Grizli meni je dan prije pozitivnog testa bilo ko da cu izgoroti ali nisam mjerila temp
Po otpusno pismo si trebala ići kod sestara jer ti tamo piše terapija za dalje. Zamoli ih da ti pošalju E-Mailom.
Grizli, ti si sigurno trudna.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Po otpusno pismo si trebala ići kod sestara jer ti tamo piše terapija za dalje. Zamoli ih da ti pošalju E-Mailom.
Grizli, ti si sigurno trudna.
Bila sam kod sestre, jedna mi je samo dala na papiriću uputu za utrogestan i za vađenje bete ( al takve papiriće smo sve dobile, bez imena bez ičega,opće upute nakon transfera) i to je to. Druga na šalteru samo ovjerila putni nalog i kaže to je to,čujemo se za betu. A moj ginekolog se pita kako mi nisu dali otpusno pismo jer kao nezna na temelju čega da mi piše bolovanje. Naravno da ima sve uputnice koje mi je pisao i sve nalaze i da je upućen u sve ali eto očito treba i to.
Meni su takodjer dali otpusno pismo odmah nakon et mada neznam ni ja kako ce mi moja doktorica dati bolovanje posto sam radila ovo u Hr a inace sam iz BiH ali vidjet cemo nesto
Meni su takodjer dali otpusno pismo odmah nakon et mada neznam ni ja kako ce mi moja doktorica dati bolovanje posto sam radila ovo u Hr a inace sam iz BiH ali vidjet cemo nesto
Jel mi možeš ukratko reći što ti točno od podataka piše na njemu? Ime prezime, terapija koju su uzimala, postupak ili nekako drugačije?
Ime prezime terapija koliko je oocita bilo koliko embrija koliko smo vratili koliko smo zamrznuli tj koliko slamki ima radit test za 14 dana i mirovanje 14 dana eto to mi pise
Nema na cemu. Naravno trazi da ti dostave otpusno pismo jer me cudi da ti ga nisu urucili tamo gdje si radila.
Sortiraj odgovore
Najstariji