Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    30. Ožujak 2017. 09:47

waithing

Ja sam upravo pobacala svoje testove..a mislila sam sloziti lijepu pricu od one sjene do tamnog testa i lijepe bete…
    cijelu noc preplakala da mi glava puuca…
    Cure zelim vam svu srecu puno pozitivnih i lijepo poduplanih beta a ja se odjavljujem odavde ..bar za sad..
    Moram malo mozak staviti ma off… koliko ce to bit moguce…
    Sretno svima…
    I nije svima trnovit put…nemojte da vas moj los primjer obeshrabri jer sad samo vidim da s vas sve preplasila umjesto da uzivate.
    SRETNO CURE!!!😚😚😚

Daj Waithing nemoj tako..od tebe sam puno saznala o svemu...ti si samo s nama djelila kroz sta prolazis i nisi ti kriva sto je to tako kod tebe...drzi mi se i zelim ti svu srecu😘😘

Mina0709

• inika1
    30. Ožujak 2017. 09:54

Mina čestitam
    A kakve si ti simptome imala , i kolko dana nakon punkcije je bio transfer?

mono1111
    30. Ožujak 2017. 09:55

Mina,
    Cestitam !!

Waiting, potpuno razumijem kako ti je. Svu srecu ti zelim !

Beba
    30. Ožujak 2017. 09:58

waithing

Ja sam upravo pobacala svoje testove..a mislila sam sloziti lijepu pricu od one sjene do tamnog testa i lijepe bete…
    Cure zelim vam svu srecu puno pozitivnih i lijepo poduplanih beta a ja se odjavljujem odavde ..bar za sad..
    Sretno svima…
    I nije svima trnovit put…nemojte da vas moj los primjer obeshrabri jer sad samo vidim da s vas sve preplasila umjesto da uzivate.
    SRETNO CURE!!!😚😚😚

Odmori se malo, vidjeti ćeš da kad prođe ovaj prvotni šok, da će se u tebi rodit nova snaga za koju nisi bila ni svjesna da postoji ,nisi ti nas uplašila već nas život plaši,ali se mi ne damo😘

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Mina0709
    30. Ožujak 2017. 10:02

inika1

Mina čestitam
    A kakve si ti simptome imala , i kolko dana nakon punkcije je bio transfer?

Simptoma u pocetku nikakvih,od 6dnt bolove u trbuhu kao da cu dobit i prsa me bole..cisti PMS..I nikakav iscjedak nemam...transfer je bio 5 dan,vracen jedan smrzlic mali☺imala sam hiper u 1mj. pa je zato sad bio FET..

Mina0709

s0102
    30. Ožujak 2017. 10:38

waithing

Sretno svima…
    SRETNO CURE!!!😚😚😚

Kao sto Zoja kaze...nisi nikoga preplasila... mi koji smo malo duze vise i znamo... 
    Ja jos do te prve pozitivne nisam dosla... ali znam kad bude da cu joj se s jedne strane veseliti a s druge se odmah pitati sta ce biti s drugom...
    Mozda i tebi na kraju bude ok... iskreno se nadam da bude nesto lijepo..

Zoja… kad je tebi beta?

Zoja31
    30. Ožujak 2017. 10:54

S0102 ja vadim u ponedjeljak. Vec sad me panika hvata. A znam da ako je opet negativna da nema druge nego opet krenuti ponovno. Kada ti ides ponovno?

s0102
    30. Ožujak 2017. 11:04

Zoja31

S0102ja vadim u ponedjeljak. Vec sad me panika hvata. A znam da ako je opet negativna da nema druge nego opet krenuti ponovno. Kada ti ides ponovno?

U 5 mj cu se ici dogovoriti u Zg... pa cu vidjet sta ce moj novi dr rec... ali mislim da bi mogla u 6 mjesecu... taman ce mi proc 3 mjeseca od zanjeg ivf a...
    Pa cemo vidjeti sa li ce sto biti....

Sreeetnooo tebi... veliki +  ti zelim... ee da... i dobro duplanje ☺

zelimobebu2701
    30. Ožujak 2017. 11:05

Mina čestitam, nadam se da će sve i dalje biti ok!!! Sretno!! 😊
    Waithing drži se i ne odustaj. Vjerujem da ti je sada jako teško samo ti možeš razumjet ono što sad osjećaš, ja sam isto dosta sve psihički teško podnijela kad mi se prvi put to dogodilo...vrati nam se opet kad napuniš baterije ❤

Zoja31
    30. Ožujak 2017. 11:30

Hvala ti s0102. Nadam se da ce me ovaj put pozitivno iznenaditi. Ako ne izgleda da se nas dvije pratimo jer ja cu opet u 7.mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.