Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klokanica37
    16. Ožujak 2017. 22:04

Dolores123

Klokanica37

Cure svima drzim fige da sve prođe u redu.
    Zoja, zelim ti barem 4 sutra.
    Dolores, ne brini, sve ce biti u redu. Doktorice su super sto i sama znas i nadam se da ce sutra biti dovoljan broj i za zamrzavanje.
    Drzite se!

Ej bas sam mislila na tebe cijeli tjedan.Kako si ti?

Prvo, ne moras biti nataste, slobodno popij kavu. I piski ujutro i prije nego krenes. Jos ces piskiti i u bolnici dok cekas. Ponesi si i bocicu vode da imas.
    Drzim fige i javi kak je proslo! 
    Ja sam dobro, vratila se na posao i opet stresno. Radim od jutra do mraka. Mislim da je to moj i najveci problem, zajedno s godinama.
    Sljedeci ciklus cu probati jedan prirodnjak al ne polazem velike nade u njega. Bitno da nesto radim dok cekam novi ivf.
    I sokirala sam se kad sam cula da mozemo ici samo na 4 stimulirana i 2 prirodnjaka 😲
    Sto ako ne uspijemo? Ako zelimo dijete moramo imati love i placati. Suludo mi je to..

• Dolores123
    16. Ožujak 2017. 22:26

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Dolores, ne brini, sve ce biti u redu. Doktorice su super sto i sama znas i nadam se da ce sutra biti dovoljan broj i za zamrzavanje.
    Drzite se!

Prvo, ne moras biti nataste, slobodno popij kavu. I piski ujutro i prije nego krenes. Jos ces piskiti i u bolnici dok cekas. Ponesi si i bocicu vode da imas.
    Ja sam dobro, vratila se na posao i opet stresno. Radim od jutra do mraka. Mislim da je to moj i najveci problem, zajedno s godinama.
    Sljedeci ciklus cu probati jedan prirodnjak al ne polazem velike nade u njega. Bitno da nesto radim dok cekam novi ivf.
    I sokirala sam se kad sam cula da mozemo ici samo na 4 stimulirana i 2 prirodnjaka 😲
    Sto ako ne uspijemo? Ako zelimo dijete moramo imati love i placati. Suludo mi je to..

Da nazalost takav je zakon.Ali plus toga imas pravo na 5 inseminacija, koje sam ja preskocila, a vjerojatno i ti.Zar mislis da cu tako dugo cekati, da cu i dolke morat piskit prije.Ja sam opet u strahu, dobila sam utrice i danas me pocelo nesto peckat dolje.Pa nisam sam valjda navukla neke gljivice.Nadam se da mi nece propasti tranfer ako je to stvarno tako.Ma ja poludim.

16. Ožujak 2017. 22:31

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Drzite se!

Strasno da..meni je ovo zadnji stimulirani..imam jos ova tri smrzlica i jedan prirodni postupak...
    Ne zelim ni razmisljati sto ako...ali naravno da razmisljam...😮

waithing

16. Ožujak 2017. 22:41

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Drzite se!

Da nazalost takav je zakon.Ali plus toga imas pravo na 5 inseminacija, koje sam ja preskocila, a vjerojatno i ti.Zar mislis da cu tako dugo cekati, da cu i dolke morat piskit prije.Ja sam opet u strahu, dobila sam utrice i danas me pocelo nesto peckat dolje.Pa nisam sam valjda navukla neke gljivice.Nadam se da mi nece propasti tranfer ako je to stvarno tako.Ma ja poludim.

Ja i inseminacije mogu prekrižiti zbog jajovoda. Moguće da je neka reakcija od uterića no ne brini neće ti sigurno zbog toga propasti transfer, smiriti će se to s vremenom. Jesti i piti smiješ, a za wc ne znam kakva je politika u tvojoj bolnici, mi moramo na transfer punog mjehura, no ne brini objasnit će ti se sigurno sve ujutro...

waithing

• Dolores123
    16. Ožujak 2017. 23:10

Znam da moram imati puni mjehur.Ali se nadam da cu kad dodem u bolnicu izdrzati dok ne dodem na red i obavim.Eto i to sve se blizi kraju.Nadam se da ce uspjeti a i ako nece, zivot ide dalje.

• Dolores123
    17. Ožujak 2017. 10:24

Eto transfer obavljen.1 osmostanican i jedan cc.Sto znaci taj cc?

17. Ožujak 2017. 10:43

Stvarno ne znam sto je to cc, nikad cula...... ja u 12 tek idem

waithing

17. Ožujak 2017. 12:15

Evo i ja gotova...obje blastice uspjesno odledjene i sad cekanje...😦😮😮

waithing

Nina2512
    17. Ožujak 2017. 12:35

Curke sretno
    Dolores.. jel su ti koje smrznuli?

• Dolores123
    17. Ožujak 2017. 12:41

Nisu Ana, nije nista ostalo.2 su bile lose, 2 su bile dosta fragmentirane kaj got to znacili za 1 neznam kaj je s njom bilo,a ove dvije koje su ok su mi vracene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.