Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    17. Ožujak 2017. 15:30

Malo crnog humora, ja cak mozda niti za jedan transfer. Vec drugi put 🔫🔫🔫🔫

• Dolores123
    17. Ožujak 2017. 15:50

Zoja31

?

Zoja31
    17. Ožujak 2017. 15:52

Dolores pisah naprijed, dobila samo jednu stanicu danas na punkciji i mozda nebude nist od transfera. Kao i prosli put.

Mina0709
    17. Ožujak 2017. 15:57

Dolores123

Mina0709

Dolores123

Mina0709

Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊

Hvala i tebi zelimo srecu.Uh ti imas toga..

Da..ima materijala heh..jos da se primi..uhh..sad se dvoumim da sam možda trebala zahtjevat da vrate 2 smrzlica😕al valjda oni znaju sta je najbolje☺

Ma dobro, imas za vise puta pa se tjesi.mi nemamo😞

Pa je da..😚

Mina0709

17. Ožujak 2017. 16:53

Mina0709

Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊

Ajme super imas zalihe☺ u kojoj si bolnici? 

waithing

17. Ožujak 2017. 16:59

Dolores123

Zoja31

?

Ojoj zoja pa bas mi zao...nadam se da ce se bar ta jedna lijepo oploditi nije jos nista gotovo...znaci ostali svi folikuli bili prazni...😯

waithing

Mina0709
    17. Ožujak 2017. 18:30

waithing

Mina0709

U vinogradskoj...😊

Mina0709

17. Ožujak 2017. 18:52

Mina0709

waithing

Mina0709

U vinogradskoj…😊

Super rezultat!!! Ma ti si sad sto bi se reklo 'na konju'☺😀 puno je lakse ici samo na transfere i ako ti ne uspije znas da imas jos puuno zaliha jedna je sigurno dobitna😉

waithing

Zoja31
    17. Ožujak 2017. 19:02

waithing

Ojoj zoja pa bas mi zao…nadam se da ce se bar ta jedna lijepo oploditi nije jos nista gotovo…znaci ostali svi folikuli bili prazni…😯

Nazalost svi prazni. Vidjet cemo sutra na cemu smo kad me biolog nazove ali mislima sam vec u planiranju ljetnog postupka.

s0102
    17. Ožujak 2017. 20:38

Zoja31

waithing

Ojoj zoja pa bas mi zao…nadam se da ce se bar ta jedna lijepo oploditi nije jos nista gotovo…znaci ostali svi folikuli bili prazni…😯

Nazalost svi prazni. Vidjet cemo sutra na cemu smo kad me biolog nazove ali mislima sam vec u planiranju ljetnog postupka.

Zoja... je tebi ovo drugi stimulirani?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.