Grizli ja imam od 11 dnt takve bolove i evo beta pozitivna. Vracena 2 trodnevna. Tebi?
Al preporucila bi ti da se ne opterecujes s tim simptomima. Mene su na pocetku cicke bolile uzasno.. onda sve stalo i pomirila se sa tim da cu opet ugledati neg.betu.. tako da.. opusteno

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja takve bolove imam još od punkcije, a prsa me bole još od zadnjeg pms-a. Taman kako sam dobila m drugi dan krenula s gonalima pa me opet bolile od njih i evo još nisu prestale, 20.dc 😭 nadam se da će to sve uskoro proći jer uz njih i te povremene "menstrualne" bolove u trbuhu nema šanse da ću osjetit išta drugačije 6-7 dana nakon transfeta.
Oh sad ste me smirile malo. Meni je vracen 1 trodnevni od 8 stanica. Mene zapravo svaki dan sve jace bole grudi al mislim da mi je to od crinone gela. Hvala vam zenske na umorivanju paranoicne mene.

Ja sam isto koristila Crinone gel i grudi me uopće nisu boljele, tako da mi se to čini kao lijep simptom.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure, ako.koja zna nek napise. Sad krecem u drugi postupak i cekam drugi dan menstruacije da izvadim krv za progesteron. Sad me zanima zna li tko da li ja mogu kakvom ishranom ili dodacima utjecati da progesteron bude zadovoljavajuc da mogu krenuti sa stimulacijom? Ne znam dali treba biti visok ili nizak.
Pisete o FET-u u prirodnom..a zna netko otprilike kad bude ako se nema ovulacije?ja pijem estrofem i 10 dan idem na ultrazvuk,meni se vjerovatno samo prati endomerij?onda to bude sve malo ranije,moj zakljucak
Da, prati se endometrij. Kad je dovoljno zadebljan onda ti vraćaju embrije. Ja sam imala 2 FETA i uredne ovulacije pa su mi opet pratili endometrij i nije ih zanimala ovulacija.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cvjetic, endometriji ti je bitan. Ja sam 10 dan imala ultrazvuk i onda su mi rekli koji dan želim FET. Bili su u igri 5/6/7 znači ja sam 16 dan ciklusa imala FET
Cvjetic, endometriji ti je bitan. Ja sam 10 dan imala ultrazvuk i onda su mi rekli koji dan želim FET. Bili su u igri 5/6/7 znači ja sam 16 dan ciklusa imala FET
Oprosti, nisam upratila... Jel ti bio FET doniran ili još čekaš betu?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji