BackInBlack mi se onda pratimo! Sretno... Ja isto cekam pa krecemo na 2.stimulirani. Drzim ti fige da uspije ovog puta
Sad ćemo sve u čekalice jedna za drugom. Ja bih trebala dobiti oko 23.1. i u postupak, naravno ako mi je sad TSH niži.😊
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Znaci bit ce nas u 1.mj! Ja ako dobijem prije nedjelje moda cu tek oko 31.1 u postupak ako dobijem u nedjelju ili kasnije onda cemo odmah u postupak od ponedjeljka. Sad samo mantram da ne dobijem jer sam sad na go do kraja mjeseca pa bi mi bilo lakse putovat.
BackInBlack mi se onda pratimo! Sretno… Ja isto cekam pa krecemo na 2.stimulirani. Drzim ti fige da uspije ovog puta
;-) Drzim i ja tebi fige ;-) I svima ostalima ;-)
38+6
Znaci bit ce nas u 1.mj! Ja ako dobijem prije nedjelje moda cu tek oko 31.1 u postupak ako dobijem u nedjelju ili kasnije onda cemo odmah u postupak od ponedjeljka. Sad samo mantram da ne dobijem jer sam sad na go do kraja mjeseca pa bi mi bilo lakse putovat.
Onsa drzimo fige da bude tako :)! Meni je danas skocila temp tako da je ocito bila O i racunam da cu oko 16.1 dobiti M :)
Drage moje koje ste na VV koja je procedura za fet? Dal se 3dc opet moraju raditi hormoni i hocu li moci na fet odma sad u prvom ciklusu posto je bila biokemijska ili moram cekati 2 3 ciklusa?
Ima nas dosta za u ovaj mjesec i nadam se dobitni mjesec svima nama
Hej zenske evo i mene.. zelim nam svima puno plusica i novih pobjeda ove godine.. da se svi maknemo sa ove teme.. a one koje se s vremenom pridruzuju da se ne zadrzavanu dugo...
Ja se u pon moram naruciti za hsg i moram po uputnicu za trombofiliju.. dali se za hsg dobije anestezija?
Iako nekako skroz u podsvesti se nadam da cu dobiti rodendanski pokloncic... s obzirom na poboljsan nalaz i na to da smo 100% pogodili O..
A onda opet bas smo se opustili za blagdane i poprilicno puno festali i pili... pa se bojim da ipak nista... M trebam dobiti 10og.. danas imam uzasno pojacan iscjedak.. tj svih ovih nekoliko dana (ali uvijek mi je tako).. jedino sto imam cudnu bol.. nekakvo pikanje i toplina dolje.. kao pred M ali drugacije malo.. a onda opet toliko smo simptoma sve mi tu prosle i mislile e to je sad to.. to je nesto novo i na kraju nista.. tako da budemo vidjeli..
Zao mi je ta sve negativne beze i minuse..
Doris drzi se.. ne znam sto je gore vidjet plus pa beta koma ili da nista odma ne bude ako nije sudeno...
Cestitke svima na pozitivnim betama i na predivnim srcekima koja kucaju 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji