Pa ja bi ali bih ga platila. Javis mi se na kenguricaklokan@gmail.com?
Kengurica poslala sam ti mail. 😀 Ne znam dal si dobila ga jer mi nesto steka taj mail pa provjeri ako nije dosao da nije u spam.
Cure jel mjerila koja kad temp u vrijeme cekanja bete? Posto se zaista bojim da nisam kakvu virozu pokupila zbog tih blagih bolova u trbuhu i cijelo vrijeme ako se previse gibam osjecam mucinu ko da imam morsku bolest jucer sam mjerila temp i bila 36.6. Nisam se uzbudjivala iako je to za mene malo visa od normalne. Obicno imam 36, drugi dio ciklusa max. 36,3-36,4. Al danas me vrat ukocio prilicno i mm me masirao i kaze mi da mu se cini da sam vruca. I mjerim temp i 37.3 je. Inace 20 dc mi je. I sad ne znam dal bi trebala se javiti mozda dr ako sam se razbolila ili moze od lijekova, ili necega biti ta temp. Nisam nikad mjerila temp u trudnoci, a znam da poraste, al tek nakon 25.dana ako sam dobro shvatila tako da sam to iskuljucila za sad ko uzrok. Nadam se da samo panicarim opet bezveze. A uopce nisam napeta sto je najbolje niti zivcana sto sam prije znala bit dok sam cekala betu, nego svako malo mi frkne u glavu da imam simptome viroze.
Ja sam znala mjerit temperaturu,ali nisam ništa korisno iz toga saznala😋. Moja bazalna je oko 36.3, u 2. dijelu ciklusa 36.6, a sad kad sam trudna jednim je bila preko 37,ali to ti je sve normalno,jer uzimaš i dodatni progesteron koji podiže temperaturu,ja sam se nekad znala osjećat kao da gorim iznutra😂.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ok znaci moguce je od progesterona da je tako. Ja sam kratko vrijeme mjerila bazalnu al nikad mi nije bila preko 36.5. Al to nije cak ni bazalna jer sam ju mjerila nakon 5 sati sta sam budna i hodocastim po kuci. 😀 Hvala ponovno na umirivanju siza.
Cure imam pitanje. Šta je sa otpusnim pismom? Poslije transfera sam zaboravila pitat pa nemam pojma. Jel pošalju naknadno doma ili? Ništa mi nisu spominjali.
Pa meni su nalaz odmah dali nakon et sa uputama kad betu vadim, sta ako dobijem i mirovanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji