi.Necu se jos uvijek veseliti dok ne vidim betu..idem u petak.
Bravo Dolores! Cestitam!
Hvala Vesnic.
Vezano za slucaj od waithing, kakve veze ima ako se ne dupla? Pa beta je ok, zar nije bitno da ne pada?
Hvala vam cure.Ali prerano je za cestitke dok nema bete.
Super😊cestitam☺koji ti je dan?cek jesi jucer radila isto test?
Danas 12 dnt.Jesam radila jucer ali sam ga ostavila i zaspala tako da sam danas ponovila i pratila vrijeme.U biti ja ti radim vec od 9 dana svaki dan cisto da vidim razlike.Opsjednutost.Sad vise necu raditi, potrosila sam sve.☺
Hehe pricaj mi o opsjednutosti time..i sama ih radim..i jutros sam i nakon 7-8min pojavila se opet crta al skroz svijetla pa si mislim da je to ocito tako i da nema kod mene nista..betu cu u petak radit 10dnt..
I mebi su ti prva 2 testa bila skroz svjetla.Jel se moze dogoditi da je test pozitivan a beta 0?
Ma mislim da ne..
Mina0709
Vezano za slucaj od waithing,kakve veze ima ako se ne dupla? Pa beta je ok, zar nije bitno da ne pada?
Ne..za betu je bitno da se pravilno dupla...nema veze sto raste...u prosjeku se svakih 48sati treba uduplati
waithing
Vezano za slucaj od waithing,kakve veze ima ako se ne dupla? Pa beta je ok, zar nije bitno da ne pada?
Pa po meni je isto ok, ali ako nije dupla Beta treba ponavljat prekosutra sto ne bi trebala da je dupla
Pa po meni je isto ok, ali ako nije dupla Beta treba ponavljat prekosutra sto ne bi trebala da je dupla
Da...jos dva dana mucenja...u petak cu vise znati..no vecinom bete koje se pravilno ne duplaju ne zavrse dobro...
waithing
Evo stigla druga beta
Ni moja nije dupla 😓
U ponedjeljak 1249, danas 2382
Čekam da vidim sto će dr reci..
Sortiraj odgovore
Najstariji