Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    04. Veljača 2019. 09:34

Grizli u kojoj si klinici u postupku?

johan
    04. Veljača 2019. 10:02

Nikitta

Johan oprosti, kad pišeš ustrogen, misliš li na Utrogestan? 😊 Ako te bole leđa, to bi mogao biti lijep znak. Sretno Colt, Nova sreca, Johan, HarryPotter,ima vas cure koje ste u fazi živce na tregere! 🙋🏼‍♀️
    MimicaRI hvala ti draga, fizikalna nije takav spektakl, obična soba u bolnici, ali paše! 😘

Da da ustrogestan 😁 da bole me i jajnici vec 3 dan tj osječam ih...

johan
    04. Veljača 2019. 10:03

johan

Nikitta

Johan oprosti, kad pišeš ustrogen, misliš li na Utrogestan? 😊 Ako te bole leđa, to bi mogao biti lijep znak. Sretno Colt, Nova sreca, Johan, HarryPotter,ima vas cure koje ste u fazi živce na tregere! 🙋🏼‍♀️
    MimicaRI hvala ti draga, fizikalna nije takav spektakl, obična soba u bolnici, ali paše! 😘

Da da ustrogestan 😁 da bole me i jajnici vec 3 dan tj osječam ih…

Utrogestan 😄😄😄

johan
    04. Veljača 2019. 10:15

Evo sad me ulovio strasan grc u jajnicima koji je trajao 2min

Grizli
    04. Veljača 2019. 11:07

Johan ti si stvarno brzo dosla u ivf. A nalazi su vam svi uredni ili ne? Mislim koja vam je dijagnoza? kako to da niste isli prvo na inseminacije?koliko imate godina? Ajde nek bude onda to to pa da ti uspije od prve! 
    Ja sam na kbc Rijeka u postupcima. 

johan
    04. Veljača 2019. 11:11

Grizli

Johan ti si stvarno brzo dosla u ivf. A nalazi su vam svi uredni ili ne? Mislim koja vam je dijagnoza? kako to da niste isli prvo na inseminacije?koliko imate godina? Ajde nek bude onda to to pa da ti uspije od prve!
    Ja sam na kbc Rijeka u postupcima.

Sve je ok jednostavno se nije ulovilo... Svi nalazi uredni ,nisam isla na inseminaciju nego se dog s dokt. Da idemo na prirodni ivf znaci bez hormonskih inekcija,nemamo dijagnoze 😁 veli dokt da nekuzi zakaj,ja 30 suprug 31,i postugak je u vuk vrhovec u zg

Grizli
    04. Veljača 2019. 11:13

Cudno da vam nisu jos kakve pretrage dali da odradite, ovo mi se nekako cini malo toga odradjenoga. Al kako god nek ti je sa srecom i da uspije! 

4 sreća
    04. Veljača 2019. 11:21

Grizli

Nova sreca koji ti je to dan ono? Meni je 4 dana nakon aspiracije jos znalo biti sitnih ugrusaka, al ja sam dosta krvarila na aspiraciji.
    Colt, HarryPotter i Johan meni je najgore kad mi u periodu cekanja neko kaze da zaboravim na to! Ajme meni… Cekanje ubija, al nemojte curke inat stav da cekate mengu, vi cekate pozitivnu betu, a menga ako dodje to je nuzno zlo! Ja ni u jednom postupku nisam cekala mengu nego betu! Iako sam svaki put nekoliko dana prije nego je dosla menga imala predosjecaj da nije uspjelo bez obzira dal sam imala sve moguce simptome ili niti jedan. Meni svaki postupak drukciji simptomi bili.

Draga grizli meni ti je u četvrtak bila aspiracija a u subotu transver znaci drugi dan od transvrera a 4 od aspiracije.ma biće se nisam skroz bila ocistila.evo sad sam zvala embriologicu i rekla mi je da su mi ostale stanice prisle iz morule u blastocide al da joj bas nisu bajne u srijedu ću znati oćeli biti smrzlića.to mi je prvi put da ću možda imati ih za u buduće uh nemogu vam opisat kako se sretno osjećam mada može biti da se prestanu razvijati al ovo mi je veliki plus.počeli su na početku biti lini al se kreću dobro za sada.izvinite na dugom postu al sam morala sa vama to podjeliti

4 sreća
    04. Veljača 2019. 11:26

Nikitta

Hvala draga.i tebi sretno isto

4 sreća
    04. Veljača 2019. 11:37

Grizli

Colt ja ti nakon svake primjene progesterona morala piskiti uzasno puno. Bez obzira dal pila puno ili ne. I u trudnoci i kad nje nije bilo. To ti je normalno. A iskreno ti zelim da je to zbog male mrvice!
    Johan kod nas jos ne znaju pravi uzork, odnosno sve sto nam od nalaza ne valja moze u nekoj xyz ludoj kombinaciji izazivat spontane. Muz ima spore spermije, a ja imam vrlo slabu trombofiliju, blago snizen DHEA-S i vitamin D bio snizen, a po AMH je snizena plodnost. Opcenito imam malo antralaca, al kvaliteta js je uvijek dobra. Odradili hrpu pretraga sve super, sad jos preostaje ta histero i onda probat ako je ok endo ici na FET i vidit dal ce uspjet tako. Sto si sve od nalaza radila? Nisam bas pratila par dana detaljno forum jer sam na poslovnom putu pa nemam bas vremena puno. Isli ste odmah na ivf?

Draga grizli jesil ti u ijednoj trudnoći koristila heparin ili fragmin ili cleksan.za tu blagu mutaciju trombofilije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.