Drage zenice sretna vam nova godina..zelim vam sve sve najbolje i puno uspjeha u 2019. I zelim nam svima da u 2019.uspijemo dobit svoje bebice💕💕💕💕💝💝💝
Lilypie, baš mi je žao. Neka nam svima bude uspješnija i sretnija 2019. godina.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Djevojke, sretna Nova svima.... naravno, da nam bude puna plusica, visokih beta, skolskih trudnoca i malih smotuljaka ❤❤❤❤
DorisOs i Lilypie zao mi je jakooo cure, znam da je tesko i razocaravajuce..ali glavu gore i idemo dalje, svasta mi izdrzimo 😘😘
Ja sam ispakala svoju betu 0 i krecem u FET, danas mi 10 dc, pijem estrofem....i jucer bila na PRP metodi, to mi je prvi put, nadam se da ce pomoci 😏😏
Cure moje drage, zelim vam sretnu Novu Godinu!!! 😘❤
Ja sam prekosutra na prvom uzv, molim Boga da bude sve u redu. Sto se tice simptoma, kao da i nisam trudna, tu i tamo me malo zicne dole i to je to i malo malo me bole cice…
Sretno na uzv-u... 😘😘❤❤
Sretna Nova Godina cure moje! I da nam ova godina svima donese srecu najvecu koju si zelimo!
Eto mene nazad ovdje..malo odmarala :)! Prvo svim curkama s pozitivnim betama cestitam, a onima koje se joa trude kao i ja porucujem...2019 JE NASA :)! Ja krecem u 1 mj na prvi ivf. Na VVu sam. Iskreno se nadam da ga nece odgodit ili oni ili bilo sto samnom lol. Zadnji put imala inseminaciju u 9 mj a od onda stalno nesto. Sad bi trebala O kroz dan dva..tako da racunam kroz nekih 2 tj. Ima jos koja cura na VVi da ide? Vaki ti imas pregled kod endokrin negdje sredinom 1 mj jel?
Sretna i uspjesna 2019.godina,da nam se svima ostvari najveća zelja🎉🎈💖🤗
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Kad pocinju raditi gore na vv-u?trebala bih dobit ovih dana, ali ako krecu raditi od 7mog,onda mi ovaj mj.propada cekam onda2mj.jer sam trebala dobit u nedjelju a cice me bole za izludit, pa ju ocekujem svaki cas🤔
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Kad pocinju raditi gore na vv-u?trebala bih dobit ovih dana, ali ako krecu raditi od 7mog,onda mi ovaj mj.propada cekam onda2mj.jer sam trebala dobit u nedjelju a cice me bole za izludit, pa ju ocekujem svaki cas🤔
Od 7og krecu.
Sortiraj odgovore
Najstariji