Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    20. Rujan 2018. 13:01

Kod mene pak  je završila punkcija. Imamo 5 jajnih stanica, što nije loše za blagu stimulaciju. Sad čekanje...
    Srećice, sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    20. Rujan 2018. 13:06

Srecica srerno! Vaki i tebi da ih se oplodi sto vise i a da te sto manje boli nakon punkcije. 

srećica
    20. Rujan 2018. 13:20

Hvala Grizli.

Vaki hvala i držimo fige da se što više oplodi. 

• Kengurica
    20. Rujan 2018. 13:25

Srecice ma to je to. Javi nam uskoro da si trudna!
    .
    Vaki odlican rezultat. Sretno preksutra.

Diana30
    20. Rujan 2018. 13:32

Imam pitanje.,kad ides naFET jer bas ides na dan ovulacije.,ili malo prije ko za punkciju,ja mozda i odgodim ovaj mj.jer mi bas spada ovulacija 5.10.a tad idemo u Medjugorje..a toliko sam se veselila ovom postupku.ni sama neznam sta da napravim,

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Malenaa88
    20. Rujan 2018. 13:32

Takodjer sretno i od mene 😀

srećica
    20. Rujan 2018. 13:43

Kengurica

Srecice ma to je to. Javi nam uskoro da si trudna!
    .
    Vaki odlican rezultat. Sretno preksutra.

I ja se nadam da je. To što je 5.dan i blastica mi daje malko veću nadu nego da je 3.dan bio transfer jer od 2.-5.dana od 6 oplođenih samo su se te dvije nastavile razvijati do blastociste. Tako da.... 🤞🤞

student13ica
    20. Rujan 2018. 13:44

Didi28

Imam pitanje.,kad ides naFET jer bas ides na dan ovulacije.,ili malo prije ko za punkciju,ja mozda i odgodim ovaj mj.jer mi bas spada ovulacija 5.10.a tad idemo u Medjugorje..a toliko sam se veselila ovom postupku.ni sama neznam sta da napravim,

Ja kad sam imala FET isla sam na uzv prije svaka 3 dana.. js ti moraju dodji do odredjene velicine.. tako da ti nitko ne moze reci tocno unaprijed kad ce biti bez uzv. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Diana30
    20. Rujan 2018. 13:49

student13ica

Didi28

Ja kad sam imala FET isla sam na uzv prije svaka 3 dana.. js ti moraju dodji do odredjene velicine.. tako da ti nitko ne moze reci tocno unaprijed kad ce biti bez uzv.

Ma ja sam si tako nesto racunala ako cu ici svaki drugi dan u zg.onda mi spada petak ili subota,znaci js mora sazrijeti,to onda gledaju kao tvoju ovulaciju ili?nista moram odgodit postupak,danas trebam dobit,a pricekat cu jos dok menga ne stigne pa cu vidjeti.tnx draga

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

student13ica
    20. Rujan 2018. 13:56

Didi28

student13ica

Didi28

Ma ja sam si tako nesto racunala ako cu ici svaki drugi dan u zg.onda mi spada petak ili subota,znaci js mora sazrijeti,to onda gledaju kao tvoju ovulaciju ili?nista moram odgodit postupak,danas trebam dobit,a pricekat cu jos dok menga ne stigne pa cu vidjeti.tnx draga

Evo ja sam imala FET 2 blastociste, ciklus mi je 30 dana. Transfer mi je bio 20dc. Znaci tvoja prirodna ovulacija ti je kao i punkcija. Mozda bude bas kasnila malo pa stignes 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.