Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    29. Ožujak 2017. 14:02

waithing

Zoja31

Da nazalost slazem se sa waithing..mi koje smo vec prosle puno vise toga znamo da nije dovoljno vidjeti plus na testu i jednu betu. Nazalost jako je bitno da ona 48h nakon bude dupla, moze biti veca ali manje od duplo ne. Ako nije dupla za 48h nazalost ne mirisi na dobro. Moja prijateljica se tako patila 14 dana i na kraju svejedno kiretaza. Waithing zaista ti zelim svu srecu :)

Da zoja sve ja to znam i sad samo molim boga da prodjem bez kiretaze… i ja bi voljela da mogu pozitivno razmisljat no jaako je bitno minimalno duplanje bete barem za ove nize..ocito s ovim preko 1000nije takav slucaj…

Neznam sta bih rekla..sve je to tako velik stres i strah kroz koji prolazimo..drzi mi se Waithing😕 valjda ce sve bit u redu😙😙

Mina0709

29. Ožujak 2017. 14:05

Zoja31

Da, jbg nazalost nije sreca jedna pozitivna beta. Kod manjih bi trebala biti dupla. Obzirom da je tvoja bila oko 160 minimum je trebala biti 320. Ali drzim fige za dalje i da sve prode bez kiretaze. U ovom svem ludilu uvijek si mislim nek radije u startu beta bude nula pa znam na cemu sam nego ovako i onda jos kiretaza. Drzim ti fige draga :*

Bas tako...bolje mi je do sad bila i ona nula tj.cetiri njih nego ovo mucenje sad...
    Uzas... ne znam vise sta reci i misliti...da pocnem pakirat torbu za bolnicu mislim da mi to najpametnije...

waithing

zelimobebu2701
    29. Ožujak 2017. 15:43

waithing

Zoja31

Da, jbg nazalost nije sreca jedna pozitivna beta. Kod manjih bi trebala biti dupla. Obzirom da je tvoja bila oko 160 minimum je trebala biti 320. Ali drzim fige za dalje i da sve prode bez kiretaze. U ovom svem ludilu uvijek si mislim nek radije u startu beta bude nula pa znam na cemu sam nego ovako i onda jos kiretaza. Drzim ti fige draga :*

Bas tako…bolje mi je do sad bila i ona nula tj.cetiri njih nego ovo mucenje sad…
    Uzas… ne znam vise sta reci i misliti…da pocnem pakirat torbu za bolnicu mislim da mi to najpametnije…

Žao mi je što se nije poduplala kako je trebalo...i sama sam doživjela to i nažalost izgubila prvu bebu...meni su tada rekli da je bolje da je otišlo sad nego da kasnije moram na kiretažu...
     Želim ti od srca da se lijepo podupla do petka, samo nažalost moraš bi spremna na sve. Drži se. ❤

29. Ožujak 2017. 16:03

zelimobebu2701

waithing

Zoja31

Bas tako…bolje mi je do sad bila i ona nula tj.cetiri njih nego ovo mucenje sad…
    Uzas… ne znam vise sta reci i misliti…da pocnem pakirat torbu za bolnicu mislim da mi to najpametnije…

Žao mi je što se nije poduplala kako je trebalo…i sama sam doživjela to i nažalost izgubila prvu bebu…meni su tada rekli da je bolje da je otišlo sad nego da kasnije moram na kiretažu…
    Želim ti od srca da se lijepo podupla do petka, samo nažalost moraš bi spremna na sve. Drži se. ❤

Znam da...bolje da ode sad nego kasnije samo se nadam da ce samo otic a ne jos i kiretaza..bila sam vec prije vise od god.dana na laparaskopiji tako da mi se sad muči od mogucnosti ponovnog boravka u bolnici....

waithing

Zoja31
    29. Ožujak 2017. 16:17

Draga ako i je kiretaza ides odmah kuci. Moju prijateljicu su odmah pustili. Ja se iskreno nadam da ako vec mora otici neka ode prirodno. A najbolje bi bilo da mrva ostane sa mamom.

29. Ožujak 2017. 16:26

Zoja31

Draga ako i je kiretaza ides odmah kuci. Moju prijateljicu su odmah pustili. Ja se iskreno nadam da ako vec mora otici neka ode prirodno. A najbolje bi bilo da mrva ostane sa mamom.

Hvala ti❤

waithing

s0102
    29. Ožujak 2017. 21:32

waithing

Zoja31

Nadam se da ce ipak sve biti ok na kraju...😚

• inika1
    29. Ožujak 2017. 21:55

Walkira34;63192583

Izvještavaj nas o simptomima [emoji4]

Poslano sa mog HTC Desire 825 koristeći Tapatalk

Nakon punkcije dobila sam booster brevactid 1500
    Transfer je bio prošli cet 23.03.
    Prvih par dana sam imala povremena probadanja i bol u leđima . 
    -Ovaj pon (4dnt ako se dan transfera računa kao nulti)27.03.sam dobila injekciju decapetyla i par sati poslje me fakat dosta probadalo u maternici ,bila sam dosta napuhana i leđa su me boljela ... ali popodne je krenulo na bolje 
    -5. I  6. dnt se napuhnutost smanjila a povremeno imam probadanja ispod pupka niže i grudi su malo osjetljive , leđa me ne bole 
    E sad za dalje ne znam kako bude .....

Beba
    29. Ožujak 2017. 22:01

waithing

Zoja31

Hvala ti❤

Draga, ne znam što bi rekla a da te bar malo oraspoložim , ali ne zaboravi da još ništa nije gotovo,svakako pokušaj ne zamišljati najcrnje scenarije. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

29. Ožujak 2017. 22:09

Beba

waithing

Zoja31

Hvala ti❤

Draga, ne znam što bi rekla a da te bar malo oraspoložim , ali ne zaboravi da još ništa nije gotovo,svakako pokušaj ne zamišljati najcrnje scenarije.

Hvala.... trudim se....😔😘

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.