DorisOs žao mi je, samo hrabro dalje, smrzlića imate i ponekad je stvarno veća šansa sa fetom jer tijelo nije pod stimulacijom.
Evo da i ja napišem kako nam je bilo u Belgiji na konzultacijama. Predivni doktori i dobra organizacija. Odmah smo dobili dojam da su stručni i da smo dobro odlučili. Obavili smo razg. sa genetičarom i doktorom koji će raditi cijeli proces i dali krv i sada čekamo da oni naprave PGD test da na osnovu njega mogu testirati embrije. To sada traje 2-3 mj. Ako dobijemo zdrav embrij velika je vjerojatnost da se primi, ali su nam male šanse dobiti iz prve zdrave embrije. Vracanje ce biti u sljedećem ciklusu jer kažu tako je veći uspjeh. E sad rekao je doktor da mi daje veliku dozu lijekova baš zbog toga što nam je cilj dobiti što više stanica za analizu. Baš se ne razumijem u lijekove pa ako može komentar:
Gonal F 450 IU/0,75 ml 1 kutija
Gonal F 900 IU/1,5 ml 3 kutije
Decapeptyl 0,1 mg 2 inekcije
Cetroide 7 inekc. x 0,25 mg 1 kutija
Gonal od 2.dana, Cetroide od 7.dana
Osim uzv koji ću raditi u prvom dijelu ciklusa kod nas i slati njima sliku i podatke, moram i hormone na 2. i 9. dan vaditi i u roku 1 dana im poslati nalaz. Postoji li mogućnost u Zg u nekoj bolnici da mi odmah budu gotovi nalazi hormona?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Doris- baš mi je žao. Ja sam ti imala isto biokemijsku u 9.mjesecu. Na VV sam kao i ti... Možeš u FET kad budeš spremna. E, sad oni imaju dvije varijante FET-a. Nekad dobiješ tablete za zadebljanje endometrija + decapeptyl, a nekad samo štopericu. Ovisi o vašem dogovoru. Sretno, mila!
Lemon- meni su na VV isti dan gotovi nalazi hormona. Sretno! 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
DorisOs zao mi je... no smrzlici te čekaju i mozda su bas oni dobitni 🤗
Idemo cure u Novu godinu pune optimizma 👏🏼💓🎉 2019. je nasa!!!
Drage zene od srca vam zelim sretnu Novu godinu i da ova 2019 bude nasa godina puna pluseva i urednih trudnoca.
Cure sretna vam Nova Godina. Meni nazalost počela tužno.
Jutros 12dpt test negativan i prilikom brisanja pojavile se dvije kapi krvi. Poslije toga ništa vise. Ujutro vadim betu ali već znam rezultat. Smrzlića nemamo i jako sam tužna 😔
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure moje drage, zelim vam sretnu Novu Godinu!!! 😘❤
Ja sam prekosutra na prvom uzv, molim Boga da bude sve u redu. Sto se tice simptoma, kao da i nisam trudna, tu i tamo me malo zicne dole i to je to i malo malo me bole cice...
Cure sretna vam Nova Godina. Meni nazalost počela tužno.
Jutros 12dpt test negativan i prilikom brisanja pojavile se dvije kapi krvi. Poslije toga ništa vise. Ujutro vadim betu ali već znam rezultat. Smrzlića nemamo i jako sam tužna 😔
Zao mi je 😕
Drage zenice sretna vam nova godina..zelim vam sve sve najbolje i puno uspjeha u 2019. I zelim nam svima da u 2019.uspijemo dobit svoje bebice💕💕💕💕💝💝💝
Lilypie, baš mi je žao. Neka nam svima bude uspješnija i sretnija 2019. godina.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Djevojke, sretna Nova svima.... naravno, da nam bude puna plusica, visokih beta, skolskih trudnoca i malih smotuljaka ❤❤❤❤
DorisOs i Lilypie zao mi je jakooo cure, znam da je tesko i razocaravajuce..ali glavu gore i idemo dalje, svasta mi izdrzimo 😘😘
Ja sam ispakala svoju betu 0 i krecem u FET, danas mi 10 dc, pijem estrofem....i jucer bila na PRP metodi, to mi je prvi put, nadam se da ce pomoci 😏😏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji