Same dobre vijesti danas na temi,čestitke svima!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ko je pitao za menopur i gonal... Tocno je Kengurica napisala menopur je fsh + lh, a gonal samo lh
Puregon je isto fsh. Gonal i Puregon oba imaju djelatnu tvar folitropin (jedan od oblika fsh) s time da je Gonal alfa oblik, a Puregon je beta oblik. Neka istrazivanja su pokazala da imaju isti prosjecan broj oocita, ali Puregon uzrokuje visi estradiol.
Inace procitala sam danas i rad o blagim stimulacijama sa malim brojem oocita dokazano je da je brza implantacija kad su zene na blazoj stimulaciji nego kad su na jakoj, al nije uvijet za uspjeh ivf. Eto ako to kojoj sto znaci.
Studentica čestitam! 💖
Dobro došla u klub rastuće bete 😉😘
Sad da dočekamo prvi pregled s dobrim vjestima🤞🏻
Da prijavim, beta danas 292 😊 dupla se kako treb. Za 2 tj uzv. Uh ko ce docekati
Cestitam❤
Cestitke i od mene...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Svima kojima je beta pozitivna čestitke od ❤ samo neka bude jos vise takvih!! 😀
Koja je razlika između gonala i menopura? Ja imam 31 godinu AMH mi je 9… Bila sam zadnji puta pikala se gonalima… Nest je dr J spominjala menopure u 10 mjesecu kad budem išla ponovno u stimulirani..
Kod mene menopur slabo reagira,tj ja ne reagiram na nj...jedna stanica i losa bude.E sad kakva je razlika neznam,meni dr veli da je menopur jaci al eto kod mene ne pali
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Stident13ica posebno mi je drago za tebe. Srce ti je sigurno puno. Zelim ti jednu laganu, skolsku trudnocu. Sta je bili drugacije u ovom postupku?
Rayna, vidi na stranici betaplus menopur i gonal. Ako me sjecanje sluzi jedan je cisti FSH, drugi mix fsh i lh, al nisam sigurna.
Svaki put bi dosli do transfera ali se nije hvatalo, bilo je tu i biokemijskih. Sad mi je radjen asistirani hatching i pila sam vitamin D. E sad ovo za vitamin D, sam cula od par cura koje su pile i taj je postupak bio uspjesan. E sad je li i meni zbog toga.. tko zna. Vrijedi probati svakako.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Hvala, Grizli! Pitam jer sam prije koristila Puregon i dobro sam reagirala na njega, a sad sam dobila Gonale i čini mi se da baš i ne reagiram previše na njih jer uopće ništa ne osjećam...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Stident13ica posebno mi je drago za tebe. Srce ti je sigurno puno. Zelim ti jednu laganu, skolsku trudnocu. Sta je bili drugacije u ovom postupku?
Rayna, vidi na stranici betaplus menopur i gonal. Ako me sjecanje sluzi jedan je cisti FSH, drugi mix fsh i lh, al nisam sigurna.
Svaki put bi dosli do transfera ali se nije hvatalo, bilo je tu i biokemijskih. Sad mi je radjen asistirani hatching i pila sam vitamin D. E sad ovo za vitamin D, sam cula od par cura koje su pile i taj je postupak bio uspjesan. E sad je li i meni zbog toga.. tko zna. Vrijedi probati svakako.
U kojoj si klinici bila sada?
Sortiraj odgovore
Najstariji