Hrabrice-ako ti ne ubace pikice onda će to biti prirodnjak. Tako ti računaju ako su samo Klomifeni i štoperica, a ako ti kasnije ubace nekoliko injekcija Puregona ili Menopura i slično onda ti to računaju kao stimulaciju.
Vaki ženo hvala ti :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure danas mi je treći dan menge i uspjela sam doći do svoje doktorice koja mi je dala uputu da odmah danas krenem sa klomifenima 2 tablete dnevno pet dana i da se vidimo idući tjedan. Mene zanima jel koja imala ivf samo sa klomifenima ili mogu očekivati i pikice? Kakav bi to bio protokol onda? Inače bi doktoricu sve ispitala ali bilo je brzinski preko telefona i dobro da ćemo uopće i uspjeti ivf ovaj mjesec kad je menga uranila 5 dana tak da je ovo tako na brzaka..
E da, klomifene sam uzimala već kod inseminacije ali tad je bilo 5 dana po jedna tableta i imala sam tri veća folikula i dva manja pa me baš zanima što će onda ispasti od ove doze
Nemam pojma al sigurno ce cure znati :)! A gdje ono ides na mpo? Ajde drzim fige da to bude bas dobitna doza hehe
joj nadam se :D u inseminaciju nisam polagala neke nade ali u ovo se bome nadam.. :D Mi smo na VV :D
Onda se zajedno druzimo :)!
Hrabrive- ovo ti je prvi IVF pa ćete sigurno probati s prirodnjakom, da se ne pikaš ako nema potrebe. Sretno!
Vidim da nas se skupilo, bit će to pravi baby boom!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure danas mi je treći dan menge i uspjela sam doći do svoje doktorice koja mi je dala uputu da odmah danas krenem sa klomifenima 2 tablete dnevno pet dana i da se vidimo idući tjedan. Mene zanima jel koja imala ivf samo sa klomifenima ili mogu očekivati i pikice? Kakav bi to bio protokol onda? Inače bi doktoricu sve ispitala ali bilo je brzinski preko telefona i dobro da ćemo uopće i uspjeti ivf ovaj mjesec kad je menga uranila 5 dana tak da je ovo tako na brzaka..
E da, klomifene sam uzimala već kod inseminacije ali tad je bilo 5 dana po jedna tableta i imala sam tri veća folikula i dva manja pa me baš zanima što će onda ispasti od ove doze
Nemam pojma al sigurno ce cure znati :)! A gdje ono ides na mpo? Ajde drzim fige da to bude bas dobitna doza hehe
joj nadam se :D u inseminaciju nisam polagala neke nade ali u ovo se bome nadam.. :D Mi smo na VV :D
Btw zenska je fakat zakon. Kaj si ju uspijela kontaktirati na GO? Btw cula sam da je ok sto se tice kontakta na mob i sl
Mene ivf ceka za kraj drugog mjeseca...
Sretno svimaa i dau novoj godini bude puno plusicaaaa ➕➕➕ ☺️☺️☺️
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Kiki mene isto ☺️
Ja nekako imam osjećaj da cemo ovdje imati pravi baby boom🎉🎉🎉🎉
Btw zenska je fakat zakon. Kaj si ju uspijela kontaktirati na GO? Btw cula sam da je ok sto se tice kontakta na mob i sl
Ma zena je vrh 👌👌 Ona je uvijek dostupna sto god treba, zeli objasnit i ono sto je meni najbolje kod nje nema celofana tj kak je tak i veli da se pripremis.. Ne odugovlaci i bas imam povjerenje u nju.. Kad ti moras gore? Ja iduci petak 😁😁😁
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrive- ovo ti je prvi IVF pa ćete sigurno probati s prirodnjakom, da se ne pikaš ako nema potrebe. Sretno!
Vidim da nas se skupilo, bit će to pravi baby boom!
Tnx 😁 vjerojatno zvuci bedasto sto se veselim prirodnjaku s drugim stupnjem endometrioze ali tu su nam valjda vece sanse nego u inseminaciji.. Bar se nadam 🙏🤞
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Nika, mi smo kod Škvorca 14., možda se i sretnemo 😁 isto se nadam da ćemo brzo u postupak, papire sve imamo, moram još tsh čekirati.
Aliiiii, mi smo ovaj ciklus isprobali onaj sperm meets egg nakon ture profertila, i sva sam si čudna 😂 sutra (ne)očekivane M pa ćemo vidjeti 😁 nadam se da ne zabrijavam opet.
Sretno svimaaaa 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ma zena je vrh 👌👌 Ona je uvijek dostupna sto god treba, zeli objasnit i ono sto je meni najbolje kod nje nema celofana tj kak je tak i veli da se pripremis.. Ne odugovlaci i bas imam povjerenje u nju.. Kad ti moras gore? Ja iduci petak 😁😁😁
Ma mrak je zena. Ja sam onaj tam tjedan (za 2 tj) negdje krajem kad bude 3dc :)! Mozda se i vidimo!!! Neka samo budi pozitivna biti ce to super :)!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji