Da prijavim, beta danas 292 😊 dupla se kako treb. Za 2 tj uzv. Uh ko ce docekati
Cestitam❤
Cestitke i od mene...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Svima kojima je beta pozitivna čestitke od ❤ samo neka bude jos vise takvih!! 😀
Koja je razlika između gonala i menopura? Ja imam 31 godinu AMH mi je 9… Bila sam zadnji puta pikala se gonalima… Nest je dr J spominjala menopure u 10 mjesecu kad budem išla ponovno u stimulirani..
Kod mene menopur slabo reagira,tj ja ne reagiram na nj...jedna stanica i losa bude.E sad kakva je razlika neznam,meni dr veli da je menopur jaci al eto kod mene ne pali
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Stident13ica posebno mi je drago za tebe. Srce ti je sigurno puno. Zelim ti jednu laganu, skolsku trudnocu. Sta je bili drugacije u ovom postupku?
Rayna, vidi na stranici betaplus menopur i gonal. Ako me sjecanje sluzi jedan je cisti FSH, drugi mix fsh i lh, al nisam sigurna.
Svaki put bi dosli do transfera ali se nije hvatalo, bilo je tu i biokemijskih. Sad mi je radjen asistirani hatching i pila sam vitamin D. E sad ovo za vitamin D, sam cula od par cura koje su pile i taj je postupak bio uspjesan. E sad je li i meni zbog toga.. tko zna. Vrijedi probati svakako.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Hvala, Grizli! Pitam jer sam prije koristila Puregon i dobro sam reagirala na njega, a sad sam dobila Gonale i čini mi se da baš i ne reagiram previše na njih jer uopće ništa ne osjećam...

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Stident13ica posebno mi je drago za tebe. Srce ti je sigurno puno. Zelim ti jednu laganu, skolsku trudnocu. Sta je bili drugacije u ovom postupku?
Rayna, vidi na stranici betaplus menopur i gonal. Ako me sjecanje sluzi jedan je cisti FSH, drugi mix fsh i lh, al nisam sigurna.
Svaki put bi dosli do transfera ali se nije hvatalo, bilo je tu i biokemijskih. Sad mi je radjen asistirani hatching i pila sam vitamin D. E sad ovo za vitamin D, sam cula od par cura koje su pile i taj je postupak bio uspjesan. E sad je li i meni zbog toga.. tko zna. Vrijedi probati svakako.
U kojoj si klinici bila sada?
Perla Cito

*2021. Stigao 💙👶
Studentica jesi vadila prije vitamin D? Ako jesi koliki ti je bio ako se sjecas? I koji si vitamin D pila? Bas lijepo da ti je napokon uspjelo i zelim ti mirnu i lijepu trudnocu.

A mozda je taj asistiranj hatching. Sumnjam da to puno klinika kod nas ima.

Grizli nisam vadila.. pila sam ovako dodatno na svoju ruku iz mullera.
Kengurica tko zna, mozda je to presudilo. Mislim da drzavne nemaju to.. koliko znam.

*2021. Stigao 💙👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji