HarryPotter jesi odradila antitijela, ANA, vitamin D… Mozda si vec pisala al samo spominjem. Znam da sam ja dugo mislila da sma sve obavila od krvnih onda ispalo da imam jos 2-3 stvari za odraditi. Na kraju dhea-s snizen ispao. Znam kako se osjecas kad trcis na okolo ko muha i trazis odgovore na pitanja koja nemaju smisla! A valjda sve to skupa na kraju bude kako treba!
E vidis to ne, upamtiti cu za tjek postupka, da znam.
Tj. Radila sam nalaze po uputuku iz poliklinike, tako da, to nisam ni vidjela da ima, tj. Nema na mome papiru.. Al eto masu stvari si sam Dr. House, pa i to.
url=https://lilypie.com]
Bok curke. Kod mene je eto pukao folikul kako sam ocekivala. Trazila sam vadjenje krvi da izvadim antitijela i hormone stitnjace i oni su ok, anti-tg je visok al to mislim da je hashimoto standard. Ako bude sve ok 3 dan ciklusa (bez cisti ) idemo opet. Nije bilo moje dr, al sam s ovom razg i trazila punu stimulaciju. Postoji mogucnost da ce moja inzistirati na mj dana pauze…al to cu vidjeti s njom. I postupak mi se ne broji jer nisam ni dosla do stola. Sad cekanjeee 2 tj :)
Joj zao mi je ,zasto si ocekivala da ce puknuti?
Bolilo me u petak, u sub lh pozitivna, u ned vise nije bila. U sub me vise nista nije bolilo. Danas mi je skocila bazalna. Znala sam kad sam isla gore sta me ceka…! Al ok..sad cekanje menge pa stimulirani ili odmah za 2 tj ili za mj dana. Ovisno kako ce moja dr odluciti.
Ajb miša maloga baš ti se oće tako.i ja bi da sam na tvomu mistu tražila punu stimulaciju.drži se dalje i sretno
Cure jel mi zna neko ovo protumačiti. Dr nije ništa rekla, samo ideš na umjetnu oplodnju
Pencil oprosti ti si 6dc bila na uzv? Jesi li dobivala neke lijekove do sad? Ne razumim sto pise ovo gore na pocetku strelice! Obozava kad su dr tako rijeciti!
Cure jel mi zna neko ovo protumačiti. Dr nije ništa rekla, samo ideš na umjetnu oplodnju
Od drugog dana menzisa bockaš se bemfolom 300 sve do 6 dana onda taj dan ides na ultrazvuk i od toga dana primas centrotide,perguveris i bemfolu.reci mi di si ovo bila na dogovoru
Cure čekam još par dana da dobijem stvari pa onda krećem, da ultrazvuk je 6ti dan ciklusa kod Dr.Marušić u Splitu. Kad je onda taj transfer ? Kakva je ovo stimulacija, ništa vam ja ne razumim 😀
Ovakva je i umene kombinacija bila sada.sretno Pencil
Pencil oprosti ti si 6dc bila na uzv? Jesi li dobivala neke lijekove do sad? Ne razumim sto pise ovo gore na pocetku strelice! Obozava kad su dr tako rijeciti!
Ta strelica znači da od 2 dana kreće sa bemfolom samo.a sumnjam da je bila na ultrazvuku jer nepisu joj datumi ni nista
Cure čekam još par dana da dobijem stvari pa onda krećem, da ultrazvuk je 6ti dan ciklusa kod Dr.Marušić u Splitu. Kad je onda taj transfer ? Kakva je ovo stimulacija, ništa vam ja ne razumim 😀
Hehe znala sam da je ona u pitanju
Lutko ocekivaj od 10 do 12 dana menzisa da ce ti biti aspiracija.onda ako se oplode vecinom vracaju 2 dan to je transver bude 2 dan od aspiracije.dobila si lijekove sigurno jel tako
Nova sreca hvala ! Sicam se da si govorila neki dan da si na aspiraciji ali ja ništa ne kužim te pojmove. Jeli Vam uspjelo i jel ovo prvi put i koliko imate godina ?
Ja sam u hororu ,meni je 36 i sve ok osim šta mi je smanjena plodnost, i tsh držim pod kontrolom
Sortiraj odgovore
Najstariji