Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    03. Veljača 2019. 17:16

Maticnu mlijec ja s hashimotom ne smijem uzimati jel?

Grizli
    03. Veljača 2019. 17:49

Ovo zadnje sto je uzimao je bila maticna od pcelarstvo vrber imaju i dostavu u roku 24h. Ako si iz Zg imas u shopping centru onom u dubravi iza kbc dubrava moram se sjetiti kako se zove. Ako ispunis prije narudžbe online njihov newslatter ona dobis 10% popusta na narudzbu. Mm je uzimao 2 mj prije postupka svaki dan. I sad pauzira! Ranije smo bili probali od jednog lokalnog al to nismo upjeli prije postupka nego nakon i onda pauza bila do postupka mjesec dana i onda su spermici bili bolji al ne ovakvo poboljsanje. Inace pravilo je ako uzima mjesec dana onda tolika pauza ide pa ponovno. Maksimalno odjednom moze uzimati 3 mj pa 3 mj pauze. Bitno da ujutro nataste uzima i poslije pola sata ceka da nesto pije i jede. Ja sam uzimala mjesec dana, al on su mi tu cure rekle da nije bas pametno da je nas imunitet full jak pa sam malo istrazivala i zaista je bolje uzet u pauazam izmedju postupaka eventualno, a za hashimoto mislim da ne smijes, al sigurno ce neke sa vise iskustva cure ti bolje znat za to. 

Nasty
    03. Veljača 2019. 18:00

Cure, dali je neka od vas pila Q TEN koenzim, ako da od koje firme i kako ste odredile količinu? Čitam baš po forumima da su žene sa lošom ovarijskom rezervom samoincijativno koristile i DHAE s, meni je iznad gornje granice sva sreća, ali po forumima žene ga preporučuju sve u16, kao da je riječ o C vitaminu a ne hormonu rasta. 

Grizli
    03. Veljača 2019. 18:09

Mm je uzimao l-carnitin mjesec dana svaki dan dozu od 2500 mg tekući i onda nekoliko mjeseci vec uzima 2 puta tjedno prije treninga. Mg ima tekuci mislim da je doza od 250 mg. I to je uzima isto vec jako dugo. Ima Mg i od vise al njemu nije odgovarao imao bi problema sa probavom kad je uzimao vece doze.
    Nasty ja imam snizen DHEA-S i planirala sam kupiti ga preko iherba i uzimat, al na kraju nesto sprckala i nisam narucila. Kasnije mi je bilo drago da nisam ni narucila jer ne znam iako mi je nizak kvaliteta mojih js ne mogu rec da je losa. Sigurno pomaze posebno u slucaju kad je snizen, al iskreno ne vidim utjecaj pozitivan ako je on u granicama normale. 

• perla
    03. Veljača 2019. 18:11

Nasty

Cure, dali je neka od vas pila Q TEN koenzim, ako da od koje firme i kako ste odredile količinu? Čitam baš po forumima da su žene sa lošom ovarijskom rezervom samoincijativno koristile i DHAE s, meni je iznad gornje granice sva sreća, ali po forumima žene ga preporučuju sve u16, kao da je riječ o C vitaminu a ne hormonu rasta.

Ja sam uzimala Q 10 od aktivala 180 kn 30 tableta.Uzimala sam po dvije dnevno znači 240 mg Duplo od preporučenog na kutiji. Uz to sam pila i omegu3, elevit prenatal i povremeno vit d(u elevitu ga ima par me bilo strah pretjerano ).

• perla
    03. Veljača 2019. 18:14

I to sam uzimala od sredine ljeta do sad pred postupak, drugi dan ciklusa sam popila zadnje. Sad pijem samo folat od solgara.i sve mislim da ću možda i andol uvesti od transfera. 

Nasty
    03. Veljača 2019. 18:18

Nikitta, Perla, super cure, thnxić! Uzimam i ja svašta nešto i omegu herbalifeline 3/6, sad ću još pribavit i Q ten. Jeste naručivale preko neta? Idem baš provjeriti. 

Nasty
    03. Veljača 2019. 18:25

Grizli

Mm je uzimao l-carnitin mjesec dana svaki dan dozu od 2500 mg tekući i onda nekoliko mjeseci vec uzima 2 puta tjedno prije treninga. Mg ima tekuci mislim da je doza od 250 mg. I to je uzima isto vec jako dugo. Ima Mg i od vise al njemu nije odgovarao imao bi problema sa probavom kad je uzimao vece doze.
    Nastyja imam snizen DHEA-S i planirala sam kupiti ga preko iherba i uzimat, al na kraju nesto sprckala i nisam narucila. Kasnije mi je bilo drago da nisam ni narucila jer ne znam iako mi je nizak kvaliteta mojih js ne mogu rec da je losa. Sigurno pomaze posebno u slucaju kad je snizen, al iskreno ne vidim utjecaj pozitivan ako je on u granicama normale.

Da Iherb thnx! 😘

• nemasekirancije
    03. Veljača 2019. 18:48

Grizli

Ovo zadnje sto je uzimao je bila maticna od pcelarstvo vrber imaju i dostavu u roku 24h. Ako si iz Zg imas u shopping centru onom u dubravi iza kbc dubrava moram se sjetiti kako se zove. Ako ispunis prije narudžbe online njihov newslatter ona dobis 10% popusta na narudzbu. Mm je uzimao 2 mj prije postupka svaki dan. I sad pauzira! Ranije smo bili probali od jednog lokalnog al to nismo upjeli prije postupka nego nakon i onda pauza bila do postupka mjesec dana i onda su spermici bili bolji al ne ovakvo poboljsanje. Inace pravilo je ako uzima mjesec dana onda tolika pauza ide pa ponovno. Maksimalno odjednom moze uzimati 3 mj pa 3 mj pauze. Bitno da ujutro nataste uzima i poslije pola sata ceka da nesto pije i jede. Ja sam uzimala mjesec dana, al on su mi tu cure rekle da nije bas pametno da je nas imunitet full jak pa sam malo istrazivala i zaista je bolje uzet u pauazam izmedju postupaka eventualno, a za hashimoto mislim da ne smijes, al sigurno ce neke sa vise iskustva cure ti bolje znat za to.

Odlicno. Hvala ti draga. Da mi smo blizu gardena. Imat cu od lokalnog pa sam mislila da mozda s tim krene. Budemo vidjeli jos.. al da def je bolje ovak kupiti provjereno. 
    Da mi s hashimoto pola toga ne smijemo sta ima veze s poboljsanjem imuniteta, pa sam odmah i pretpostavila da niti to ne smijem :)

03. Veljača 2019. 18:56

Hvala cure za informacije o m.m. Pratim vas i dalje i držim fige! Sretno svima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.