Da li koja od vas imala probleme s utrogestanom? Mene od jucer nesto pecka i svrbi dolje, mislim da je to od njega.Sad neznam sto da napravim.Prekinuti ga nesmijem, sad mi je vikend i nemam koga nazvat.
Ne prekidat utrogestan čekaj ponedjeljak pa zovi dr.
Cure moje drage mene su zvali iz poliklinike i moja jedna jedina mrva se oplodila 😍😍😍😍. Ja ne mogu vjerovat, u soku sam. Sutra ce me zvati biolog da mi kaze dali se dijeli i ako da kada je transfer.
Suuuper😍..bas mi je drago,drzim fige da ovaj put bude to to😉😊😊
Hvala drage moje zenice 😄. Jos samo da sutra prode sve ok i da se lijepo dijeli. Drzite fige da sutra budu dobre vijesti.
Hvala drage moje zenice 😄. Jos samo da sutra prode sve ok i da se lijepo dijeli. Drzite fige da sutra budu dobre vijesti.
Sretno😊
Mina0709
Cure moje drage mene su zvali iz poliklinike i moja jedna jedina mrva se oplodila 😍😍😍😍. Ja ne mogu vjerovat, u soku sam. Sutra ce me zvati biolog da mi kaze dali se dijeli i ako da kada je transfer.
Odlicne vijesti... sretno dalje
Da li koja od vas imala probleme s utrogestanom? Mene od jucer nesto pecka i svrbi dolje, mislim da je to od njega.Sad neznam sto da napravim.Prekinuti ga nesmijem, sad mi je vikend i nemam koga nazvat.
Nemoj prekidat terapiju eventualno mozes uzeti oralno ako ti je bas jaka reakcija...
waithing
Super zoja...jedna je i dovoljna☺ sretno i dalje neka se lijepo razvija...
waithing
Necuu ga prekidat znam da nesmijem.
Neda mi se listati ovaj forum od pocetka, molim vas cure ako nije problem kakve ste imale simptome nakon transfera? Znam da je kod svakog drugacije, ali me zanima.
Ima li kakvih novosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji