Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pinklife
    20. Rujan 2018. 20:51

I mi se nadamo da će sve biti dobro. 
    Estrofem 3 puta dnevno, utrogestan 3x2 dnevno i 2 vrećice gynositola

• Cvjetic
    20. Rujan 2018. 20:57

Hvala cure na pojasnjenju❤

Diana30
    20. Rujan 2018. 21:00

pinklife

I mi se nadamo da će sve biti dobro.
    Estrofem 3 puta dnevno, utrogestan 3x2 dnevno i 2 vrećice gynositola

Kaj ti je to gyinositol?

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Kengurica
    20. Rujan 2018. 21:16

Dvije vrecice? To ti je netko preporucio da je bolje? Bas sam si uzela myoinositol u vrecicama, al jednu pijem.

• pinklife
    20. Rujan 2018. 21:24

Didi gynositol ti je mioinozitol i folna skupa.
    Kengurica meni je dr tako rekla odmah na početku kad smo se počeli pripremat za postupak i uvijek mi napiše da nastavim istu dozu. 

• Kengurica
    20. Rujan 2018. 21:32

Zanimljivo. Imas pcos?

• pinklife
    20. Rujan 2018. 21:42

Imam blagi

• Kengurica
    20. Rujan 2018. 22:02

Tebks

• Kengurica
    20. Rujan 2018. 22:02

Tenks :)

Grizli
    20. Rujan 2018. 22:04

E curke vidim dan pisete o mioinozitolu. Meni je jedan gin preporučio da ga pijem samo apr dana svaki ciklus pocetkom za kvalitetu js. Medjutim ja sam na njih previse reagirala pa mi je jako skratio cikluse tako da ih vise ne smijem koristiti a nemam pcos. Pa eto ostalo mi je pola kutije cca 15 komada pa ako koja zeli mogu joj poslat. Radi se o inofolic proizvodu. Poklanjam ga, jer mi je glupo baciti ga posto nije bas jeftin i radje cu ga poklonit nekoj nego baciti. Pa eto ako koja hoce nek mi se javi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.