Pozdrav svima!
Dobila sam termin ta dogovor oko postupka za ovaj četvrtak i imam sve potrebne nalaze i muž isto.
Kod mene je sve savršeno jedino muž ima malo lošiji spermiogram pa ginekologica preporuča inseminacija. Zanima me da li bi mogla ući u postupak sljedeći ciklus ako imam sve potrebne nalaze? Jer čula sam da preko ljeta ne rade potpomognuta. U vinogradsku idem.
Nova sam 😘
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Pozdrav svima ! Za 10 ak dana idem na punkciju u polikliniku Škvorc..Zanima me da li je netko bio kod njih,kakva su iskustva i koja vrsta anastezije se dobiva ? Jako me je strah..
Pozdrav.
Evo jutros sam bila na punkciji u poliklinici Skvorc. Sve je proslo dobro. Uspavaju te i nista ne osjetis. Sad je samo malo neugodan osjecaj kao da imas menstruaciju. Znaci sad nista ne boli,nema nikakvih krvarenja. Doktori i sestre su super. I nema nikakvog straha. Svakako preporucam polikliniku Skvorc🙂.
Pozdrav svima ! Za 10 ak dana idem na punkciju u polikliniku Škvorc..Zanima me da li je netko bio kod njih,kakva su iskustva i koja vrsta anastezije se dobiva ? Jako me je strah..Pozdrav.
Evo jutros sam bila na punkciji u poliklinici Skvorc. Sve je proslo dobro. Uspavaju te i nista ne osjetis. Sad je samo malo neugodan osjecaj kao da imas menstruaciju. Znaci sad nista ne boli,nema nikakvih krvarenja. Doktori i sestre su super. I nema nikakvog straha. Svakako preporucam polikliniku Skvorc🙂.
Tina molim te reci mi koliko drzi opca anastezija i nakon koliko pocinjem normalno funkcionirati? Ja sam danas bila i idem sljedeci utorak na punkciju ...Postoje li na ovom forumu privatne poruke ,ako nemas nista protiv da te pitam neke stvari kad si vec u poliklinici skvorc :D
Mare9999
Sortiraj odgovore
Najstariji