Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Veljača 2019. 12:55

Nova sreca bravo! I jedva cekam da javis betu! 
    Perla super rezultat. Znaci elonva je napravila posao kako treba! Sretno i da se sad lijepo oplode! 

• Magica
    02. Veljača 2019. 13:53

Dan zenskice. Pratim vas privremeno kad stignem. Imam jedno pitanje?
    Danas mi je 24dc. Pijem duphaston danas mi je13 dan. Dr. Mi dao 14 dana sa pijem. Danas me ljevi doljni dio trbuha tako jako boli da neznam staje to.inace nemam neke bolove kad trebam dobit M. Ovako jako nikad me nije bolilo. Jel neko ima ideju sta bi to moglo bit. Za 4 dana bi trebala dobit M. Ili bolje rec ne dobit. Grudni me izmedu znaju malo zapeckat.

• nemasekirancije
    02. Veljača 2019. 13:55

Nikitta

MojeSve imaš pravo, definitivno ovako laički smatram da se radi o inzulinskoj rezinstenciji. Baš mi je žao da se to dogodilo, ali srećom sad si to otkrila, pa ćeš s odgovarajućom terapijom u idući postupak. Ja nisam nikad radila taj test, a nedavno kad sam imala napad endometrioze, hitna je došla u 6h ujutro, dakle zadnji put sam jela u 21h, i kad su mi vadili glukozu ispala je 6,5 ili tak nešto. Onda sam htjela malo kopat po tome kad sam shvatila da je to visoko za bit na tašte, ali neurologinja kod koje sam išla na akupunkturu me razuvjerila rekavši mi da kad sam bila u takvoj boli, da onda tijelo šalje glukozu u krv da izdrži stres. Tako da dalje nisam kopala.
    Nemasekirancije pa nemrem vjerovat!! Ili ti je dr. onda krivo mjerila ili ovaj sad. Oprosti, kod kojeg dr. si ti, i gdje? I šta sada sa štopericom? Prestrašno. Zato ne volim kad nas ne prati isključivo 1 doktor. Btw. Čula sam da se folikuli znaju smanjiti, ali to kad su cure bile u stim.

Ili je pukla pa nije vidio tekucinu. Nekak mislim da moja nije fulala jer je 2 dana raslo. Ja sam na VVu kod dr J inace. Al je bolesna i gledao me drugi dr. Neznam kaj da mislim...lh mi je danas pozitivna, zao mi je kaj nisam bazalni mjerila. Al nema smisla sad razbijat glavu...u pon cemo niti pametniji dal ove 3 kaj rastu ili ne. Pokrit cemo za vikend pa sta bude. A nis...nema jos stoperice. U pon opet uzv.

• perla
    02. Veljača 2019. 13:59

Hvala cure na podršci.Stvarno je puno lakše u anesteziji , ovaj dio kasnije mislim. U utorak ćemo vidjeti dalje..Nadam se transferu 😀. Bila mi je profesorica na punkciji, tako da sam i nju uspjela upoznati.I da Grizli mislim da je simulacija pogodjena, s obzirom na moju dob rezultat je sasvim o. k. 

02. Veljača 2019. 13:59

Nikitta

MojeSve  Onda sam htjela malo kopat po tome kad sam shvatila da je to visoko za bit na tašte, ali neurologinja kod koje sam išla na akupunkturu me razuvjerila rekavši mi da kad sam bila u takvoj boli, da onda tijelo šalje glukozu u krv da izdrži stres. Tako da dalje nisam kopala.

Kopaj! Evo ja radila u Petrovoj, isti dan gotovo. Ali i da se privatno otide stvarno nije skupa pretraga, a razjasni ti neke stvari. Mozda se varam, ali i ti si pisala o dobitku tezine u postupku, tako da ako je meni preporuceno, stvarno nije na odmet. Po raznim forumima su pisali cak i o utjecaju na endometriozu(nije znanstveno dokazano).

4 sreća
    02. Veljača 2019. 14:04

Norules

Nova sreca

Drage moje transver je gotov i vraćene su dvije jedna trostanična a druga dvostanična,embriologica mi govori da je ona zadovoljna jer su izisli iz diobe ili tako nesto

Sretno dalje u iscekivanju i neka bude veliki plus,oce bit smrzlica il?tamo nemaju praksu vracanja blastica il ovisi o broju oplodenih?

Imaju praksu ako ih ima vise i ti zahtjevas.al praksa im. Je vraćati 2 ili 3 dan.a ostala su tri jos pa ce mo vidjeti kako ce se razvijati stanje

Vaki
    02. Veljača 2019. 14:08

Možda sad filozofiram, ali kaj se ne udebljamo sve kad smo u postupku!? Ja uvijek dobijem 2 kg, ali sve ode s idućom mjesečnicom. O.k., MojeSve je dobila 6 kg pa je to ipak malo drugačije. Možda sam u zabludi. Bila sam uvjerena da je to normalno.
    Nemasekirancije - mene su isto gledali različiti doktori, ali su uvijek mjerenja bila blizu...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• nemasekirancije
    02. Veljača 2019. 14:36

A da..do sad je bilo tako. Sumnjam da je fulao je mi je pokazivao. Neznam ne kuzim kaj se desilo. Mislim da cemo u pon bit pametniji. Ima koja cura sa iskustvom oko toga? 

• perla
    02. Veljača 2019. 14:44

Ja se uopće ne u debljam u stimulaciji. Inače nemam problema sa kilama, kad sam gladna jedem, kad nisam ne jedem. Nastojim samo da jedem zdravo i kvalitetno i to je to.

• Magica
    02. Veljača 2019. 14:47

Hvala na odgovoru. Znaci to je sve normalno. Pila sam i prije duphaston ali nikad bas take bolove. A valjda onda M. Stize usas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.