Curke sretno
Dolores.. jel su ti koje smrznuli?
Dolores..i ako ti je osmerostanični, nisu ti znači vratili blastocistu? ispravite me ako griješim..
to vjerojatno zato što ne rade vikendom, jer ako si imala puno js, sigurno bi neke došle do blastociste ali bi tad transfer trebao biti za vikend
ugl, meni su vratili jedan jedini osmerostanični i primio se, a ti imaš dva, znači imaš duplo više šanse.. hehe..držim fige da se prime oba dva :) :) <3
Curke eto i mene. Punkcija gotova. Dobili smo opet samo jednu stanicu 😭😭😭😭. Uglavnom cekamo sutra da vidimo jel to to ili ce biti transfera.
Curke eto i mene. Punkcija gotova. Dobili smo opet samo jednu stanicu 😭😭😭😭. Uglavnom cekamo sutra da vidimo jel to to ili ce biti transfera.
Zoja biti ce sve ok😊..samo misli pozitivno..vjerujem da je ta jedna dobitna 💗
Zoja... biti ce...
Ma bude, mora biti.
Jedan je osmerostanicni, a drugi cc.Nisam zapamtila naziv.Nisam nailazila na takve nazive na forumu jer bi bila zapamtila.Doktorica je rekla super.Ma nema veze samo neka bude sa srecom
Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)...savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm...e sad uz Bozju pomoc u utorak...a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊
Mina0709
Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊
Hvala i tebi zelimo srecu.Uh ti imas toga..
Evo cure da se i ja javim😊danas mi je potvrdena ovulacija i u utorak idem na FET.. (zaledene su blastice 1+1+1+2+2)…savjetovala mi je biologica da vratimo sad 1 blasticu jer su ocijenjene odlicno..endometrij trolinijski 9,9mm…e sad uz Bozju pomoc u utorak…a vama cure sto ste danas imale transfer zelim srecu i da bude + 😊😊
Da..ima materijala heh..jos da se primi..uhh..sad se dvoumim da sam možda trebala zahtjevat da vrate 2 smrzlica😕al valjda oni znaju sta je najbolje☺
Mina0709
Da..ima materijala heh..jos da se primi..uhh..sad se dvoumim da sam možda trebala zahtjevat da vrate 2 smrzlica😕al valjda oni znaju sta je najbolje☺
Ma dobro, imas za vise puta pa se tjesi.mi nemamo😞
Sortiraj odgovore
Najstariji