Pisete o FET-u u prirodnom..a zna netko otprilike kad bude ako se nema ovulacije?ja pijem estrofem i 10 dan idem na ultrazvuk,meni se vjerovatno samo prati endomerij?onda to bude sve malo ranije,moj zakljucak
Da, prati se endometrij. Kad je dovoljno zadebljan onda ti vraćaju embrije. Ja sam imala 2 FETA i uredne ovulacije pa su mi opet pratili endometrij i nije ih zanimala ovulacija.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cvjetic, endometriji ti je bitan. Ja sam 10 dan imala ultrazvuk i onda su mi rekli koji dan želim FET. Bili su u igri 5/6/7 znači ja sam 16 dan ciklusa imala FET
Cvjetic, endometriji ti je bitan. Ja sam 10 dan imala ultrazvuk i onda su mi rekli koji dan želim FET. Bili su u igri 5/6/7 znači ja sam 16 dan ciklusa imala FET
Oprosti, nisam upratila... Jel ti bio FET doniran ili još čekaš betu?
Trenutno je dobitan uz betu koja je rasla u dva dana. Sad čekamo prvi pregled
Imam pitanje.,kad ides naFET jer bas ides na dan ovulacije.,ili malo prije ko za punkciju,ja mozda i odgodim ovaj mj.jer mi bas spada ovulacija 5.10.a tad idemo u Medjugorje..a toliko sam se veselila ovom postupku.ni sama neznam sta da napravim,
Ja kad sam imala FET isla sam na uzv prije svaka 3 dana.. js ti moraju dodji do odredjene velicine.. tako da ti nitko ne moze reci tocno unaprijed kad ce biti bez uzv.
Ma ja sam si tako nesto racunala ako cu ici svaki drugi dan u zg.onda mi spada petak ili subota,znaci js mora sazrijeti,to onda gledaju kao tvoju ovulaciju ili?nista moram odgodit postupak,danas trebam dobit,a pricekat cu jos dok menga ne stigne pa cu vidjeti.tnx draga
Evo ja sam imala FET 2 blastociste, ciklus mi je 30 dana. Transfer mi je bio 20dc. Znaci tvoja prirodna ovulacija ti je kao i punkcija. Mozda bude bas kasnila malo pa stignes
Hehe bas mi kasni da bar jos par dana nedobijem pa onda mogu ici,sjecam se za inseminaciju radili su mi 17dan ciklusa..mozda i stignemm..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure hvala vam,nista jos nije otpisano,pricekat cu jos par dana,uglavnom uvijek mi kasni,a prošli ciklus mi je kasnila 10dana,a nisam bila trudna,dokt.mi je tablete dao da izazove i tako je i dosla.sve mi se poremetilo..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Trenutno je dobitan uz betu koja je rasla u dva dana. Sad čekamo prvi pregled
Aaa i ti si imala Fet,samo da bude sve super da se bebica lijepo razvija,mozda onda Fet i kod mene upali,da li si imala samo utrogestane ili jos nešto dodatno?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji