Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AAAARI
    28. Prosinac 2018. 19:30

Sad ne znam za odbacivanje ploda znam samo da se simptomi nakon trudnoce pogorsavaju maksimalno.

29. Prosinac 2018. 03:19

Oprostite sto upadam kao padobranac..
    No htjela bih se nadovezat na ovo hiper i odbacivanje ploda...
    Hiper ne uzrokuje nikakve probleme u maternici..vec s jajnicima..jer kako beta raste tako se i simptomi hipera pogorsavaju tj.jaj

29. Prosinac 2018. 03:23

nici se mogu dodatno povecati ili se moze u tezim.slucajevima nakupiti tekucina koja otezava disanje..mokrenje.....no tad se strogo odmara eventualno se bude u bolnici par dana i mora se strigo mirovati ako je hiper jaki..
    No on ne uzrokuje odbacivanje plida..jer plod je u maternici a jajnici mogu doci do torzije(uvrtanje jajnika) sto su rijetki slucajevi...

Grizli
    29. Prosinac 2018. 22:04

Perla u principu ako imas dosta vit D u tijelu onda ti elevit koji ima 500ui je sasvim dovoljno. Iako morala bis uzimat barem 2 mjeseca vece doze npr 3000 ui da bi se javila predoziranost. Ja sam sad dok cekam postupak i jos nalaz vit. D pocela uzimat taj sprej sa 3000 ui al planiram samo mjesec dana ukupno tj do prije postupka osim ako nalaz ne dodje da fali onda cu nastaviti. 

Vaki
    30. Prosinac 2018. 17:49

Tko vam je dao uputnicu za vađenje vitamina? Ginekolog po preporuci MPO doktora ili dr. opće prakse? Ili se to može u klinici gdje se ide u postupak? Ja sam to nekad vadila privatno, ali sad mi se više ne plaća.... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    30. Prosinac 2018. 18:09

Meni je to dala moja dr opce ja sam ju pitala dal moze mi dati uputnicu i rekla je da moze na dijagnizu habitualni pobacaji dat mi sto god trebsam. 

Vaki
    30. Prosinac 2018. 19:48

Meni govore da je bio samo jedan pa mi ne trebaju pretrage, a to što imam toliko ne uspjelih postupaka iza sebe očito nije važno... Tako su mi govorili i za TSH pa je ipak ispalo da je povišen. 

🤞❤️🙏

Vaki
    30. Prosinac 2018. 19:50

Neuspjeli 

🤞❤️🙏

• DorisOs
    31. Prosinac 2018. 10:03

Moja beta danas je 3 😢😢 Nakon toliko sreće od kad smo vidjeli plusić sad je tolika tuga 2 dana nisam mogla pričati 😢 zanima me za koliko smijem na fet? I sto je na VV sve potrebno za fet? I kolike su sanse da nam se ovo ponovi? 

31. Prosinac 2018. 10:48

DorisOs

Moja beta danas je 3 😢😢 Nakon toliko sreće od kad smo vidjeli plusić sad je tolika tuga 2 dana nisam mogla pričati 😢 zanima me za koliko smijem na fet? I sto je na VV sve potrebno za fet? I kolike su sanse da nam se ovo ponovi?

Stvarno mi je zao😔 😢😢 ❤️❤️
    Osovno ne znam nakon koliko mozes na fet jer nisam imala smrzlica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.