E curke vidim dan pisete o mioinozitolu. Meni je jedan gin preporučio da ga pijem samo apr dana svaki ciklus pocetkom za kvalitetu js. Medjutim ja sam na njih previse reagirala pa mi je jako skratio cikluse tako da ih vise ne smijem koristiti a nemam pcos. Pa eto ostalo mi je pola kutije cca 15 komada pa ako koja zeli mogu joj poslat. Radi se o inofolic proizvodu. Poklanjam ga, jer mi je glupo baciti ga posto nije bas jeftin i radje cu ga poklonit nekoj nego baciti. Pa eto ako koja hoce nek mi se javi.

Pa ja bi ali bih ga platila. Javis mi se na kenguricaklokan@gmail.com?

Kengurica poslala sam ti mail. 😀 Ne znam dal si dobila ga jer mi nesto steka taj mail pa provjeri ako nije dosao da nije u spam.

Cure jel mjerila koja kad temp u vrijeme cekanja bete? Posto se zaista bojim da nisam kakvu virozu pokupila zbog tih blagih bolova u trbuhu i cijelo vrijeme ako se previse gibam osjecam mucinu ko da imam morsku bolest jucer sam mjerila temp i bila 36.6. Nisam se uzbudjivala iako je to za mene malo visa od normalne. Obicno imam 36, drugi dio ciklusa max. 36,3-36,4. Al danas me vrat ukocio prilicno i mm me masirao i kaze mi da mu se cini da sam vruca. I mjerim temp i 37.3 je. Inace 20 dc mi je. I sad ne znam dal bi trebala se javiti mozda dr ako sam se razbolila ili moze od lijekova, ili necega biti ta temp. Nisam nikad mjerila temp u trudnoci, a znam da poraste, al tek nakon 25.dana ako sam dobro shvatila tako da sam to iskuljucila za sad ko uzrok. Nadam se da samo panicarim opet bezveze. A uopce nisam napeta sto je najbolje niti zivcana sto sam prije znala bit dok sam cekala betu, nego svako malo mi frkne u glavu da imam simptome viroze.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji