Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    19. Siječanj 2019. 21:56

Vaki

Ne vjerujem da će te slati na inseminaciju uz endometriozu. Ne znam, možda griješim. Zašto više ne uzimaš terapiju za štitnjaču, to se inaće može koristiti i u trudnoći?! Sretno, draga!

Uzimam terapiju za stitnjacu i ok su mi hormoni stitnjace. Vadila sam spolne hormone i oni su mi isto uredni. Hvala.. :)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Lemon
    19. Siječanj 2019. 22:27

Meni su u Belgiji isto rekli da vraćaju peti dan jer su tako bolje šanse za uspjeh 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Hrabrica
    20. Siječanj 2019. 09:01

maja555

Pozz, vec sam se javila na forum i nap kako imam endometriozu i na terapiji sam za stitnjacu.
    2 mjeseca sam bila letrozolu, 2 folikula, narasli 17 i 19 mm, ali do oplodnje nije doslo. Evo treci mjesec sam preskocila letrotol i u dobila stavari 2 puta, znaci nakon 15 dana od proslog ciklusa. Inace, muzu je spermiogram ok, ja sam skinkla polip i napravila propuhivanje jajnika.
    Sad me zanima sljedece, mislite li da ima smisla ici na inseminaciju mozda??

Ili da odmah idemo na IVF?

Draga ja ti isto imam endometriozu i dvije inseminacije iza sebe, jednu neuspjelu i jednu prije par dana i sad cekamo betu  (doduse ta druga je bila neplanirana i prebacili su me na to jer su mi folikuli popucali prije punkcije pa da bar na taj nacin iskoristim ciklus) .. Opcenito moja doktorica ne vidi razlog zasto i tako nebi probali kad su svi drugi nalazi ok a i muzev spermiogram je uredan pa vjeruje u uspjeh. Za razliku od nje ja nisam takav optimist i vjerujem da je ivf daleko kvalitetniji i konkretniji korak do bebice..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

sany86
    20. Siječanj 2019. 09:20

Jutro svima. Meni je danas 8.mi dan od transfera,nemam bas nikakvih simptoma. Je li jos nekome tako bilo ? Vratili du mi 2 trodnevna embrija

Grizli
    20. Siječanj 2019. 09:30

Jutro cuke! Lemon kad idete u Belgiju? Koliko znam kad za psg je obavezno 5.dnevni jer tek 4.dan mogu raditi selekcije! Nek je sretno i uspješno pa da nam rodis male nizozemce! 😉
    Hrabrica kako si ti?
    Sany mislim da je imanje nemanje simptoma vrlo individualno. Mene uvijek puca 230 razlicitih simptoma al od progesterona. 

• nemasekirancije
    20. Siječanj 2019. 09:48

Swift, naravno da sam odmah i googlala :)! 
    Sany po meni se uopce ne treba obazirati na imanje ili neimanje simptoma. Drzim ti fige za pozitivnu betu uskoro :)!
    Maja sve to ovisi od dr do dr. Najbolje je vidjeti u razg s njim koja je najbolja opcija za vas. I prema njehovom savjetu ces odluciti.

• BackInBlack
    20. Siječanj 2019. 10:34

Cure, situacija je takva da se oplodila samo 1js. Ako s njom bude sve ok, transfer bi trebao biti u utorak. Bas sam zalosna sto ih nema vise, ali eto ne mogu na to utjecati. Sada se samo nadam da i ta jedna izdrzi do utorka, sutra moram opet zvati da vidim stanje.

38+6

Nasty
    20. Siječanj 2019. 11:02

Black jedna ali vrijedna.. Ne žalosti se, nekad je dovoljna samo ta jedna. Držim fige.

Grizli
    20. Siječanj 2019. 11:33

BackInBlack a bas mi je krivo da od 7js samo 1 se oplodila! Al sad drzimo fige toj jednoj da bude to onaj the embric! Kako se osjecas nakon punkcije? Nadam se da te ne boli jako.

sany86
    20. Siječanj 2019. 11:34

BackInBlack

Cure, situacija je takva da se oplodila samo 1js. Ako s njom bude sve ok, transfer bi trebao biti u utorak. Bas sam zalosna sto ih nema vise, ali eto ne mogu na to utjecati. Sada se samo nadam da i ta jedna izdrzi do utorka, sutra moram opet zvati da vidim stanje.

BackInBlack

Jedna ali vrijednabice to ako Bogda jedna mala bebica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.