Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malasreća
    02. Ožujak 2020. 18:43

P.s. Spermiogram je radio vec i to mu je super

• Taine
    03. Ožujak 2020. 18:04

Ima li netko iskustva sa poliklinikom Ivf tj. dr. Šimunićem? 

Taine

anna22
    30. Travanj 2020. 08:48

Pozdrav Nova sama zanima me iskustvo sa puregon  meni je danas 2 dan al nijemi bas najbolje imam mucninu glavobolju i bol u donjem delu stomaka molim vas ako ima neko da me posavetuje dali je  normalno ili ne hvala

• Jele83
    25. Svibanj 2020. 16:01

Pozdrav svima!
    Dobila sam termin ta dogovor oko postupka za ovaj četvrtak i imam sve potrebne nalaze i muž isto. 
    Kod mene je sve savršeno jedino muž ima malo lošiji spermiogram pa ginekologica preporuča inseminacija. Zanima me da li bi mogla ući u postupak sljedeći ciklus ako imam sve potrebne nalaze? Jer čula sam da preko ljeta ne rade potpomognuta. U vinogradsku idem.
    Nova sam 😘

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

• Idaidaida
    15. Lipanj 2020. 11:37

Da li ima netko iskustva na ginekologiji u KBC RIJEKA sa dr.Vlašić? 

• Inča
    04. Srpanj 2020. 12:46

Marija26071989

Pozz svima nova sam na forumu.. Jucer mi bio fet jedne blastice… Sad čekanje 2 tj 🤞🤞

Pozdrav svima! I ja u iščekivanju nakon feta. Kakve simptome imate?

• Mare9999
    05. Srpanj 2020. 16:06

Pozdrav svima ! Za 10 ak dana idem na punkciju u polikliniku Škvorc..Zanima me da li je netko bio kod njih,kakva su iskustva i koja vrsta anastezije se dobiva ? Jako me je strah..

Mare9999

• Tina986
    08. Srpanj 2020. 12:55

Mare9999

Pozdrav svima ! Za 10 ak dana idem na punkciju u polikliniku Škvorc..Zanima me da li je netko bio kod njih,kakva su iskustva i koja vrsta anastezije se dobiva ? Jako me je strah..

Pozdrav.
    Evo jutros sam bila na punkciji u poliklinici Skvorc. Sve je proslo dobro. Uspavaju te i nista ne osjetis. Sad je samo malo neugodan osjecaj kao da imas menstruaciju. Znaci sad nista ne boli,nema nikakvih krvarenja. Doktori i sestre su super. I nema nikakvog straha. Svakako preporucam polikliniku Skvorc🙂.

• Mare9999
    08. Srpanj 2020. 22:47

Tina986

Mare9999

Pozdrav.
    Evo jutros sam bila na punkciji u poliklinici Skvorc. Sve je proslo dobro. Uspavaju te i nista ne osjetis. Sad je samo malo neugodan osjecaj kao da imas menstruaciju. Znaci sad nista ne boli,nema nikakvih krvarenja. Doktori i sestre su super. I nema nikakvog straha. Svakako preporucam polikliniku Skvorc🙂.

Tina molim te reci mi koliko drzi opca anastezija i nakon koliko pocinjem normalno funkcionirati? Ja sam danas bila i idem sljedeci utorak na punkciju ...Postoje li na ovom forumu privatne poruke ,ako nemas nista protiv da te pitam neke stvari kad si vec u poliklinici skvorc :D

Mare9999

• Mare9999
    08. Srpanj 2020. 22:50

Koliko se ostaje lezati taj dan kod njih i da li se smije otici na posao.ne radim.nista fizicki,ali mi je kaos jer su krenuli godisnji pa mi je tesko uzeti slobodan dan..

Mare9999

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.