Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    19. Siječanj 2019. 12:29

Hvala cure na podrsci 😘
    Grizli, super sto ih imas toliko, mislim da nisi pogrijesila, sigurno ce barem jedan doci do blastice. 

38+6

Nasty
    19. Siječanj 2019. 12:38

Grizli, BlackInBlack i druge cure sretno!!! Pratim vaša iskustva.. Šaljem pozitivne vibracije za dobitne kombinacije💗🍀

HarryPotter
    19. Siječanj 2019. 13:00

Grizli mislim na tebe i sve vas, cuvam fige i bude dobro. Moramo misliti pozitivno, i gotovo.
    Ja sam sutra na poslu, pa cu se nekako bosti po wc'u, valjda ne budem smotana s ovim Cetraidom, rekla mi je sestra, kao da pece malo da se ne iznenadim.. Pa cu u pon. Kod dr.opce, da mi otvara bolovanje, neka pise sta god zeli, moze i psihozu 😂

url=https://lilypie.com]

Nasty
    19. Siječanj 2019. 13:12

I ja sam se uhvatila kako se opterećujem s bolovanjem i šiframa a još nisam ni krenula u postupak, ma nije vrijedno uopće.. Idi na bolovanje kad vidiš da moraš i bog. Snaći će se i bez nas.. Sretno! 

• Malenaa88
    19. Siječanj 2019. 13:24

Grizli Black Harry sretno i ima to da bude sve dobro i veeeelikeee fige drzim 

4 sreća
    19. Siječanj 2019. 14:18

Cure pomagajte mi. Evo izgleda da cu ranije dobiti pocelo mi samo kada se obrišem ici al sa prljavo smeđom bojom nekom izvinite na izrazu.dal da to kontam kao početak ili tek kad ocepi ici.inace uvjek dobjem navece.pa sam znala kako kontati a ovako sam sva zbunjena radi inekcija da znam kada da pocmem

HarryPotter
    19. Siječanj 2019. 14:22

Nova sreca

Cure pomagajte mi. Evo izgleda da cu ranije dobiti pocelo mi samo kada se obrišem ici al sa prljavo smeđom bojom nekom izvinite na izrazu.dal da to kontam kao početak ili tek kad ocepi ici.inace uvjek dobjem navece.pa sam znala kako kontati a ovako sam sva zbunjena radi inekcija da znam kada da pocmem

Ja sam imala cono malo na papiru kad se obrisem, al mi je bas procurilo iza 16 h. Pa sam racunala da mi je sutra prvi dan, jel su mi bas naglasili da mora kao da procuri. 

4 sreća
    19. Siječanj 2019. 14:22

Nova sreca

Nadam se da ce te mo moći pomoći.hvala

4 sreća
    19. Siječanj 2019. 14:33

HarryPotter

Nova sreca

Ja sam imala cono malo na papiru kad se obrisem, al mi je bas procurilo iza 16 h. Pa sam racunala da mi je sutra prvi dan, jel su mi bas naglasili da mora kao da procuri.

Hvala draga.meni su rekli ako dobjem do 5 da to kontam kao 1 dan.al kao sto sam vec napisala bila vecinom navece mi pođe nikad ovako nebude samo na papiru

HarryPotter
    19. Siječanj 2019. 14:45

Nova sreca

HarryPotter

Nova sreca

Hvala draga.meni su rekli ako dobjem do 5 da to kontam kao 1 dan.al kao sto sam vec napisala bila vecinom navece mi pođe nikad ovako nebude samo na papiru

Meni je do 16h 1 dan a iza 16h sutra prvi. Tako sam sam onda racunala sutra 1 dan
    A stimulacija mi je isla od 2 dana. Ne brini, racunaj onda ako procuris bas iza 17 h, da ti je sutra 1 dan. I gotovo ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.