Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    19. Ožujak 2017. 12:53

Cure moja mrva je dobro, dijeli se i sutra u 18h idemo po nju. Jedva cekam da ju vrate mami i tati na cuvanje 😍😍😍😍

zelimobebu2701
    19. Ožujak 2017. 12:55

Zoja31

Cure moja mrva je dobro, dijeli se i sutra u 18h idemo po nju. Jedva cekam da ju vrate mami i tati na cuvanje 😍😍😍😍

Odlično!!!! Baš mi je drago!! 😊😊😊😊😍

• Dolores123
    19. Ožujak 2017. 13:41

Zoja31

Super.

19. Ožujak 2017. 14:06

Zoja31

s0102
    19. Ožujak 2017. 14:15

Zoja31

Cure moja mrva je dobro, dijeli se i sutra u 18h idemo po nju. Jedva cekam da ju vrate mami i tati na cuvanje 😍

😍😍😍😍sretno.... 😚

19. Ožujak 2017. 14:45

Dolores123

Neda mi se listati ovaj forum od pocetka, molim vas cure ako nije problem kakve ste imale simptome nakon transfera? Znam da je kod svakog drugacije, ali me zanima.

Ja nikad ništa, no nikad mi nije ni uspješan transfer bio ..

waithing

19. Ožujak 2017. 14:49

waithing

Dolores123

Neda mi se listati ovaj forum od pocetka, molim vas cure ako nije problem kakve ste imale simptome nakon transfera? Znam da je kod svakog drugacije, ali me zanima.

Ja isto nisam imala nekih posebnih simptoma. Sise su mi uzasno bile bolne i natekle, al to me prati od bockanja pa evo do danas (14dnt). 9 dan sam jedino imala malo smeckastog iscjetka sto sad vjerujem da je bilo implantacijsko. 

19. Ožujak 2017. 15:03

S.

waithing

Dolores123

Ja isto nisam imala nekih posebnih simptoma. Sise su mi uzasno bile bolne i natekle, al to me prati od bockanja pa evo do danas (14dnt). 9 dan sam jedino imala malo smeckastog iscjetka sto sad vjerujem da je bilo implantacijsko.

Da i mene grudi jako bole ne smijem ih ni dotaknuti no to vjerujem da je od estrofema i utrogestana jer mi je tako bilo i prije transfera.. Ti sutra vadis betu? Sretno

waithing

19. Ožujak 2017. 15:19

waithing

S.

waithing

Dolores123

Da i mene grudi jako bole ne smijem ih ni dotaknuti no to vjerujem da je od estrofema i utrogestana jer mi je tako bilo i prije transfera.. Ti sutra vadis betu? Sretno

Ma je da, to je od utrogestana sigurno. Mislim, inace me u vrijeme ovulacije i mece bole grudi, al ovo je stvarno nesto ekstra... beta je sutra :)

• Tencii
    19. Ožujak 2017. 19:21

Mene isto zanima je li koja od vas nakon transfera osjecala kao nekakvo zatezanje unutra ili kao da netko nesto cupa, propikne ? 😆
    Danas mi je 5dpt i tako je vec dan, dva. Nekad iz cistog mira, ali i kad se dizem i saginjem.
    Jel to od kemije, jajnika ili je to dobro nakon transfera, nemam pojma 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.