Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inika1
    29. Ožujak 2017. 10:18

Cure koje su od vas imale implementacijsko krvarenje nakon transfera možete napisati kakvo je bilo i na koji dan se dogodilo?

• Dolores123
    29. Ožujak 2017. 10:19

Mina0709

Dolores123

Mina0709

Dolores123

Hvala vam cure.Ali prerano je za cestitke dok nema bete.

Super😊cestitam☺koji ti je dan?cek jesi jucer radila isto test?

Danas 12 dnt.Jesam radila jucer ali sam ga ostavila i zaspala tako da sam danas ponovila i pratila vrijeme.U biti ja ti radim vec od 9 dana svaki dan cisto da vidim razlike.Opsjednutost.Sad vise necu raditi, potrosila sam sve.☺

Hehe pricaj mi o opsjednutosti time..i sama ih radim..i jutros sam i nakon 7-8min pojavila se opet crta al skroz svijetla pa si mislim da je to ocito tako i da nema kod mene nista..betu cu u petak radit 10dnt..

I mebi su ti prva 2 testa bila skroz svjetla.Jel se moze dogoditi da je test pozitivan a beta 0? 

Sophie
    29. Ožujak 2017. 10:34

waithing

Curke moja beta je 290..danas mi 12dnt
    Prije dva dana je bila 160…ne zn sto misliti povecala se je ali ne duplo…uglavnom jos dva dana mucenja u petak ponavljam
    Ovo je za poludittttt

Držim fige da sve bude dobro kao što i bude 😊Možda si malo ranije bila danas nego u pon?

Ja čekam nalaz.... 😓😬

• Dolores123
    29. Ožujak 2017. 10:37

Vesnic

Dolores123

Cure, moj test je pozitivan!!! I lijepo se vidi.Necu se jos uvijek veseliti dok ne vidim betu..idem u petak.

Bravo Dolores! Cestitam!

Hvala Vesnic.

• Dolores123
    29. Ožujak 2017. 10:40

Vezano za slucaj od waithing, kakve veze ima ako se ne dupla? Pa beta je ok, zar nije bitno da ne pada?

Mina0709
    29. Ožujak 2017. 10:44

Dolores123

Mina0709

Dolores123

Mina0709

Dolores123

Hvala vam cure.Ali prerano je za cestitke dok nema bete.

Super😊cestitam☺koji ti je dan?cek jesi jucer radila isto test?

Danas 12 dnt.Jesam radila jucer ali sam ga ostavila i zaspala tako da sam danas ponovila i pratila vrijeme.U biti ja ti radim vec od 9 dana svaki dan cisto da vidim razlike.Opsjednutost.Sad vise necu raditi, potrosila sam sve.☺

Hehe pricaj mi o opsjednutosti time..i sama ih radim..i jutros sam i nakon 7-8min pojavila se opet crta al skroz svijetla pa si mislim da je to ocito tako i da nema kod mene nista..betu cu u petak radit 10dnt..

I mebi su ti prva 2 testa bila skroz svjetla.Jel se moze dogoditi da je test pozitivan a beta 0?

Ma mislim da ne..

Mina0709

29. Ožujak 2017. 10:45

Dolores123

Vezano za slucaj od waithing,kakve veze ima ako se ne dupla? Pa beta je ok, zar nije bitno da ne pada?

Ne..za betu je bitno da se pravilno dupla...nema veze sto raste...u prosjeku se svakih 48sati treba uduplati 

waithing

Sophie
    29. Ožujak 2017. 10:47

Dolores123

Vezano za slucaj od waithing,kakve veze ima ako se ne dupla? Pa beta je ok, zar nije bitno da ne pada?

Pa po meni je isto ok, ali ako nije dupla Beta treba ponavljat prekosutra sto ne bi trebala da je dupla 

29. Ožujak 2017. 10:49

Sophie

Dolores123

Pa po meni je isto ok, ali ako nije dupla Beta treba ponavljat prekosutra sto ne bi trebala da je dupla

Da...jos dva dana mucenja...u petak cu vise znati..no vecinom bete koje se pravilno ne duplaju ne zavrse dobro...

waithing

Sophie
    29. Ožujak 2017. 10:54

Evo stigla druga beta
    Ni moja nije dupla 😓
    U ponedjeljak 1249, danas 2382
    Čekam da vidim sto će dr reci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.