Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    19. Siječanj 2019. 15:13

Svim curama koje su u postupku ili cekaju zelim punooo srece i strpljenja.
    Grizli, Black rezultati su vam mrak, mozete s razlogom biti optimisticne 😘😘
    Meni je danas 9dnt, uzasavam se testa, a betu vadim u sri ili pet...cijeli tjedan sam isla radit samo da manje mislim na to i mislim da je pomoglo, ali sad ce me vikend dotuci. Uhvate me neki kao menstrualni bolovi zadnjih dana, a temp mi uglavnom 37,0-37,2°C...utrici valjda....

Grizli
    19. Siječanj 2019. 15:34

Nina drzim fige da to iscekivanje bude sto lakse i da bude beta velika! Meni recimo taj progesteron je drzao temp. povišenu jos 5 dana nakon prestanka uzimanja, al nadam se da kod tebe nije samo pd toga 😉.
    E da to da vas pitam jel zna koja sto znaci ocjena embrija sa A1 ili B1. Vidila danas kod nekih je pisalo jendo kod nekih drugo slovo ne vezano dal su 5 ili 6 stanicni bili. Pretpostavljam da ovi sa A imaji vecu sansu?! 

Vaki
    19. Siječanj 2019. 16:03

Grizli - ove s oznakom A su nešto bolje pa njih vraćaju prve.
    Nina- navijam za test!
    Nemasekirancije- nadam se da će probitici pomoći.
    Ostale curke - sretno!

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    19. Siječanj 2019. 17:09

Što se tiće vraćanja embrija, različita su mišljenja, no ja bih kao Nikitta vratila onu lošiju 3.dan. 😁 Možda iz sentimentalnih razloga... 

🤞❤️🙏

sany86
    19. Siječanj 2019. 17:46

Pozdrav svim borilicama,evo da se i ja pridružim-danas mi je 7.dan nakon transfera trodnevnih embriona-prvih par dana sam imala zatvor i blaži oblik hiperstimulacije, pa se nadam da mi to neće utjecati na ishod svega. Je li se još neko susreo s tim?

Grizli
    19. Siječanj 2019. 18:06

Ja moram od danas pocet sa crinone... Pa samo mali podsjetnik ako moze jel se nakon njega mora lezati neko vrijeme? 

• nemasekirancije
    19. Siječanj 2019. 18:17

Grizli..odlican je taj rezultat i meni se cini da si dobro odlucila. Ja uopce iskreno ne kuzim razliki vracanja 3ci ili 5ti dan. Al napravis kako oni savjetuju i to je to. 
    Black odlicno draga :)! Drzi se ;)!
    Nikita, vaki..uzela sam probiotike vaginalno i oralno pa cemo vidjeti kako ce to ici. Bas me vole te gljive zadnje vrijeme :)! Mislim da stres nosi svoje lol

Grizli
    19. Siječanj 2019. 18:34

Nemasekirancije kazu kao da blastice imaju vecu sansu za uspjeh cak do 60%, za razliku od 3-dnevnog. Al mora se uzet u obzir da se selekcija dogadja izmedju 3. I 5. dana i normalno da je statistika u korist 5.dnevnih kad ih je manje i kad su to oni koji su prezivili prvu fazu geneze. Kako god moje misljenje je da nije moguce ako embrij je los 3.dan i da se vrati da je veca sansa za uspjesnu trudnocu nego da taj isti se vraca 5dan. U prvih 48h embrij se polako dijeli, a onda recimo to sportski daje gas ako je ispravan. Uglavnom slusam intuiciju pa kako bilo.

Grizli
    19. Siječanj 2019. 18:35

A sto se gljivica tice trebala bi izbjegavat secer, dobro je piti vit C i probiotike a nazalost sve ostalo mislim da je suprotnosti sa stimulacijama

Vaki
    19. Siječanj 2019. 18:43

Grizli - ja sam ležala, a sad treba li se baš... nisam sigurna. Uvijek sam se probudila ranije, ne namjerno, pa sam ga onda stavila i nastavila ležati. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani