Cure pomagajte mi. Evo izgleda da cu ranije dobiti pocelo mi samo kada se obrišem ici al sa prljavo smeđom bojom nekom izvinite na izrazu.dal da to kontam kao početak ili tek kad ocepi ici.inace uvjek dobjem navece.pa sam znala kako kontati a ovako sam sva zbunjena radi inekcija da znam kada da pocmem
Ja sam imala cono malo na papiru kad se obrisem, al mi je bas procurilo iza 16 h. Pa sam racunala da mi je sutra prvi dan, jel su mi bas naglasili da mora kao da procuri.
Hvala draga.meni su rekli ako dobjem do 5 da to kontam kao 1 dan.al kao sto sam vec napisala bila vecinom navece mi pođe nikad ovako nebude samo na papiru
Meni je do 16h 1 dan a iza 16h sutra prvi. Tako sam sam onda racunala sutra 1 dan
A stimulacija mi je isla od 2 dana. Ne brini, racunaj onda ako procuris bas iza 17 h, da ti je sutra 1 dan. I gotovo ☺️
Oki hvali draga😊
Nova sreca meni su rekli da mora krenut svijeza krv ili bas da curim ili da vidim na wc papiru al kora biti crvena krv, ne smedje. Sretno!
Nikita da i ja sam citala da za produzavanje implantacijskog prozora je bolje jednog 3.dan, a jedno 5.dan. Al meni bas ne preporucaju vracanje 2 embrija ako nisu 100% skolska kako bi oni rekli iz nekoliko razloga.prvo mama je nosila blizance i izgubila ih u 6mj trudnoce, a i starije generacije u obitelji su imale vrlo neuspjesne blizanacke trudnoce, drugo moji spontani, a trece sto su mi naveli je da ako bi na kraju isli na blizance da bi morali biti idealno razvijeni jer ovako mogu riskirat. Prosli put da sam imala 2 8-stanicna 3.dan bili bi isli na to da oba vratimo, al posto jedna je bio vec 9-stanicni na kraju ispalo da kasnije se nastavio duplat neparnim brojem dok kao morula nije prestao i odumro. Rekla je biologica da je on u trbuhu se i mogao nastaviti razvijat i da se mogla dogoditi situacija da se oba implantiraju a onda taj nepravilan da ugrozi pravilnog, e to nisam htjela. Zato sam nekako ovaj put bila vise sklona tome da idemo do blastica pa vidit koliko ce ih preziviti i ako ih bude vise taj dan kako srce i razum budu u dogovoru odluciti se dal vratiti 2 ili ne. Inace radje ako imam manje blastica vracat 1 po 1. Znam rizik je odmrzavanje, al vjerujem u pozitivan ishod pa ne zelim puno se prepustiti emocijama i odluke donositi na brzinu jer jako zelim da uspije nego staloziti misli i nadam se donjet dobru odluku. S obzirom da jako dobro razumijem se u embriogenezu dat cemo im sansj za uspjeh. To sto su jutros u 7 kad ih je biologica gledala bili 5 i 6 stanicni mozda su vec dok sam ja bila kod dr presli u 8 stanicne. Jedino sto sam zaboravila pitata dal je radjen icsi, pretpostavljam da je, al to je isto bitan podatak nije isto ako ubace spermij i odmah krene oplodnja ili spermij sam odabire stanicu. Puno je tu faktora koji su na nasoj strani, al i protiv nas. Ja se zbilja nadam da cu u ponedjeljak imat et koji ce biti uspjesan pa makar od svega ostala jedna jedina blastula.
Svim curama koje su u postupku ili cekaju zelim punooo srece i strpljenja.
Grizli, Black rezultati su vam mrak, mozete s razlogom biti optimisticne 😘😘
Meni je danas 9dnt, uzasavam se testa, a betu vadim u sri ili pet...cijeli tjedan sam isla radit samo da manje mislim na to i mislim da je pomoglo, ali sad ce me vikend dotuci. Uhvate me neki kao menstrualni bolovi zadnjih dana, a temp mi uglavnom 37,0-37,2°C...utrici valjda....
Nina drzim fige da to iscekivanje bude sto lakse i da bude beta velika! Meni recimo taj progesteron je drzao temp. povišenu jos 5 dana nakon prestanka uzimanja, al nadam se da kod tebe nije samo pd toga 😉.
E da to da vas pitam jel zna koja sto znaci ocjena embrija sa A1 ili B1. Vidila danas kod nekih je pisalo jendo kod nekih drugo slovo ne vezano dal su 5 ili 6 stanicni bili. Pretpostavljam da ovi sa A imaji vecu sansu?!
Grizli - ove s oznakom A su nešto bolje pa njih vraćaju prve.
Nina- navijam za test!
Nemasekirancije- nadam se da će probitici pomoći.
Ostale curke - sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Što se tiće vraćanja embrija, različita su mišljenja, no ja bih kao Nikitta vratila onu lošiju 3.dan. 😁 Možda iz sentimentalnih razloga...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svim borilicama,evo da se i ja pridružim-danas mi je 7.dan nakon transfera trodnevnih embriona-prvih par dana sam imala zatvor i blaži oblik hiperstimulacije, pa se nadam da mi to neće utjecati na ishod svega. Je li se još neko susreo s tim?
Ja moram od danas pocet sa crinone... Pa samo mali podsjetnik ako moze jel se nakon njega mora lezati neko vrijeme?
Grizli..odlican je taj rezultat i meni se cini da si dobro odlucila. Ja uopce iskreno ne kuzim razliki vracanja 3ci ili 5ti dan. Al napravis kako oni savjetuju i to je to.
Black odlicno draga :)! Drzi se ;)!
Nikita, vaki..uzela sam probiotike vaginalno i oralno pa cemo vidjeti kako ce to ici. Bas me vole te gljive zadnje vrijeme :)! Mislim da stres nosi svoje lol
Nemasekirancije kazu kao da blastice imaju vecu sansu za uspjeh cak do 60%, za razliku od 3-dnevnog. Al mora se uzet u obzir da se selekcija dogadja izmedju 3. I 5. dana i normalno da je statistika u korist 5.dnevnih kad ih je manje i kad su to oni koji su prezivili prvu fazu geneze. Kako god moje misljenje je da nije moguce ako embrij je los 3.dan i da se vrati da je veca sansa za uspjesnu trudnocu nego da taj isti se vraca 5dan. U prvih 48h embrij se polako dijeli, a onda recimo to sportski daje gas ako je ispravan. Uglavnom slusam intuiciju pa kako bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji