Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    04. Veljača 2019. 08:20

Hehe dobra si draga,samo pozitivno treba gledati i borit se protiv nervoze i negativni misli.mada u ovakvim situacijama nema sanse da covjek bude miran i staložen.meni jutros tokom brisanja opet neki smeđi dia izasa,jel moguce da se jos nisam ocistila od aspiracije

Grizli
    04. Veljača 2019. 08:49

Nova sreca koji ti je to dan ono? Meni je 4 dana nakon aspiracije jos znalo biti sitnih ugrusaka, al ja sam dosta krvarila na aspiraciji.
    Colt, HarryPotter i Johan meni je najgore kad mi u periodu cekanja neko kaze da zaboravim na to! Ajme meni... Cekanje ubija, al nemojte curke inat stav da cekate mengu, vi cekate pozitivnu betu, a menga ako dodje to je nuzno zlo! Ja ni u jednom postupku nisam cekala mengu nego betu! Iako sam svaki put nekoliko dana prije nego je dosla menga imala predosjecaj da nije uspjelo bez obzira dal sam imala sve moguce simptome ili niti jedan. Meni svaki postupak drukciji simptomi bili. 

johan
    04. Veljača 2019. 08:50

Nova sreca

Hehe dobra si draga,samo pozitivno treba gledati i borit se protiv nervoze i negativni misli.mada u ovakvim situacijama nema sanse da covjek bude miran i staložen.meni jutros tokom brisanja opet neki smeđi dia izasa,jel moguce da se jos nisam ocistila od aspiracije

Ma ja ti stalno imam neki iscjedak al to mi od ustrogena sta sam dobila 3x2 dnevno ,ma moguce da se nisi jos ocistila svako tjelo drugacije reagira,ma samo da se primi i to je to... 😁❤

johan
    04. Veljača 2019. 08:52

Grizli

Nova sreca koji ti je to dan ono? Meni je 4 dana nakon aspiracije jos znalo biti sitnih ugrusaka, al ja sam dosta krvarila na aspiraciji.
    Colt, HarryPotter i Johan meni je najgore kad mi u periodu cekanja neko kaze da zaboravim na to! Ajme meni… Cekanje ubija, al nemojte curke inat stav da cekate mengu, vi cekate pozitivnu betu, a menga ako dodje to je nuzno zlo! Ja ni u jednom postupku nisam cekala mengu nego betu! Iako sam svaki put nekoliko dana prije nego je dosla menga imala predosjecaj da nije uspjelo bez obzira dal sam imala sve moguce simptome ili niti jedan. Meni svaki postupak drukciji simptomi bili.

Draga moja ja ti nemam nikakav predosječaj ,stvarno,koliko si puta bila na ivf?

Grizli
    04. Veljača 2019. 09:03

4 ivf od toga 3 ET... Sad idem na histeroskopiju pa na FET ako je sve ok. U ove 3.5 godine upoznala sam svaki dan svog ciklusa. Vec po nekim sitnim znakovima mogu znat koji mi je dan ciklusa bez da gledam u kalendar. Osim ciklusa nakon stimulacije on je neuracunljivo smrdan. Al znam i kako je to biti trudan jer sam prije ivf imala 4 spontana. 

johan
    04. Veljača 2019. 09:11

Grizli

4 ivf od toga 3 ET… Sad idem na histeroskopiju pa na FET ako je sve ok. U ove 3.5 godine upoznala sam svaki dan svog ciklusa. Vec po nekim sitnim znakovima mogu znat koji mi je dan ciklusa bez da gledam u kalendar. Osim ciklusa nakon stimulacije on je neuracunljivo smrdan. Al znam i kako je to biti trudan jer sam prije ivf imala 4 spontana.

A joj žao mi je,bit ce sve u redu doci ce i tvoj dan .. A sta nije u redu?di zapinje??
    Evo kod nas je sve ok al se nelovi pa isli na prirodni ivf 

• Colt
    04. Veljača 2019. 09:18

johan

Grizli

Colt, HarryPotter i Johan meni je najgore kad mi u periodu cekanja neko kaze da zaboravim na to! Ajme meni… Cekanje ubija, al nemojte curke inat stav da cekate mengu, vi cekate pozitivnu betu, a menga ako dodje to je nuzno zlo! Ja ni u jednom postupku nisam cekala mengu nego betu! Iako sam svaki put nekoliko dana prije nego je dosla menga imala predosjecaj da nije uspjelo bez obzira dal sam imala sve moguce simptome ili niti jedan. Meni svaki postupak drukciji simptomi bili.

Ok ja nemam ništa od svega toga kaj vi pišete. Kakam normalno., nemam nikakav iscjedak, niti aspiracija niti transfer me nije bolilo (za aspiraciju uzela anesteziju) niš mi nije. Osim kak me cice ubijaju (konačno ih imam) i onak me mrvu žigaju jajnici i leđa. I piša mi se stalo  Ali to je jer pijem puno vode. Možda ova moja ideja o godišnjem nije bila baš najbolji odabir 🤣🤣🤣 bolje da radim i kukam radi svega. 

johan
    04. Veljača 2019. 09:23

Colt

johan

Grizli

Ok ja nemam ništa od svega toga kaj vi pišete. Kakam normalno., nemam nikakav iscjedak, niti aspiracija niti transfer me nije bolilo (za aspiraciju uzela anesteziju) niš mi nije. Osim kak me cice ubijaju (konačno ih imam) i onak me mrvu žigaju jajnici i leđa. I piša mi se stalo Ali to je jer pijem puno vode. Možda ova moja ideja o godišnjem nije bila baš najbolji odabir 🤣🤣🤣 bolje da radim i kukam radi svega.

Ma meni dala gin bolovanje ... Svako tjelo drugacije reagira ,mene cice nista nebole samo jajnici i ledja 

Grizli
    04. Veljača 2019. 09:24

Colt ja ti nakon svake primjene progesterona morala piskiti uzasno puno. Bez obzira dal pila puno ili ne. I u trudnoci i kad nje nije bilo. To ti je normalno. A iskreno ti zelim da je to zbog male mrvice!
    Johan kod nas jos ne znaju pravi uzork, odnosno sve sto nam od nalaza ne valja moze u nekoj xyz ludoj kombinaciji izazivat spontane. Muz ima spore spermije, a ja imam vrlo slabu trombofiliju, blago snizen DHEA-S i vitamin D bio snizen, a po AMH je snizena plodnost. Opcenito imam malo antralaca, al kvaliteta js je uvijek dobra. Odradili hrpu pretraga sve super, sad jos preostaje ta histero i onda probat ako je ok endo ici na FET i vidit dal ce uspjet tako. Sto si sve od nalaza radila? Nisam bas pratila par dana detaljno forum jer sam na poslovnom putu pa nemam bas vremena puno. Isli ste odmah na ivf? 

johan
    04. Veljača 2019. 09:33

Grizli

Colt ja ti nakon svake primjene progesterona morala piskiti uzasno puno. Bez obzira dal pila puno ili ne. I u trudnoci i kad nje nije bilo. To ti je normalno. A iskreno ti zelim da je to zbog male mrvice!
    Johan kod nas jos ne znaju pravi uzork, odnosno sve sto nam od nalaza ne valja moze u nekoj xyz ludoj kombinaciji izazivat spontane. Muz ima spore spermije, a ja imam vrlo slabu trombofiliju, blago snizen DHEA-S i vitamin D bio snizen, a po AMH je snizena plodnost. Opcenito imam malo antralaca, al kvaliteta js je uvijek dobra. Odradili hrpu pretraga sve super, sad jos preostaje ta histero i onda probat ako je ok endo ici na FET i vidit dal ce uspjet tako. Sto si sve od nalaza radila? Nisam bas pratila par dana detaljno forum jer sam na poslovnom putu pa nemam bas vremena puno. Isli ste odmah na ivf?

Hormone,papa test ,briseve a suprug spermiogram ja ti brzo dosla do ivf u 9mj krenula tek i evo sad prvog bila javila se prvi dan menge dosla treci dan i nakon toga svaka 2 dana na ultrazvuk na vide kako se j.s. razvija 2 dana prije punkcije dala si inekciju u trbuh i dobila ustrogene tablete koje si stavljam u rodnicu mada je rekla da se mogu i piti al da je ovako bolje,bila u srijedu 30.1 na punkciji i petak transver jer je u 2 dana 1j.s pustila 4 jezgre i stavili mi u petak sad čekam 18.2 beta i nastavljam sa ustrogenom i dobila folnu kis za pit i sutra inekciju dat si opet u trbuh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.