Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    17. Ožujak 2017. 20:57

S0102 nazalost treci 😭😭. Ocito cemo morati i u cetvrti 😭😭😭

Juje
    17. Ožujak 2017. 21:42

Zoja31 ne sekiraj se biti će sve ok. Meni je 7.put pa ne odustajem

17. Ožujak 2017. 22:32

Zoja, nadam se da ce ti se barem ta jedna oplodit i da ces uspjeti ;) ako smijem pitat, kako to da dobijes samo jednu stanicu , nisam sve popratila, jel amh u pitanju ili jednostavno ne odgovaras na terapiju ? U kojoj si bolnici? 

s0102
    17. Ožujak 2017. 23:02

Zoja31

S0102 nazalost treci 😭😭. Ocito cemo morati i u cetvrti 😭😭😭

Iskreno se nadam da neces... i da ce sve lijepo zavrsiti...

Zoja31
    18. Ožujak 2017. 08:37

S.

Zoja, nadam se da ce ti se barem ta jedna oplodit i da ces uspjeti ;) ako smijem pitat, kako to da dobijes samo jednu stanicu , nisam sve popratila, jel amh u pitanju ili jednostavno ne odgovaras na terapiju ? U kojoj si bolnici?

Nizak amh i dobijem puno praznih folikula. Svaki put do sada je bilo tako. Zadnji put nisam ni imala transfer jer ni ta jedna nije bila dobra tako da nije ni isla na oplodnju. Sad cemo vidjeti kad biolog nazove gdje smo.
    Bila sam u vinogradskoj, sad sam kod Skvorca.

• Dolores123
    18. Ožujak 2017. 09:31

Da li koja od vas imala probleme s utrogestanom? Mene od jucer nesto pecka i svrbi dolje, mislim da je to od njega.Sad neznam sto da napravim.Prekinuti ga nesmijem, sad mi je vikend i nemam koga nazvat.

Zoja31
    18. Ožujak 2017. 10:36

Cure moje drage mene su zvali iz poliklinike i moja jedna jedina mrva se oplodila 😍😍😍😍. Ja ne mogu vjerovat, u soku sam. Sutra ce me zvati biolog da mi kaze dali se dijeli i ako da kada je transfer.

• Dolores123
    18. Ožujak 2017. 10:44

Zoja31

Cure moje drage mene su zvali iz poliklinike i moja jedna jedina mrva se oplodila 😍😍😍😍. Ja ne mogu vjerovat, u soku sam. Sutra ce me zvati biolog da mi kaze dali se dijeli i ako da kada je transfer.

Super.drzim fige.

18. Ožujak 2017. 11:02

Zoja31

Super ;)) drzim fige da bude sve u redu ;))

zelimobebu2701
    18. Ožujak 2017. 14:14

Zoja31

Super vijesti. Sretno i dalje!! 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.