Bok curke. Kod mene je eto pukao folikul kako sam ocekivala. Trazila sam vadjenje krvi da izvadim antitijela i hormone stitnjace i oni su ok, anti-tg je visok al to mislim da je hashimoto standard. Ako bude sve ok 3 dan ciklusa (bez cisti ) idemo opet. Nije bilo moje dr, al sam s ovom razg i trazila punu stimulaciju. Postoji mogucnost da ce moja inzistirati na mj dana pauze…al to cu vidjeti s njom. I postupak mi se ne broji jer nisam ni dosla do stola. Sad cekanjeee 2 tj :)
Joj zao mi je ,zasto si ocekivala da ce puknuti?
Bok curke. Kod mene je eto pukao folikul kako sam ocekivala. Trazila sam vadjenje krvi da izvadim antitijela i hormone stitnjace i oni su ok, anti-tg je visok al to mislim da je hashimoto standard. Ako bude sve ok 3 dan ciklusa (bez cisti ) idemo opet. Nije bilo moje dr, al sam s ovom razg i trazila punu stimulaciju. Postoji mogucnost da ce moja inzistirati na mj dana pauze…al to cu vidjeti s njom. I postupak mi se ne broji jer nisam ni dosla do stola. Sad cekanjeee 2 tj :)
Joj zao mi je ,zasto si ocekivala da ce puknuti?
Bolilo me u petak, u sub lh pozitivna, u ned vise nije bila. U sub me vise nista nije bolilo. Danas mi je skocila bazalna. Znala sam kad sam isla gore sta me ceka...! Al ok..sad cekanje menge pa stimulirani ili odmah za 2 tj ili za mj dana. Ovisno kako ce moja dr odluciti.
A *ebemu baš peh, baš sam se nadala da će izdržati <3 Ništa onda sad malo odmori pa se možda i vidimo idući mjesec gore i odbrojavamo skupa ;))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
A *ebemu baš peh, baš sam se nadala da će izdržati <3 Ništa onda sad malo odmori pa se možda i vidimo idući mjesec gore i odbrojavamo skupa ;))
A joj,ma drzite se i glavu gore,sve če bit dobro... ❤😘
PAI-1 4g/5g heterozigot
Umene je draga inserecijski genotip 5G/5G i delecjjski genotip DD.pa sam dobila fragmin zbog gubitka trudnoća
Oprosti al za sto ti je insercijski a za sto delecijski genotip? U pravilu cim je u pitanju homozigotnost sto ti imas u slucaju ovog insercijskog 5g/5g heparin je obavezan. Kod heterozigota nije obavezan. To kod tebe teza mutacija.
Nemasekirancije a joj bas mi je zao. Da si bar u nedjelju bila 100% sigurna mogli ste barem pokriti u kucnoj radinosti! Steta, al kad su te onako izvozali sa velicinom. Odmori i dovra stvar je da ti bar ne racunaju kao iskoristen postupak!
@Grizli ja sam radila isto more pretraga ;
Ogtt, HbA1c, hormone 3 dan. Trombofiliu stecena, urodjena, TORCH, briseve, Kariograme, spermiogram, Mar test muz, vise ni nezz.. Jedino nisam tu histero, ako bude potrebe i to ide za dalje..U jednom trenu sam bila pogubljena vise s papirima, i sa time sta moram, ko da napise uputnice, teglenje za rukav, cekanje.. Uf.. Al dobro, ne dao Bog gore.
url=https://lilypie.com]
HarryPotter jesi odradila antitijela, ANA, vitamin D... Mozda si vec pisala al samo spominjem. Znam da sam ja dugo mislila da sma sve obavila od krvnih onda ispalo da imam jos 2-3 stvari za odraditi. Na kraju dhea-s snizen ispao. Znam kako se osjecas kad trcis na okolo ko muha i trazis odgovore na pitanja koja nemaju smisla! A valjda sve to skupa na kraju bude kako treba!
PAI-1 4g/5g heterozigot
Umene je draga inserecijski genotip 5G/5G i delecjjski genotip DD.pa sam dobila fragmin zbog gubitka trudnoća
Oprosti al za sto ti je insercijski a za sto delecijski genotip? U pravilu cim je u pitanju homozigotnost sto ti imas u slucaju ovog insercijskog 5g/5g heparin je obavezan. Kod heterozigota nije obavezan. To kod tebe teza mutacija.
Jel mi vjerujes da neznam stvarno samo sam nalaz pokazala doktorici i rekla mi je da nas ima sa takvom dijagnozom svega 30 posto.nije me slala nigdi niti ikomu samo mi je fragmin uključila od 5000 jed.ako se itko razumje ja bi mu bila zahvalna da mi objasni
HarryPotter jesi odradila antitijela, ANA, vitamin D… Mozda si vec pisala al samo spominjem. Znam da sam ja dugo mislila da sma sve obavila od krvnih onda ispalo da imam jos 2-3 stvari za odraditi. Na kraju dhea-s snizen ispao. Znam kako se osjecas kad trcis na okolo ko muha i trazis odgovore na pitanja koja nemaju smisla! A valjda sve to skupa na kraju bude kako treba!
E vidis to ne, upamtiti cu za tjek postupka, da znam.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji