Razumijem vaše razmišljanje,ali isto tako moram priznati da me ovo pokušavanje psihički već umorilo i da bi mi dobro došlo da o tome ne razmišljam 6mj ,naravno ako se dogodi prirodno nitko sretniji od mene.Mislim da je to fer od mene prema svima, a fer je i prema meni da se malo odmorim od pokušavanja.
Nisam popratila… si vec dugo u postupcima?
Evo ja sam sad na pauzi… 3 mj… i vjeruj mi ni dan nije prosao da nisam pomislila na mpo.. da nisam pogledala forum… da nisam razmisljala o tome… ako se mozes iskljuciti… to ti je super… ja mislim da se moze odmoriti tek u trenutku kada zakljucis da si gotova skroz sa mpo… i sa svim pokusavanjima… pa ako se nakon toga desi beba svima sve super.. ☺☺
Tek bi trebala ući u postupak,trebala sam ovaj mjesec napravit hssg ,ali neću stići ,pa ću onda slijedeći. Mogu se isključiti jer osjećam da sam postala opsjednuta sa tim i čini mi se da kad bi se samo opustila da bi stvari sjele na svoje mjesto.
Sama znas sto ti je najbolje….
Iskreno… u tvojoj fazi se ja nisam nicime zamarala… samo sam obavljala sto je trebalo… i niti nisam razmisljala previse o svemu…
Ako ti je vec sada tako… bolje da se iskljucis… i ne razmisljas… i kao sto si rekla opustis…. mozda sve bude ok i ne osjetis cari mpo….☺☺ to ti i zelim…
Uvijek ima vremena za mpo… pretpostavljam da niti nemas puno godina… ☺
Uskoro punim 36.godinu, a gle ne znam ni sama, ne osjećam da biram neku karijeru već samo mali predah,mi ćemo prirodno ionako pokušavati cijelo vrijeme. Iako postoje i realne šanse da kad sve iskreno kažem novi poslodavac više neće bit niti zainteresiran za mene.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Imam pitanje za cure u postupku,da li se mora ići na bolovanje nakon transfera,punkcija,folikulometrije. Jer ja mislim da bi poludila ako moram bit doma 2 tj i čekati betu. Koliko traje folikulometrija?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Imam pitanje za cure u postupku,da li se mora ići na bolovanje nakon transfera,punkcija,folikulometrije. Jer ja mislim da bi poludila ako moram bit doma 2 tj i čekati betu. Koliko traje folikulometrija?
Ja za vrijeme folikulometrije nisam bila na bolovanju.. ali.. ako se dobro sjecam i ti si iz RI... moras si racunat da prije 10 sigurno neces doc na posao... tako da ti ovisi koliko su tvoji fleksibilni... broj dolazaka ti ovisi o ciklusu... ja sam u prosjeku oko 4 puta isla...
Nakon punkcije sam ja ostala doma 2 tjedna... prvi put sam 2 tj uzivala i hodala po kavama... a drugi sam uglavnom lezala jer su me bolili jajnici...
Doktori uglavnom preporucuju mirovanje...
Na to pitanje ti je tesko odgovoriti..sve ovisi kako ces reagirati na terapiju, koliko dnevno ce ti rasti folikuli pa ces negdje od osmog dana ciklusa svski drigi dan morati ici na preglede dok ne odrede kad ce punkcija..pa zavisi kako ce ti bit nakon punkcije hoce li te boljeti, da li ces u hiperu zavrsiti neke i u bolnici zavrse..mislim govorim samo moguce ishode da moras bit spremna na sve..nekome se jajnici uvecaju pa zbog mogucnosti torzije jajnika moraju strogo mirovati...nakon transfera opet kako tko..kod mene je sve bilo super do desetog dana transfera i eto dad moram lezat a sve je supet krenulo...
Uglavnom zo ces sve vidjeti s vremenom..meni su zbog prijeteceg hipera i odhodili transfer za iduci ciklus tako da...to sve ovisi kad se pocnes pikat kako ces reagitati tako da je tesko nesto unaprijed puno planirati...
waithing
Dolores14.03 je bio transfer.
Ti si koji dan iza mene na punkciju isla, ja sam 9.3
Ja sam punkciju imala 13.3, a 17.3 transfer.
Na to pitanje ti je tesko odgovoriti..sve ovisi kako ces reagirati na terapiju, koliko dnevno ce ti rasti folikuli pa ces negdje od osmog dana ciklusa svski drigi dan morati ici na preglede dok ne odrede kad ce punkcija..pa zavisi kako ce ti bit nakon punkcije hoce li te boljeti, da li ces u hiperu zavrsiti neke i u bolnici zavrse..mislim govorim samo moguce ishode da moras bit spremna na sve..nekome se jajnici uvecaju pa zbog mogucnosti torzije jajnika moraju strogo mirovati…nakon transfera opet kako tko..kod mene je sve bilo super do desetog dana transfera i eto dad moram lezat a sve je supet krenulo…
Uglavnom zo ces sve vidjeti s vremenom..meni su zbog prijeteceg hipera i odhodili transfer za iduci ciklus tako da…to sve ovisi kad se pocnes pikat kako ces reagitati tako da je tesko nesto unaprijed puno planirati…
Nakon ovog tvoj objasnjenja... ce sigurno odmoriti jos neko vrijeme....😆
Cure, moj test je pozitivan!!! I lijepo se vidi.Necu se jos uvijek veseliti dok ne vidim betu..idem u petak.
Na to pitanje ti je tesko odgovoriti..sve ovisi kako ces reagirati na terapiju, koliko dnevno ce ti rasti folikuli pa ces negdje od osmog dana ciklusa svski drigi dan morati ici na preglede dok ne odrede kad ce punkcija..pa zavisi kako ce ti bit nakon punkcije hoce li te boljeti, da li ces u hiperu zavrsiti neke i u bolnici zavrse..mislim govorim samo moguce ishode da moras bit spremna na sve..nekome se jajnici uvecaju pa zbog mogucnosti torzije jajnika moraju strogo mirovati…nakon transfera opet kako tko..kod mene je sve bilo super do desetog dana transfera i eto dad moram lezat a sve je supet krenulo…
Uglavnom zo ces sve vidjeti s vremenom..meni su zbog prijeteceg hipera i odhodili transfer za iduci ciklus tako da…to sve ovisi kad se pocnes pikat kako ces reagitati tako da je tesko nesto unaprijed puno planirati…
Nakon ovog tvoj objasnjenja… ce sigurno odmoriti jos neko vrijeme….😆
Haha..no dobro ja sam imala 15folikula pa onda...kazem sve zavisi kako tko reagira na terapiju...ja recimo sam sve bez problema prosla i nakon punkcije me nista me nije boljelo a dokrorica mi po estradiolu rekla da moram mirovat a nista me nije boljelo i jajnici mi uopce nisu bili puno uvecani...
Kazem sve ovisi i da je tesko nesto unaprijed puno planirati ....
waithing
Cure, moj test je pozitivan!!! I lijepo se vidi.Necu se jos uvijek veseliti dok ne vidim betu..idem u petak.
Super doloressss!!! Lijep pocetak😊
waithing
Super doloressss!!! Lijep pocetak😊
😉😘
Sortiraj odgovore
Najstariji