Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    19. Ožujak 2017. 19:35

Cure,
    Da li je netko od vas koristio Gonadotropine?? 

Mina0709
    19. Ožujak 2017. 20:10

waithing

Dolores123

Neda mi se listati ovaj forum od pocetka, molim vas cure ako nije problem kakve ste imale simptome nakon transfera? Znam da je kod svakog drugacije, ali me zanima.

Ja nikad ništa, no nikad mi nije ni uspješan transfer bio ..

Cure jeste vas dvije na bolovanju od transfera? I jel sad mirujete ili ne?

Mina0709

19. Ožujak 2017. 20:27

Mina0709

waithing

Dolores123

Neda mi se listati ovaj forum od pocetka, molim vas cure ako nije problem kakve ste imale simptome nakon transfera? Znam da je kod svakog drugacije, ali me zanima.

Ja radim od kuce tako da...nisam na bolovanju no ja radim  doma za kompom pa mi bolovanje ni ne treba...

waithing

• Dolores123
    19. Ožujak 2017. 20:28

Mina0709 ja nisam na bolovanju, radim.Nemam neki stresan ni fizicki posao pa nisam ni razmisljala o bolovanju.Ja sam i nakon transfera isla na posao.Pitala sam dr i rekla da mogu.Mislim da bi mi bilo puno teze da sam doma jer onda samo razmisljam

19. Ožujak 2017. 20:30

waithing

Mina0709

waithing

Dolores123

Ja radim od kuce tako da…nisam na bolovanju no ja radim doma za kompom pa mi bolovanje ni ne treba…

A ne mirujem..nemam to vise zivaca..prva dva postupka jesam i samo sam jos vise ludila u kuci i krevetu...pazim da ne dizem tesko i to je to drugo sve normalno radim...i doktorica mi tako i rekla...da nije preporucljivo ni strogo mirovanje zbog cirkulacije...

waithing

19. Ožujak 2017. 20:38

mono1111

Cure,
    Da li je netko od vas koristio Gonadotropine??

Na koji tocno lijek mislis? Ja sam koristila svakave 'droge'😅

waithing

mono1111
    19. Ožujak 2017. 21:43

Waiting,
    Dokt.ce mi uvesti stimulaciju za O ali prirodno zacece, naime imala sam 3 spontana,.pretpostavka je da.je mozda nekvalitetna j.s.pa bi na taj nacin stimuliralo j.s., samo znam da se zovu Gonadotropini, nisu Klomifeni nego ti Gonaditropini koji navodno utjecu i na endometrij, zadebljavaju,.jer radi tih kiretaza mi je endo jako stanjen.

Mina0709
    19. Ožujak 2017. 22:20

waithing

waithing

Mina0709

waithing

Dolores123

Ja radim od kuce tako da…nisam na bolovanju no ja radim doma za kompom pa mi bolovanje ni ne treba…

A ne mirujem..nemam to vise zivaca..prva dva postupka jesam i samo sam jos vise ludila u kuci i krevetu…pazim da ne dizem tesko i to je to drugo sve normalno radim…i doktorica mi tako i rekla…da nije preporucljivo ni strogo mirovanje zbog cirkulacije…

Pa  imamo pravo na bolovanje do bete jel da?ja radim u domu sa psihicki bolesnima pa ne namjeravam ici radit jer taj stres mi ne treba..😕

Mina0709

19. Ožujak 2017. 22:32

mono1111

Waiting,
    Dokt.ce mi uvesti stimulaciju za O ali prirodno zacece, naime imala sam 3 spontana,.pretpostavka je da.je mozda nekvalitetna j.s.pa bi na taj nacin stimuliralo j.s., samo znam da se zovu Gonadotropini, nisu Klomifeni nego ti Gonaditropini koji navodno utjecu i na endometrij, zadebljavaju,.jer radi tih kiretaza mi je endo jako stanjen.

Ne znam zbilja na koji to lijek točno misli, pod pojam gonadotropini ulazi dosta toga : gonal f, puregon- to su čisti gonadotropini,  zatim menopur, merional- to su miješani gonadotropini..skoro sve te lijekove sam koristila ali u postupku potpomognute oplodnje...

waithing

19. Ožujak 2017. 22:34

Mina0709

waithing

waithing

Mina0709

waithing

Dolores123

A ne mirujem..nemam to vise zivaca..prva dva postupka jesam i samo sam jos vise ludila u kuci i krevetu…pazim da ne dizem tesko i to je to drugo sve normalno radim…i doktorica mi tako i rekla…da nije preporucljivo ni strogo mirovanje zbog cirkulacije…

Pa imamo pravo na bolovanje do bete jel da?ja radim u domu sa psihicki bolesnima pa ne namjeravam ici radit jer taj stres mi ne treba..😕

Naravno da imaš pravo, sa otpusnim pismom na kojem ti piše -mirovanje- odeš kod svog ginekologa i trebala bi dobiti bolovanje, minimalno do bete :-)

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.