Cudno da vam nisu jos kakve pretrage dali da odradite, ovo mi se nekako cini malo toga odradjenoga. Al kako god nek ti je sa srecom i da uspije!
I da isla na prohodnost jajnika sve ok
Nova sreca ne nisam niti andol koristila. Problem je sto 1. T sam izgubila kao posljedicu nesrece po njima. Onda su cekali 2.i 3.T da me posalju na trombofiliju raditi i dobila ond auputu od hematologa da od slijedeceg pozitivnog testa krenem sa andolom 100, i da se javim pa ce procjeniti dal trebam heparin ili sl. Medjutim u 4.T ja nisam imala pojma da sam trudna. Imala mengu 5 dana dosla tocno na 28dc., normalnog intenziteta. Jedino su mi grudi bile bolne, al to sam mislila od povisenog progesterona mozda, jer je bilo proslo svega 3 mj od zadnjeg spontanog. Sve super dok 14 dana nakon te menge nisam pocela jako krvariti. Otisla kod svoje gin poslala me vaditi krv, al vec je bilo kasno za ista. Tako da ja ni u jednoj nisam pila nista ni andol ni progesteron ni ista drugo osim prenatala u 3.T!u 4.T sam taman mislila pocet jer smo imali pauzu od 3 mj nakon spontanog i odmah od prve uspjelo a nisam na to ni racunala kao ima vremena. Bila kod 2 hematologa ni jedan ne misli da bi trebala uzimat heparin, andol nakon pozitivnog testa, ja sam ga bila probala uzimati i odmah na pocetku postupka. Mpo isto misli da mi to ne treba ne znam.
Nova sreca ne nisam niti andol koristila. Problem je sto 1. T sam izgubila kao posljedicu nesrece po njima. Onda su cekali 2.i 3.T da me posalju na trombofiliju raditi i dobila ond auputu od hematologa da od slijedeceg pozitivnog testa krenem sa andolom 100, i da se javim pa ce procjeniti dal trebam heparin ili sl. Medjutim u 4.T ja nisam imala pojma da sam trudna. Imala mengu 5 dana dosla tocno na 28dc., normalnog intenziteta. Jedino su mi grudi bile bolne, al to sam mislila od povisenog progesterona mozda, jer je bilo proslo svega 3 mj od zadnjeg spontanog. Sve super dok 14 dana nakon te menge nisam pocela jako krvariti. Otisla kod svoje gin poslala me vaditi krv, al vec je bilo kasno za ista. Tako da ja ni u jednoj nisam pila nista ni andol ni progesteron ni ista drugo osim prenatala u 3.T!u 4.T sam taman mislila pocet jer smo imali pauzu od 3 mj nakon spontanog i odmah od prve uspjelo a nisam na to ni racunala kao ima vremena. Bila kod 2 hematologa ni jedan ne misli da bi trebala uzimat heparin, andol nakon pozitivnog testa, ja sam ga bila probala uzimati i odmah na pocetku postupka. Mpo isto misli da mi to ne treba ne znam.
Koja ti je mutacija
Cudno da vam nisu jos kakve pretrage dali da odradite, ovo mi se nekako cini malo toga odradjenoga. Al kako god nek ti je sa srecom i da uspije!
I da isla na prohodnost jajnika sve ok
Posto su hormoni ,brisevi,i prohodnost jajnika bili dobri odmah isli na ovo nije bilo potrebno radit drugo tak mi rekla doktorica
Johan neobicno jer moze biti jos puno razloga zasto ne dolazi do implantacije. Antitijela, imuno pretrage, trombofilija, kariogram, torch pretraga, dhea-s, vitamin D, folna, B, homocistein... Pa i histeroskopija... Ako ne uspije pokusaj isposlovat da te posalje dalje na pretrage! A drzim fige da bude uspjesno!
PAI-1 4g/5g heterozigot
Umene je draga inserecijski genotip 5G/5G i delecjjski genotip DD.pa sam dobila fragmin zbog gubitka trudnoća
Johan neobicno jer moze biti jos puno razloga zasto ne dolazi do implantacije. Antitijela, imuno pretrage, trombofilija, kariogram, torch pretraga, dhea-s, vitamin D, folna, B, homocistein… Pa i histeroskopija… Ako ne uspije pokusaj isposlovat da te posalje dalje na pretrage! A drzim fige da bude uspjesno!
Eto neznam sta da ti kazem vidjet cemo,nadam se da ce uspjeti ❤
Nemasekiracije kako si nam? Kakvo je stanje?
Nikita, mila kako ide s tabletama, si ok? Ja u sub počela s yasminom i za sad je ok samo mi je smiješno da je pilula protiv začeća sredstvo da se dođe do začeća
Grizli ne znam kad imaš pregled al držim fige da sve bude ok <3
Ja sam malo utihnula na forumu jer ne znam što bi pametno napisala..šopam se tabletama i jedva čekam da m prođe da mm i ja možemo konačno malo uživati bez letanja po bolnicama..a naravno tu su i psihofizičke pripreme za pikanje. Kaj je najbolje, nije me strah uboda nego tog miksanja ljekova, da neš ne zeznem
Svim curkama sretno <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Bok curke. Kod mene je eto pukao folikul kako sam ocekivala. Trazila sam vadjenje krvi da izvadim antitijela i hormone stitnjace i oni su ok, anti-tg je visok al to mislim da je hashimoto standard. Ako bude sve ok 3 dan ciklusa (bez cisti ) idemo opet. Nije bilo moje dr, al sam s ovom razg i trazila punu stimulaciju. Postoji mogucnost da ce moja inzistirati na mj dana pauze...al to cu vidjeti s njom. I postupak mi se ne broji jer nisam ni dosla do stola. Sad cekanjeee 2 tj :)
Sortiraj odgovore
Najstariji