Cure moja mrva je dobro, dijeli se i sutra u 18h idemo po nju. Jedva cekam da ju vrate mami i tati na cuvanje 😍😍😍😍
Cure moja mrva je dobro, dijeli se i sutra u 18h idemo po nju. Jedva cekam da ju vrate mami i tati na cuvanje 😍😍😍😍
Odlično!!!! Baš mi je drago!! 😊😊😊😊😍
Super.
Cure moja mrva je dobro, dijeli se i sutra u 18h idemo po nju. Jedva cekam da ju vrate mami i tati na cuvanje 😍
😍😍😍😍sretno.... 😚
Neda mi se listati ovaj forum od pocetka, molim vas cure ako nije problem kakve ste imale simptome nakon transfera? Znam da je kod svakog drugacije, ali me zanima.
Ja nikad ništa, no nikad mi nije ni uspješan transfer bio ..
waithing
Neda mi se listati ovaj forum od pocetka, molim vas cure ako nije problem kakve ste imale simptome nakon transfera? Znam da je kod svakog drugacije, ali me zanima.
Ja isto nisam imala nekih posebnih simptoma. Sise su mi uzasno bile bolne i natekle, al to me prati od bockanja pa evo do danas (14dnt). 9 dan sam jedino imala malo smeckastog iscjetka sto sad vjerujem da je bilo implantacijsko.
Ja isto nisam imala nekih posebnih simptoma. Sise su mi uzasno bile bolne i natekle, al to me prati od bockanja pa evo do danas (14dnt). 9 dan sam jedino imala malo smeckastog iscjetka sto sad vjerujem da je bilo implantacijsko.
Da i mene grudi jako bole ne smijem ih ni dotaknuti no to vjerujem da je od estrofema i utrogestana jer mi je tako bilo i prije transfera.. Ti sutra vadis betu? Sretno
waithing
Da i mene grudi jako bole ne smijem ih ni dotaknuti no to vjerujem da je od estrofema i utrogestana jer mi je tako bilo i prije transfera.. Ti sutra vadis betu? Sretno
Ma je da, to je od utrogestana sigurno. Mislim, inace me u vrijeme ovulacije i mece bole grudi, al ovo je stvarno nesto ekstra... beta je sutra :)
Mene isto zanima je li koja od vas nakon transfera osjecala kao nekakvo zatezanje unutra ili kao da netko nesto cupa, propikne ? 😆
Danas mi je 5dpt i tako je vec dan, dva. Nekad iz cistog mira, ali i kad se dizem i saginjem.
Jel to od kemije, jajnika ili je to dobro nakon transfera, nemam pojma 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji