Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    31. Prosinac 2018. 13:58

DorisOs žao mi je, samo hrabro dalje, smrzlića imate i ponekad je stvarno veća šansa sa fetom jer tijelo nije pod stimulacijom.

Evo da i ja napišem kako nam je bilo u Belgiji na konzultacijama. Predivni doktori i dobra organizacija. Odmah smo dobili dojam da su stručni i da smo dobro odlučili. Obavili smo razg. sa genetičarom i doktorom koji će raditi cijeli proces i dali krv i sada čekamo da oni naprave PGD test da na osnovu njega mogu testirati embrije. To sada traje 2-3 mj. Ako dobijemo zdrav embrij velika je vjerojatnost da se primi, ali su nam male šanse dobiti iz prve zdrave embrije. Vracanje ce biti u sljedećem ciklusu jer kažu tako je veći uspjeh. E sad rekao je doktor da mi daje veliku dozu lijekova baš zbog toga što nam je cilj dobiti što više stanica za analizu. Baš se ne razumijem u lijekove pa ako može komentar: 
    Gonal F 450 IU/0,75 ml 1 kutija
    Gonal F 900 IU/1,5 ml 3 kutije
    Decapeptyl 0,1 mg 2 inekcije
    Cetroide 7 inekc. x 0,25 mg 1 kutija
    Gonal od 2.dana, Cetroide od 7.dana

Osim uzv koji ću raditi u prvom dijelu ciklusa kod nas i slati njima sliku i podatke, moram i hormone na 2. i 9. dan vaditi i u roku 1 dana im poslati nalaz. Postoji li mogućnost u Zg u nekoj bolnici da mi odmah budu gotovi nalazi hormona?

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Vaki
    31. Prosinac 2018. 17:19

Doris- baš mi je žao. Ja sam ti imala isto biokemijsku u 9.mjesecu. Na VV sam kao i ti... Možeš u FET kad budeš spremna. E, sad oni imaju dvije varijante FET-a. Nekad dobiješ tablete za zadebljanje endometrija + decapeptyl, a nekad samo štopericu. Ovisi o vašem dogovoru. Sretno, mila! 
    Lemon- meni su na VV isti dan gotovi nalazi hormona. Sretno! 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Blacky89
    31. Prosinac 2018. 17:59

DorisOs zao mi je... no smrzlici te čekaju i mozda su bas oni dobitni 🤗
    Idemo cure u Novu godinu pune optimizma 👏🏼💓🎉 2019. je nasa!!!

• Malenaa88
    01. Siječanj 2019. 01:09

Drage zene od srca vam zelim sretnu Novu godinu i da ova 2019 bude nasa godina puna pluseva i urednih trudnoca. 

Lilypie
    01. Siječanj 2019. 11:38

Cure sretna vam Nova Godina. Meni nazalost počela tužno.
    Jutros 12dpt test negativan i prilikom brisanja pojavile se dvije kapi krvi. Poslije toga ništa vise. Ujutro vadim betu ali već znam rezultat. Smrzlića nemamo i jako sam tužna 😔

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Mtk39
    01. Siječanj 2019. 13:15

Cure moje drage, zelim vam sretnu Novu Godinu!!! 😘❤
    Ja sam prekosutra na prvom uzv, molim Boga da bude sve u redu. Sto se tice simptoma, kao da i nisam trudna, tu i tamo me malo zicne dole i to je to i malo malo me bole cice...

• Mtk39
    01. Siječanj 2019. 13:18

Lilypie

Cure sretna vam Nova Godina. Meni nazalost počela tužno.
    Jutros 12dpt test negativan i prilikom brisanja pojavile se dvije kapi krvi. Poslije toga ništa vise. Ujutro vadim betu ali već znam rezultat. Smrzlića nemamo i jako sam tužna 😔

Zao mi je 😕 

summer4
    01. Siječanj 2019. 15:46

Drage zenice sretna vam nova godina..zelim vam sve sve najbolje i puno uspjeha u 2019. I zelim nam svima da u 2019.uspijemo dobit svoje bebice💕💕💕💕💝💝💝

Vaki
    01. Siječanj 2019. 16:16

Lilypie, baš mi je žao. Neka nam svima bude uspješnija i sretnija 2019. godina.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• ninna1804
    01. Siječanj 2019. 19:14

Djevojke, sretna Nova svima.... naravno, da nam bude puna plusica, visokih beta, skolskih trudnoca i malih smotuljaka ❤❤❤❤
    DorisOs i Lilypie zao mi je jakooo cure,  znam da je tesko i razocaravajuce..ali glavu gore i idemo dalje, svasta mi izdrzimo 😘😘
    Ja sam ispakala svoju betu 0 i krecem u FET, danas mi 10 dc, pijem estrofem....i jucer bila na PRP metodi, to mi je prvi put, nadam se da ce pomoci 😏😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani