Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    21. Rujan 2018. 11:27

Ja sam znala mjerit temperaturu,ali nisam ništa korisno iz toga saznala😋. Moja bazalna je oko 36.3, u 2. dijelu ciklusa 36.6, a sad kad sam trudna jednim je bila preko 37,ali to ti je sve normalno,jer uzimaš i dodatni progesteron koji podiže temperaturu,ja sam se nekad znala osjećat kao da gorim iznutra😂.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    21. Rujan 2018. 11:47

Ok znaci moguce je od progesterona da je tako. Ja sam kratko vrijeme mjerila bazalnu al nikad mi nije bila preko 36.5. Al to nije cak ni bazalna jer sam ju mjerila nakon 5 sati sta sam budna i hodocastim po kuci. 😀 Hvala ponovno na umirivanju siza.

• Malenaa88
    21. Rujan 2018. 12:18

Evo i ja malo da se javim da vas samo pozdravim 

srećica
    21. Rujan 2018. 12:29

Cure imam pitanje. Šta je sa otpusnim pismom? Poslije transfera sam zaboravila pitat pa nemam pojma. Jel pošalju naknadno doma ili? Ništa mi nisu spominjali.

Grizli
    21. Rujan 2018. 12:47

Pa meni su nalaz odmah dali nakon et sa uputama kad betu vadim, sta ako dobijem i mirovanje.

• pinklife
    21. Rujan 2018. 12:58

Grizli meni je dan prije pozitivnog testa bilo ko da cu izgoroti ali nisam mjerila temp

Grizli
    21. Rujan 2018. 13:07

Koji dan si radila test? Sigurno si vec pisala al ne nadjem di

• pinklife
    21. Rujan 2018. 13:27

6 dan 

Vaki
    21. Rujan 2018. 13:41

Po otpusno pismo si trebala ići kod sestara jer ti tamo piše terapija za dalje. Zamoli ih da ti pošalju E-Mailom.
    Grizli, ti si sigurno trudna. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

srećica
    21. Rujan 2018. 14:56

Vaki

Po otpusno pismo si trebala ići kod sestara jer ti tamo piše terapija za dalje. Zamoli ih da ti pošalju E-Mailom.
    Grizli, ti si sigurno trudna.

Bila sam kod sestre, jedna mi je samo dala na papiriću uputu za utrogestan i za vađenje bete ( al takve papiriće smo sve dobile, bez imena bez ičega,opće upute nakon transfera) i to je to. Druga na šalteru samo ovjerila putni nalog i kaže to je to,čujemo se za betu. A moj ginekolog se pita kako mi nisu dali otpusno pismo jer kao nezna na temelju čega da mi piše bolovanje. Naravno da ima sve uputnice koje mi je pisao i sve nalaze i da je upućen u sve ali eto očito treba i to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani