Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    03. Veljača 2019. 19:37

Ja sad cekam 12.2 da nedobijem mengu pa cu dalje razmisljat o beti 😄😄

4 sreća
    03. Veljača 2019. 20:25

johan

Draga kako se osjecas?Ja sam dobila strajk sa stolicom i imam grceve od toga ajme

Grizli
    03. Veljača 2019. 21:01

Nova sreca meni probleme sa stolicom rijesile mg sumece tablete. 

03. Veljača 2019. 21:05

Nikitta

MimicaRI kako si, jesi obavila one dentalne zahvate? Ja se još oporavljam od svojih, ali lagano dolazi sve na svoje. 😁
    Nasty da, preko iherba sam naručivala.

Jesam draga, izvadila sam prvi zub (btw.moram izvaditi umnjake) i sad sam ovaj tjedan trebala ici izvaditi jos drugi, ali smo mm i ja pokupili neku gadnu prehladu/virozu pa sam morala odgoditi vadenje. Ponovno sam narucena tek za 2 tjedna i sto je najgore to mi se taman preklapa sa danima kad bi trebala u postupak, pa cu morati i ovaj ciklus preskociti! Malo ludim zbog toga, ali sta je tu je... bitno da mi sredimo sve ostalo pa cemo spremne u novi postupak 🙂  kako tvoja ruka? Nisam pisala neko vrijeme, ali vas pratim 😉

4 sreća
    03. Veljača 2019. 21:28

Grizli

Nova sreca meni probleme sa stolicom rijesile mg sumece tablete.

A to me je danas uhvatilo sutra cu ih otić uzet

johan
    03. Veljača 2019. 21:58

Nova sreca

johan

Draga kako se osjecas?Ja sam dobila strajk sa stolicom i imam grceve od toga ajme

Mene ti stalno prati neka tupa bol u jajnicima,pritisak. ... I kad dugo sjedim i stojgm bol u ledjima...mozda se gnjezdi 🤔😏
    Znam da je prerano al ja imam Takav osjecaj 😁😄 ja poslije punkcije sam imala problem sa stolicom

03. Veljača 2019. 22:06

Da, uvijek se pojavi nešto neočekivano, ali ja stvarno vjerujem da se sve događa s razlogom! Meni ce isto biti 3 ciklusa preskočena i onda bi trebala odraditi još jedan ivf u prirodnom. A koliko god je mozda teže ja jedva čekam stimulirani postupak jer su veće šanse! 
    Polako s rukom, bit ce to ok. Normalno je da je jos malo osjecas ali bit ce bolje kako bude zarastala rana. Ja sam si fizikalnu uvijek zamišljala kao da sam u toplicama i bas mi je bilo lijepo 😂  A ova 2 ciklusa dok si na pilulama prihvati kao predah ali i pripremu za sljedeci postupak za koji ti ja od ❤ zelim da bude uspjesan! Pratimo se 😘

• Colt
    04. Veljača 2019. 07:53

Cure sad sam gledala po menstrualnom kalendaru i menstruaciju NEočekujem 07.02.  Sad me neka lagana panika počela prati. To je za 4 dana. Znam da radi terapije zna ne doći, svega sam svjesna ali upravo mi došlo da vrištim. Inače sam od samog starta pozitivna uvjerena da je to to...ali sad me malo struja stresla kad sam vidjela datum. Ajmo paničari da malo kukamo nismo već dugo 😍

HarryPotter
    04. Veljača 2019. 08:13

Colt

Cure sad sam gledala po menstrualnom kalendaru i menstruaciju NEočekujem 07.02. Sad me neka lagana panika počela prati. To je za 4 dana. Znam da radi terapije zna ne doći, svega sam svjesna ali upravo mi došlo da vrištim. Inače sam od samog starta pozitivna uvjerena da je to to…ali sad me malo struja stresla kad sam vidjela datum. Ajmo paničari da malo kukamo nismo već dugo 😍

Hahaha, bleso 

😂😂
    Meni je danas 5 dann od Et, dugo i do menzisa jos i do bete.. Osjecam se drama, nista ne smeta, boli, pitam se jesam li ista radila/li.
    🙄☺️

url=https://lilypie.com]

johan
    04. Veljača 2019. 08:17

HarryPotter

Colt

Cure sad sam gledala po menstrualnom kalendaru i menstruaciju NEočekujem 07.02. Sad me neka lagana panika počela prati. To je za 4 dana. Znam da radi terapije zna ne doći, svega sam svjesna ali upravo mi došlo da vrištim. Inače sam od samog starta pozitivna uvjerena da je to to…ali sad me malo struja stresla kad sam vidjela datum. Ajmo paničari da malo kukamo nismo već dugo 😍

Hahaha, bleso

😂😂
    Meni je danas 5 dann od Et, dugo i do menzisa jos i do bete.. Osjecam se drama, nista ne smeta, boli, pitam se jesam li ista radila/li.
    🙄☺️

A meni tek 3 dan a di je menzis ma samo opusteno,bit ce sve dobro..😏😁😄 evo vidis kako je to od osobe do osobe,mene jos probada ju jajnicima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.