Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    16. Ožujak 2017. 17:24

waithing

Cure sretno sutra…I ja na transfer…valjda ce se embriji dobro odlediti…pa onda muka dva tjedna uffff😯😯😯

Zajedno cemo odbrojavati dane 😀

s0102
    16. Ožujak 2017. 18:55

Zoja31

Curke meni sutra punkcija a danas strasna panika, glupi snovi…bas me strah da ce se ponoviti kao i zadnji put da nece biti niti jedne stanice. Uzas 😢😢.

Zoja…nadam se da ces uspjet odspavat danas... sretno sutra... biti ce sve super.. najbolje do sada... biti ce ih 4 ☺

s0102
    16. Ožujak 2017. 18:56

waithing

Cure sretno sutra…I ja na transfer…valjda ce se embriji dobro odlediti…pa onda muka dva tjedna uffff😯😯😯

Sretnoo... 

Zoja31
    16. Ožujak 2017. 19:37

s0102

Zoja31

Curke meni sutra punkcija a danas strasna panika, glupi snovi…bas me strah da ce se ponoviti kao i zadnji put da nece biti niti jedne stanice. Uzas 😢😢.
    Zoja…nadam se da ces uspjet odspavat danas… sretno sutra… biti ce sve super.. najbolje do sada… biti ce ih 4 ☺

S0102 neka se ostvare tvoja predvidanja kao i zadnji put. Sa 4 bih bila presretna. Drzite fige curice drage, i ja vama drzim fige za uspjesne sutrasnje transfere. Neka nam petak donese srecu 😘😘😘😘

• Klokanica37
    16. Ožujak 2017. 20:25

Cure svima drzim fige da sve prođe u redu. 
    Zoja, zelim ti barem 4 sutra.
    Dolores, ne brini, sve ce biti u redu. Doktorice su super sto i sama znas i nadam se da ce sutra biti dovoljan broj i za zamrzavanje. 
    Drzite se!

zelimobebu2701
    16. Ožujak 2017. 20:35

Curke sve će biti super, samo se naoružajte sve ujutro pozitivom. Lijepo se naspavajte za sutra sve koje ste sutra u nekom od postupaka. 😊😊😊

• Tencii
    16. Ožujak 2017. 20:42

I ja navijam za sve vas! Zelim vam sutra uspjesan dan i dobre vijesti!  👍

16. Ožujak 2017. 21:27

Hvala vam cure😙

waithing

• Dolores123
    16. Ožujak 2017. 21:28

Jel moram biti nataste prije transfera? Mogu barem popit kavu?

• Dolores123
    16. Ožujak 2017. 21:29

Klokanica37

Cure svima drzim fige da sve prođe u redu.
    Zoja, zelim ti barem 4 sutra.
    Dolores, ne brini, sve ce biti u redu. Doktorice su super sto i sama znas i nadam se da ce sutra biti dovoljan broj i za zamrzavanje.
    Drzite se!

Ej bas sam mislila na tebe cijeli tjedan.Kako si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.