Malo crnog humora, ja cak mozda niti za jedan transfer. Vec drugi put 🔫🔫🔫🔫
?
Dolores pisah naprijed, dobila samo jednu stanicu danas na punkciji i mozda nebude nist od transfera. Kao i prosli put.
Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊
Hvala i tebi zelimo srecu.Uh ti imas toga..
Da..ima materijala heh..jos da se primi..uhh..sad se dvoumim da sam možda trebala zahtjevat da vrate 2 smrzlica😕al valjda oni znaju sta je najbolje☺
Ma dobro, imas za vise puta pa se tjesi.mi nemamo😞
Pa je da..😚
Mina0709
Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊
Ajme super imas zalihe☺ u kojoj si bolnici?
waithing
?
Ojoj zoja pa bas mi zao...nadam se da ce se bar ta jedna lijepo oploditi nije jos nista gotovo...znaci ostali svi folikuli bili prazni...😯
waithing
U vinogradskoj...😊
Mina0709
U vinogradskoj…😊
Super rezultat!!! Ma ti si sad sto bi se reklo 'na konju'☺😀 puno je lakse ici samo na transfere i ako ti ne uspije znas da imas jos puuno zaliha jedna je sigurno dobitna😉
waithing
Ojoj zoja pa bas mi zao…nadam se da ce se bar ta jedna lijepo oploditi nije jos nista gotovo…znaci ostali svi folikuli bili prazni…😯
Nazalost svi prazni. Vidjet cemo sutra na cemu smo kad me biolog nazove ali mislima sam vec u planiranju ljetnog postupka.
Ojoj zoja pa bas mi zao…nadam se da ce se bar ta jedna lijepo oploditi nije jos nista gotovo…znaci ostali svi folikuli bili prazni…😯
Nazalost svi prazni. Vidjet cemo sutra na cemu smo kad me biolog nazove ali mislima sam vec u planiranju ljetnog postupka.
Zoja... je tebi ovo drugi stimulirani?
Sortiraj odgovore
Najstariji