Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    17. Ožujak 2017. 12:42

Ana2711

Curke sretno
    Dolores.. jel su ti koje smrznuli?

Dolores..i ako ti je osmerostanični, nisu ti znači vratili blastocistu? ispravite me ako griješim..
    to vjerojatno zato što ne rade vikendom, jer ako si imala puno js, sigurno bi neke došle do blastociste ali bi tad transfer trebao biti za vikend

ugl, meni su vratili  jedan jedini osmerostanični i primio se, a ti imaš dva, znači imaš duplo više šanse.. hehe..držim fige da se prime oba dva :) :) <3

Zoja31
    17. Ožujak 2017. 12:50

Curke eto i mene. Punkcija gotova. Dobili smo opet samo jednu stanicu 😭😭😭😭. Uglavnom cekamo sutra da vidimo jel to to ili ce biti transfera.

Nina2512
    17. Ožujak 2017. 13:21

Zoja31

Curke eto i mene. Punkcija gotova. Dobili smo opet samo jednu stanicu 😭😭😭😭. Uglavnom cekamo sutra da vidimo jel to to ili ce biti transfera.

Zoja biti ce sve ok😊..samo misli pozitivno..vjerujem da je ta jedna dobitna 💗

s0102
    17. Ožujak 2017. 13:47

Zoja31

Zoja... biti ce... 

• Dolores123
    17. Ožujak 2017. 13:52

Zoja31

Ma bude, mora biti.

• Dolores123
    17. Ožujak 2017. 13:55

Jedan je osmerostanicni, a drugi cc.Nisam zapamtila naziv.Nisam nailazila na takve nazive na forumu jer bi bila zapamtila.Doktorica je rekla super.Ma nema veze samo neka bude sa srecom

Mina0709
    17. Ožujak 2017. 14:08

Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)...savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm...e sad uz Bozju pomoc u utorak...a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊

Mina0709

• Dolores123
    17. Ožujak 2017. 14:14

Mina0709

Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊

Hvala i tebi zelimo srecu.Uh ti imas toga..

Mina0709
    17. Ožujak 2017. 15:17

Dolores123

Mina0709

Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊

Da..ima materijala heh..jos da se primi..uhh..sad se dvoumim da sam možda trebala zahtjevat da vrate 2 smrzlica😕al valjda oni znaju sta je najbolje☺

Mina0709

• Dolores123
    17. Ožujak 2017. 15:28

Mina0709

Dolores123

Mina0709

Da..ima materijala heh..jos da se primi..uhh..sad se dvoumim da sam možda trebala zahtjevat da vrate 2 smrzlica😕al valjda oni znaju sta je najbolje☺

Ma dobro, imas za vise puta pa se tjesi.mi nemamo😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.