Ispravak.. 25 mikrograma
Pa da, čitam vas na forumu i baš mi se čini puno ta doza.. ma ja ću prepoloviti pa što bude
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine ne znam ja se u doze liječnika ne bi mijesala. Ja bi uzimala tu propisanu dozu jer smatram da onaj koji ti je to dao zna cemu tolika. Ipak je on/a endokrinolog. I tako nakon nekog vremena moras ponoviti nalaz. A sto se muzevog fsh tice on ako je povisen utjece na lucenje testosterona i koze uzrokovat musku neplodnost. Najbolje da se suprig javi svom lijecniku i trazi uputnicu za endokrinologa i urologa.
Sunshine- ja isto pijem pola tablete, a vikendom cijelu. Još nisam imala kontrolu pa ne znam kako djeluje...
Uskoro će mi proći godina dana od markera, to se ponavlja svake godine jednom? Već sam zaboravila...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Fsh je visok (18, a gornja granica), a testosteron malo nizak bih rekla. Išao je vaditi hormone na preporuku androloga, pa ćemo vidjeti što on kaže. A što se tiče moje štitnjače, na nalazu piše nuklearac, nije me doktor uopće pogledao u oči, prekidao me u pola rečenice..ma strašno. nije mi ni rekao koliko dozu je prepisao i zašto, nego kasnije vidim na nalazu. Kontrolu imam za 6 tj.
Vaki, i ja ću tako, baš sam puno čitala, i stvarno mislim da je 50 puno za tsh od 3.3. E za markere ne znam, još mi nitko nije ništa rekao. Joj umorna sam više od nalaza i tumačenja sama istih. Sve je**ni začarani krug
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
*gornja granica 12
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Nikitta hvala ti najlipša na odgovoru,meni je rečeno da dodem ujutro u 7h natašte u bolnicu i to je sve.Nadam se da će me u međuvremenu nazvat sestra i objsnit neke stvari,tj.bolje uputit u sam postupak.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Vaki hvala ti na ohrabrenju,i ja se toplo nadam😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Pozdrav!
Nisam inace na ovoj temi, ali bih trebala vase misljenje ako ima koja iskustva. Iza sebe imam 2 spontana pobacaja, svi nalazi uredni, jedino vitamin D nesto nizi, doktorica mi je preporucila lux3000 tijekom iduca 4 mjeseca. Ima li koja od cas iskustva s tim i da li bi to stvarno mogao biti uzrok mojih problema
Vaki markeri se ponavljaju svakuh godinu dana.
Sh
Sunshine uuu bas mu je visok. Najbolje da se ond aopet javi andrologu sa nalazima.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji