Kod dr Turudic. Mada zapravo, kad razmislim kod svih istovremeno🤣
Mislim ona i ja smo se na pocetku dogovarale i radila mi je punkciju i transfer, ali preglede i inseminaciju su mi dr Ana i Lana.
Ja sam dobila prosle god preporuku da pokusam bas kod nje, da je najiskusnija. U nekim stvarima mi se cini da je, a opet mi je sa druge 2 lakse razgovarati. Opustenije su i dobijem vise info. Mislim, sa vecinom sam imala ok iskustvo.
Kod dr Turudic. Mada zapravo, kad razmislim kod svih istovremeno🤣
Mislim ona i ja smo se na pocetku dogovarale i radila mi je punkciju i transfer, ali preglede i inseminaciju su mi dr Ana i Lana.
Ja sam dobila prosle god preporuku da pokusam bas kod nje, da je najiskusnija. U nekim stvarima mi se cini da je, a opet mi je sa druge 2 lakse razgovarati. Opustenije su i dobijem vise info. Mislim, sa vecinom sam imala ok iskustvo.
Ja sam kod Lane, ali na kraju je o svemu odlucivala dr Turudic.Ona mi je promjenila vrstu stimulacije i na svakoj folikumetriji su bile sve 3.Ali turudic odlucuje o svemu koliko sam primjetila.Meni je ona ok, mozda ponekad djeluje malo hladno ali zna biti i jako draga.Punkciju mi je radila dr Ana.a sto se tice informacija, nisu bas nesto pricljive osim Lane.Zbilja nemam pojma ni koliko sam imala folikula.
Curke meni sutra punkcija a danas strasna panika, glupi snovi...bas me strah da ce se ponoviti kao i zadnji put da nece biti niti jedne stanice. Uzas 😢😢.
Jel ides u prirodnom ciklusu? Ma nece valjda opet biti isto.Koji put to sad ides na punkciju?
Ja sutra imam transfer i bojim se.
Ne, ovo mi je 3 stimulirani. Prosli put imala dva folikula-jednu stanicu koja nije valjala i nista od transfera. Sad imam 6 folikula, sutra punkcija i danas uzasna panika da nece biti nista.
Ali ovaj puta imas 6 folikula.Bar 4 moraju iz toga izaci.Bit ce sve ok, nemoj panicariti to ti sve utjece.Kakve ti dobijes lijekove? Neke slabe ili bas ne reagiras na njih?
Ma dobijem uvijek jaku stimulaciju ali sam low responder pa slabo odreagiram. Nadam se najboljem sutra.
Ma dobijem uvijek jaku stimulaciju ali sam low responder pa slabo odreagiram. Nadam se najboljem sutra.
Ma sve ce biti dobro.Javi sutra kako je proslo.
Cure sretno sutra...I ja na transfer...valjda ce se embriji dobro odlediti...pa onda muka dva tjedna uffff😯😯😯
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji